25 november 2010 door Joris in 'Nieuws''

wintersporters

Helemaal klaar met al die scripties, tentamens en presentaties? En is je studiefinanciering alweer op? Ga deze winter gratis op wintersport met het Snowevent van Studenten.net. De zesde editie van het Snowevent zal plaatsvinden van 19 t/m 23 januari in Axamer Lizum. Kaarten zijn niet te koop, maar alleen te winnen!

Gratis!

Moet jij iedere winter weer extra bijlenen bij de IB-Groep om je wintersport te kunnen bekostigen? Daar komt deze winter verandering in! Vijf dagen gratis boarden, skiën en volledig uit je dak gaan samen met 299 andere studenten, dat is waar het Snowevent voor staat. Het belooft een onvergetelijke wintersport te gaan worden. En daar kan jij bij zijn!

Hoe kan je winnen?

De kaarten zijn alleen te winnen en niet te koop. Het enige wat er van je gevraagd wordt is om het op een ludieke manier te promoten. En dat kan natuurlijk van alles zijn: tijdens de eerste Nederlandse sneeuw van de Vaalserberg af skiën of Glühwein uitdelen op de dam. Jij verzint het! Hoe gekker en opvallender jouw actie is, de groter is de kans dat jij die kaarten gaat bemachtigen! Kaarten zijn overigens ook te winnen door je in te schrijven of door kaarten te kopen voor Bal 11.

Weinig slaap

En al heb je eenmaal die felbegeerde kaarten in de wacht gesleept dan is het aftellen geblazen tot 19 januari, want dan barst het feest los! In bussen vertrek je richting Axamer Lizum in Oostenrijk waar de witte pistes en de pullen bier op je wachten. De reis is geheel verzorgd, van vervoer tot overnachting en van diner tot skipas. Je zuurverdiende euro’s hoef je dus alleen uit te geven aan de zojuist genoemde pullen bier! En aan het programma van het Snowevent te zien zal het bier rijkelijk vloeien. Er zijn drie (thema)feesten georganiseerd waaronder RED HOT. Na een koude dag op de piste gaat ’s avonds de vlam in de pan bij dit feest waarbij je rood, oranje of iets ander ‘heets’ dient te dragen. Bereid je maar vast voor want tijdens het Snowevent krijg je weinig slaap…

Dus wacht niet langer! Trommel je wintersportvrienden op en verzin vandaag nog een actie waarbij je het Snowevent op een originele manier promoot. Eind december worden de winnaars bekend gemaakt.

Joris is een bergliefhebber in hart en nieren. Al van kinds af aan komt hij in de bergen, zowel in de zomer als winter. Inmiddels brengt hij veel tijd per jaar door in de bergen en zijn er weinig plaatsen waar hij niet geweest is.