Skip to navigation Skip to main content

Win een reis naar Oostenrijk!

 

Heb jij zin om lekker op wintersport te gaan samen met 3 vrienden of je familie? Heerlijk skiën, snowboarden, genieten van de zon en een prachtige omgeving? Snowplaza.nl geeft een 7-daagse wintersportreis weg voor 4 personen naar Hotel Fürstenhof**** in Tirol op basis van halfpension.

Wat moet je daarvoor doen?

Beantwoord de vraag over de SKI ATLAS 2011 en schat hoeveel centimeter sneeuw er ligt in het skigebied(berg) van de Stubaier Gletscher op 15 december 2010*. (*sneeuwhoogte weergegeven op Snowplaza.nl)

Hotel Fürstenhof

Hotel Fürstenhof is gelegen in het plaatsje Wängle, vlakbij Reutte in Tirol. Het comfortabele 4-sterrenhotel is prachtig gelegen in het berglandschap. Op slechts 300 meter ligt de skilift die je direct naar het skigebied van de Zugspitz Arena brengt. Voor de deur beginnen diverse wandelpaden en een langlaufloipe. De hotelsuites zijn ruim en comfortabel ingericht en beschikken over een balkon (veelal op het zuiden) met een prachtig uitzicht. Het hotel beschikt over een grote tuin met zonneterras en speelplaats voor de kleintjes. Tevens is er een wellnessafdeling met zwembad, sauna, jacuzzi, stoombad en een solarium.

Thijs Winter

Over Thijs

Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.