30 augustus 2010 door Miranda in 'Opmerkelijk''

Afgelopen maart zag ik op de piste in Belalp vanuit mijn ooghoek iets bijzonders. Tijd voor een achtervolging! Na nog een keertje goed kijken bleek dat ik het toch goed gezien had: 2 personen op één snowboard! En het zag er ook nog eens erg soepel en gecontroleerd uit. Ik was niet de enige die onder de indruk was, dit bijzondere koppel had veel bekijks in Belalp.

Heel gezellig, en soepel boarden ze samen naar beneden.

Kwestie van vertrouwen

Het Duitse snowboardkoppel reageerde enthousiast toen ik vroeg of ik een foto mocht nemen. "Nog een actiefoto? Prima!". Sinds een jaar stonden ze regelmatig samen op één board. Het was een leuke nieuwe uitdaging en wel zo gezellig. Gewoon een paar extra bindingen op een normaal board schroeven en gáán. Degene die achterop het board stond moest zich volledig overgeven aan de "stuurman"; goed vasthouden en meebewegen. Knap hoor! Zeker als je bedenkt dat het tweetal op een raceboard stond met hardboots.

Heb jij wel eens een paar extra bindingen op ski's geschroeft, of iets anders grappigs gedaan in de sneeuw? Verhalen met foto's zijn altijd welkom: [email protected] Ik ben benieuwd....

Eigenlijk is Miranda in het verkeerde land geboren. Wintersport is niet alleen een passie voor haar, je kunt het gerust een verslaving noemen. Ze reist regelmatig af naar de Alpen en praat ons vervolgens bij via haar blogs.

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen