4 oktober 2010 door Thijs in 'Nieuws''

Hij is er weer! De nieuwste editie van de Ski Atlas. Boordevol beschrijvingen, foto’s, pistekaarten, en skipasprijzen van alle Europese skidorpen en –gebieden. Nieuw dit jaar is een kwalitatief hoogstaande skitest. De Ski Atlas is een must voor iedere wintersportliefhebber!


Ski Atlas 2011

De Ski Atlas

De Ski Atlas is al jaren een toonaangevend naslagwerk voor wintersporters in Nederland en België. Het boek geeft een uniek overzicht van alle wintersportmogelijkheden in de Alpen, Noorwegen en de USA. In het boek vind je uitgebreide informatie over alle gebieden en dorpen. Van kinderopvang, tot het aantal liften, van après-ski faciliteiten tot een overzicht van de skipasprijzen, het staat er allemaal in. Alle gebieden zijn geïllustreerd met een panoramakaart en gaan vergezeld van een skitabel waarin de skimogelijkheden op een rijtje staan. Koop hem nu online bij Bol.com en de ANWB.

Ski test

Nieuw dit jaar is een ski test waarin 56 ski’s van verschillende categorieën uitvoerig getest worden. 60 skileraren van het hoogste niveau, hebben gedurende 4 weken de ski’s getest. Iedere testskiër heeft alle ski’s uit een bepaalde categorie, onder diverse weer- en sneeuwomstandigheden, op de proef gesteld. De ski’s zijn onder andere getest op kantengrip, stijfheid, stabiliteit en prijs/kwaliteit.

Boekinformatie

  • Titel: Ski Atlas 2011
  • Uitgever: Spalder
  • ISBN: 9789077090817
  • Formaat: 297 x 210 mm
  • Inhoud: 400 pagina’s
  • Prijs: € 27,95
  • Verkoop offline: Nederlandse & Vlaamse boekhandels en de ANWB

Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.