5 maart 2018 door Thijs in 'Nieuws', Aankondigingen''

Dutchweek Gerlos belooft ook dit jaar één groot feest te worden! DJ La Fuente neemt namelijk wederom zijn feestconcept Full Colour Innercircle mee over de grens. Gave feesten met lichtshows, danseressen, confetti en heerlijke beats. De Country Club en het Arena Center kunnen zich gaan opmaken voor een spetterend spektakel. Dutchweek Gerlos wordt in 2019 voor de derde keer georganiseerd en vindt plaats van 27 t/m 31 maart.

Full Colour Innercircle van DJ La Fuente

DJ La Fuente is een begrip in binnen en buitenland. Hij reist al meer dan 15 jaar de hele wereld over en staat bekend om zijn energieke optredens. Na het succes van vorig jaar zal hij zijn concept ‘Full Colour Innercircle’ wederom meenemen naar het Oostenrijkse dorp Gerlos. Feestgangers kunnen zich gaan verheugen op een spetterende show met licht, danseressen en veel confetti. Het kleurrijke concept past uitstekend bij de energieke muziek van deze Nederlandse DJ. Op donderdagavond 28 (Country Club) en vrijdagmiddag 29 maart 2019 (Arena Center) kun je getuige zijn van deze unieke shows.

Dé seizoensafsluiting van de Alpen

Wat je verder kunt verwachten van Dutchweek Gerlos? Een goede sfeer, stijlvolle feesten, geweldige artiesten, een gezellig dorp, moderne liften en schitterende pistes natuurlijk! Dutchweek Gerlos is dé seizoensafsluiting van de Alpen en staat garant voor skiën en gezellige feestjes. Het is een sportief en stijlvol evenement met de typische Oostenrijkse wintersportsfeer. De feesten vinden zowel op- als onderaan de piste plaats en duren tot diep in de nacht. Naast DJ La Fuente treden onder andere ook Daniël Thomasso, Thom Bold, Dina van Diest en dj Rose op.

Lees meer over Dutchweek Gerlos >

Dutchweek Gerlos: 27 t/m 31 maart 2019

Wie bij de optredens van La Fuente aanwezig wil zijn, kan via Summit Travel, Sunweb, Bizz Travel, Matz Travel, G2 reizen, SnowPlanners of Wens Business Events een reis naar Dutchweek Gerlos boeken. Wanneer je bij een van deze organisaties boekt, is de toegang tot alle feesten op- én onderaan de piste inclusief. Via de webshop is het mogelijk om voor € 32,50 een los ticket (eventbandje) te kopen.

Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.