20 oktober 2010 door Miranda in 'Aankondigingen''

Voor de zesde keer op een rij organiseert studenten.net het Snowevent. Vijf dagen volledig verzorgd genieten van een onvergetelijke wintersportvakantie, gratis! Boarden, skiën en volledig uit je dak gaan, dat is het Snowevent. Kaarten voor dit evenement kan je niet kopen, ze zijn alleen te winnen!

De 300 winnaars van het Snowevent in 2009.

300 winnaars

Maar liefst 300 winnaars worden van 20 tot en met 24 januari volledig in de watten gelegd in het Oostenrijkse Axamer Lizum. Een skipas, ski- of boardlessen, vervoer, overnachtingen, halfpension verzorging en drie te gekke feesten, het is allemaal inbegrepen in deze super wintersportreis.

Onvergetelijk feesten tijdens het Snowevent.

Wat kan je allemaal verwachten?

Natuurlijk ben je overdag in de sneeuw te vinden. Er zijn ski- en snowboardlessen voor beginners of voor mensen die hun technieken willen verbeteren. Ook zullen er clinics worden verzorgd omtrent off-piste, springen en carven. Naast het skiën wordt er ook genoeg ander pret in de sneeuw beleefd, zoals een sneeuwballengevecht, sleeën en demo's.'s Avonds hoef je je ook niet te vervelen. Vrijdag- en zaterdagavond vindt er een themafeest plaats. De laatste avond, zondag, vindt er een klapper van een eindfeest plaats in het Panorama Restaurant boven op de berg. Genoeg te doen dus!

Hoe kan je winnen?

Je kan meedoen met verschillende acties waardoor je kans maakt op dat felbegeerde Snowevent ticket. Je kan bijvoorbeeld winnen door tickets te kopen voor Bal11 (het grootste studentenbal van Nederland) of door een ludieke actie te bedenken om het Snowevent te promoten.

Ga nu naar de website van het Snowevent en win! >>

Eigenlijk is Miranda in het verkeerde land geboren. Wintersport is niet alleen een passie voor haar, je kunt het gerust een verslaving noemen. Ze reist regelmatig af naar de Alpen en praat ons vervolgens bij via haar blogs.

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen