3 oktober 2010 door Miranda in 'Aankondigingen''

Snowboarden is niet alleen een wintersport, maar ook een lifestyle. Deze week duikt Snowplaza in de wereld van het snowboarden. We geven tips voor beginners, zetten de beste snowboardbestemmingen voor je op een rij en brengen je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends.

Altijd al eens willen proberen?

Veel kids stappen na een paar jaar skiën over op het snowboard. Toch is snowboarden echt niet alleen voor jonge, hippe gasten. Mensen die al jaren skiën mopperen wel eens op boarders; we zijn lastig in de lift, schrapen de piste kaal en gaan overal zitten. Maar er zijn ook heel veel skiërs die het eigenlijk best wel eens zouden willen proberen, maar het misschien niet durven. Morgen lees je hier hoe je het beste kan beginnen met boarden.

De beste bestemmingen

Waar moet de ideale bestemming van de snowboarder nou aan voldoen? De één zoekt een mega funpark vol jumps, boxes, rails en een halfpipe, de ander is op zoek naar brede blauwe pistes om heerlijk te carven of om lekker te rijden in de poeder. De beste snowboardbestemmingen vind je deze week op Snowplaza.

De nieuwste ontwikkelingen en trends

Staan we dit jaar nog op het rockerboard of hebben de producenten weer iets heel nieuws bedacht? Wat is er op het gebied van protectie en kan die knalgroene broek van vorig jaar nog? Wij zorgen dat je weer helemaal up to date bent aan het einde van deze week!

Volg ons deze week en raak besmet met het boardvirus!

Eigenlijk is Miranda in het verkeerde land geboren. Wintersport is niet alleen een passie voor haar, je kunt het gerust een verslaving noemen. Ze reist regelmatig af naar de Alpen en praat ons vervolgens bij via haar blogs.

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen