24 september 2010 door Thijs in 'Nieuws''

De zon gaat weer eerder onder, het kwik daalt, kortom, het is tijd om de wintersport te boeken! Sinds kort is het mogelijk om bij Snowplaza een vrijblijvende aanvraag te doen voor een groepsreis naar een van de Alpenlanden.

Groepsreizen

Ga je dit jaar met hele bedrijf op wintersport? Of met de sportvereniging? Dan is het niet altijd even eenvoudig om een accommodatie te vinden waar iedereen in terecht kan. Snowplaza helpt je met de zoektocht naar de bestemming, en accommodatie die het best bij jou, en de groep past. Maak het jezelf niet te moeilijk, en geef de stress van het zoeken uit handen.

Veelzijdig assortiment

We beschikken over een zeer ruim assortiment in Oostenrijk, Frankrijk, Italië en Zwitserland en voor iedere groep hebben we een passend aanbod. Een lang skiweekend met collega’s, of twee weken met de hele familie in een luxe chalet… alles kan en altijd geheel op maat. Jij geeft je wensen door, en wij zorgen voor de rest. Naast de accommodatie kunnen wij nog meer voor je regelen, van vervoer tot materiaalhuur en van skilessen tot een vergaderruimte. Zowel in het offertetraject, als tijdens de voorbereiding op je skitrip stellen we alles in werking om je snel van de gewenste informatie te voorzien. Persoonlijke en flexibele dienstverlening is daarbij onze formule.

Vrijblijvend

De aanvraag naar een groepsreis is geheel vrijblijvend. Twijfel daarom niet en geef door wat je wensen zijn en wij nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met je op om de ontvangst te bevestigen en de mogelijkheden door te spreken.

Lees hier meer over het aanvragen van een groepsreis

Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.