18 oktober 2010 door Miranda in 'Skigebieden onder de loep''

De afgelopen weken viel mijn oog een aantal keren op Valle d'Aosta, een regio in Italië waar ik nog nooit ben geweest. De foto's en verhalen die ik las op internet en in een magazine hebben mijn interesse gewekt: hier wil ik heen! Valle d'Aosta staat op mijn "wintersportbestem-mingenlijstje" voor deze winter!

Hoe langer ik er naar kijk…

In Valle d'Aosta liggen fantastische skigebieden waar jong en oud, beginner en gevorderden zich zal vermaken. Het decor waarin je skiet is in ieder geval adembenemend. Je wordt omringd door de mooiste toppen van de Alpen, met de Matterhorn, de

Grensoverschrijdend

In Valle d’Aosta kun je grenzeloos skiën want vanuit het skigebied van

Rust

En als ik het een dagje wat rustiger aan wilt doen ga ik richting Ik moet en ik zal!

Hier moet en zal ik nog een keer naartoe op vakantie. Valle d'Aosta is namelijk veel meer dan wintersport alleen. Een authentieke sfeer, restaurants met streekproducten en Aosta met zijn musea en winkelcentra. Wat mij betreft pak ik vandaag mijn koffers nog en reis ik af naar Valle d’Aosta. Ik ben overtuigd!

Ben jij ook overtuigd? Of ben je er al eens geweest? Tell me!

Lees meer over Valle d'Aosta>>

Terug naar boven ▲

Eigenlijk is Miranda in het verkeerde land geboren. Wintersport is niet alleen een passie voor haar, je kunt het gerust een verslaving noemen. Ze reist regelmatig af naar de Alpen en praat ons vervolgens bij via haar blogs.

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen

Weblog

25 mei Nieuwe lift in Serfaus: 10-persoons Komperdellbahn
23 mei 5 skigebieden in Argentinië uitgelicht
22 mei Skiën in de zomer in Frankrijk: in deze skigebieden kan het