24 maart 2010 door Inge in 'Materiaal'' | 1 Reactie(s)

Op zoek naar een stijlvolle ski? Dan heb ik nieuws voor je: Elan ski’s is namelijk voor de tweede keer winnaar geworden van de Red Dot Design Award voor de SLX WaveFlex ski’s. Een gewilde internationale design prijs die wordt toegekend aan producten met een buitengewone design kwaliteit en trendsetters.

Winnaar voor de tweede keer

Het is niet de eerste keer dat Elan Ski’s de winnaar is geworden van de Red Dot Design Award. In 2007 won Elan deze felbegeerde prijs al eerder met de Speedwave Series. De aanleiding voor het toekennen van de award voor de SLX WaveFlex ski’s wordt gevormd door twee technische ontwerpen: de Waveflex en het Fusion Race systeem.

Winnende technische ontwerpen

De Waveflex technologie is opgewaardeerd vanuit de Speedwave ski naar een competitief level. Deze technologie zorgt voor flex en torsiestijfheid, waardoor er meer grip, controle en een snellere respons gecreëerd wordt. De golven van de Waveflex ski gecombineerd met een vooruitstrevend design zorgen voor een geweldige ski. Het grafische design combineert de ideeën van futurisme en cubisme en onderstreept daarmee het unieke en progressieve karakter van het product. En ik moet zeggen, hij ziet er mooi uit!

Reactie(s)

door Frits op 26 maart

Inge, enig idee wat deze ski moet gaan kosten?Laat een reactie achter

Inge ‘moet’ ieder jaar minimaal een paar keer op de ski’s staan. Ze houdt van lange dagen skiën, lekker eten in de zon op het terras en daarna een gezellige après-ski. Het complete wintersportplaatje dus!

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen