23 april 2010 door Miranda in 'Nieuws''

Op de redactie van Snowplaza.nl zitten we, zowel in de zomer als in de winter, dagelijks met ons hoofd in de bergen (figuurlijk uiteraard). De afgelopen weken hebben we veel tijd en energie gestoken in onze vernieuwde zomerwebsite: indebergen.nl. Een website met informatie over zomervakanties in de bergen. Bescheidenheid siert de mens, maar wij zijn eigenlijk gewoon enorm trots op het resultaat!

Gardameer: monte Stivo

Voor dit soort uitzichten moet je soms een paar uur lopen, maar alleen al het uitzicht is het meer dan waard!!

Zomer in de bergen

Zomer in de bergen is heerlijk! Mooie wandelingen, vermoeiende mountainbiketochten, heerlijk genieten op het terras van een berghut en dat alles met een prachtig uitzicht en frisse lucht. Je mag mij ieder jaargetijde op een berg zetten; ik vermaak me er altijd.

Alle informatie overzichtelijk op een rij

Op indebergen.nl vind je alles wat je zoekt voor een zomervakantie in de bergen. Of je nou op zoek bent naar algemene landinformatie over Zwitserland, meer informatie wilt over wandelen of benieuwd bent wat er in de zomer in Saalbach te beleven is; je vind het allemaal op de vernieuwde website indebergen.nl.

Weblog

Net als op Snowplaza is er ook op indebergen.nl een weblog, waarin we je op de hoogte houden van nieuws, bestemmingen, activiteiten, materiaal en allerlei interessante informatie. Lijkt het je leuk om zelf mee te werken aan het weblog? We zijn nog op zoek naar gastredacteuren!

Volg ons ook in de zomer

Dus volg ons ook in de zomer op indebergen.nl. Wij zijn benieuwd of je net zo enthousiast bent als wij!

Eigenlijk is Miranda in het verkeerde land geboren. Wintersport is niet alleen een passie voor haar, je kunt het gerust een verslaving noemen. Ze reist regelmatig af naar de Alpen en praat ons vervolgens bij via haar blogs.