13 februari 2018 door Miranda in 'Aankondigingen'' | 2 Reactie(s)

Win een midlayer van Bergans of Norway

Samen met Bergans of Norway hebben we weer een leuke prijsvraag opgezet. Door antwoord te geven op de vraag: 'Welk keurmerk voor natuurbehoud, duurzaamheid en veiligheid vind je terug in de Roni Jacket van Bergans of Norway?' maak je kans om een Roni jacket te winnen. Dit is een comfortabele en warme midlayer (fleece) die je onder je ski-jack draagt. De midlayer zorgt ervoor dat je je warmte goed vasthoudt op frisse wintersportdagen. Natuurlijk is de midlayer zo ontworpen dat je optimale bewegingsvrijheid hebt tijdens het skiën.


Doe nu mee met de prijsvraag en win een midlayer van Bergans >

Bergans Hemsedal collectie

In het winterseizoen 2017/18 heeft Bergans of Norway een nieuwe premium kledinglijn voor actieve alpineskiërs en freeriders gelanceerd. Deze kledinglijn is voorzien van verschillende technische innovaties. De uiteenlopende materialen in deze lijn worden gecombineerd om de sportieve skiër niet alleen bescherming tegen zware weersomstandigheden te bieden, maar ook om te helpen onder wisselende omstandigheden warm te blijven en een comfortabele temperatuur vast te houden - zowel in de ijskoude stoeltjeslift als tijdens een pittige afdaling van de piste.

Bergans Hemsedal

Roni jacket van Bergans of Norway

Het Roni jacket is ideaal als tweede laag over je thermo-ondergoed en onder je ski-jas. Zeker op koude dagen is deze tweede laag van groot belang om je lekker warm te houden. Het Roni jacket is gemaakt van warm en comfortabel materiaal en biedt vooral op de plaatsen waar je het het meeste nodig hebt, extra isolatie. Daarnaast is de midlayer qua pasvorm en elasticiteit zo gemaakt dat je je optimaal kunt bewegen.

Roni jacket van Bergans of Norway

Winnen?

Wil jij kans maken op zo'n fijne midlayer, doe dan nu mee aan onze prijsvraag. Ga naar de prijsvraagpagina en geef antwoord op de volgende vraag: 'Welk keurmerk voor natuurbehoud, duurzaamheid en veiligheid vind je terug in de Roni Jacket van Bergans of Norway?'. Het antwoord op deze vraag vind je terug op de website van Bergans of Norway. Meedoen kan tot en met 1 maart 2018 en daarna verloten we de midlayer onder alle goede inzenders. De winnaar kan kiezen uit een heren- of damesmodel. Veel succes!

Doe nu mee met de prijsvraag en win een midlayer van Bergans >

Reactie(s)

door Tim Koolmees op 23 februari

Mooi zo'n Roni jacket, en ook ERG noodzakelijk met de Siberische Beer over Europa heen!door Thijs - Webredactie Snowplaza op 23 februari

Succes met je deelname Tim!Laat een reactie achter

Eigenlijk is Miranda in het verkeerde land geboren. Wintersport is niet alleen een passie voor haar, je kunt het gerust een verslaving noemen. Ze reist regelmatig af naar de Alpen en praat ons vervolgens bij via haar blogs.

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen