Skip to navigation Skip to main content

Even voorstellen...Lenneke Reede

1565 - Even voorstellen...Lenneke Reede (1)

Ik, Lenneke Reede, houd van de wintersport. “Genieten van de vrijheid, de gezelligheid en de bergen. Die ervaring en het plezier breng ik graag over op anderen.' Ik ben opgegroeid in Noord-Holland, heb gestudeerd in Utrecht, gereisd en gewerkt in binnen- en buitenland. Sinds 2009 combineer ik mijn passie met mijn werk: wintersport op zijn best!

Van skisafari tot reisbemiddeling

Voor mijn bedrijf Snow Experience kom ik in veel verschillende skigebieden. In de negen grote skigebieden van Oostenrijk organiseren we wekelijks skisafari’s (‘pistesafari’s’) voor iedereen die al kan skiën, maar het leuk vindt om zijn of haar techniek verder bij te spijkeren middels tips en trucs. Tijdens de safari kom je op mooie plekken, fijne afdalingen en bij leuke hutjes onder leiding van een Nederlandstalige gediplomeerde gids. Echt een aanvulling op je wintersport! Daarnaast run ik het reisbemiddelingsbureau Op Reis, dat groepen vrienden, scholen en bedrijven kosteloos assisteert bij de zoektocht naar de perfecte wintersport.

Ik ben in het bezit van het Oostenrijks skileraren-diploma Anwärter en wil deze winter ook het snowboarden onder de knie krijgen. Vanuit Sölden zal ik jullie regelmatig berichten over de dagelijkse gebeurtenissen in de wintersportdorpen, bij de skischool of in de kroeg!”