Skip to navigation Skip to main content

Prijswinnaars Atomic en Bergans bekend

De afgelopen weken hadden we weer twee leuke winacties op Snowplaza. Zo maakte je kans op een paar Atomic ski's naar keuze en een wintersportjas van Bergans of Norway. Twee supertoffe wintersportprijzen die we vandaag hebben verloot onder alle deelnemers die het juiste antwoord hebben gegeven op de vragen. Om in aanmerking te komen voor de ski's moest je antwoord geven op de volgende vraag: 'Welke wedstrijdskiër skiet op Atomic ski's?' en voor de wintersportjas diende je je te verdiepen in de collectie van het Noorse kledingmerk. In dit weblog geven we het juiste antwoord en maken we de winnaars bekend.

Prijsvraag Bergans of Norway

Om kans te maken op de ski-jas van Bergans of Norway diende je antwoord te geven op de volgende vraag: 'Waar is de nieuwe Hemsedal collectie van Bergans of Norway op gebaseerd?'. Het juiste antwoord op deze vraag was 'Bodymapping, voor een unieke regulatie van de lichaamstemperatuur'. Uit alle goede antwoorden is Mieke Teller als winnaar uit de bus gekomen. Mieke van harte gefeliciteerd en heel veel plezier met je Nosi Hybrid Down jacket!

Atomic prijsvraag

Door antwoord te geven op de vraag: 'Welke wedstrijdskiër skiet op Atomic ski's?' maakte je kans op een paar Atomic ski's naar keuze. Ski's die passen bij jouw skistijl en ervaring. Het juiste antwoord op deze vraag was natuurlijk Marcel Hirscher, de Oostenrijkse topskiër die ook Nederlands bloed door zijn aderen heeft stromen. Niet iedereen had hier het juiste antwoord gegeven, maar Maarten Verreck wel en hij is dan ook de winnaar van de Atomic ski's! Van harte gefeliciteerd Maarten.

Nieuwe winacties

Niet gewonnen deze keer? Niet getreurd, want uiteraard gaan we door met leuke winacties. Eind volgende week komt er een nieuwe prijsvraag online, dus houd onze website in de gaten!

Miranda Winter

Over Miranda

Eigenlijk is Miranda in het verkeerde land geboren. Wintersport is niet alleen een passie voor haar, je kunt het gerust een verslaving noemen. Ze reist regelmatig af naar de Alpen en praat ons vervolgens bij via haar blogs.