4 februari 2010 door Joeri in 'Materiaal'' | 3 Reactie(s)

De weerbestendige geavanceerde S3200 Multi-Sports GPS van Satsports is de must have gadget voor iedere avontuurlijk aangelegde buitensporter. Als eerste in zijn soort biedt dit multi functionele GPS apparaat een geheel nieuwe dimensie in het beleven en herbeleven van uiteenlopende buitensporten. Sporten die het hele jaar door kunnen worden beoefend.

De 3 voorgeïnstalleerde applicaties zijn speciaal ontwikkeld voor skiën, snowboarden, golfen, hardlopen, fietsen, mountainbiken, hiken en wandelen. Het GPS toestel kan optioneel worden uitgebreid tot compleet navigatie instrument middels de aanschaf van de wegenkaarten van West-Europa. Vanaf Februari verwacht Satsports gratis fietskaarten downloadbaar te kunnen stellen.

Satski software realtime skipistenavigatie voor skiërs en snowboarders van elk niveau. Als skiër of snowboarder van beginnend of gemiddeld niveau kun je eenvoudig een skidag plannen, waarbij rode of zwarte pistes worden vermeden. Satski navigeert je 'real time' over de juiste pistes en langs eventueel gewenste restaurants en andere locaties op de berg. Behendige en gevorderde skiërs stippelen eenvoudig moeilijkere en uitdagendere routes uit. Verder voorziet de software in noodgevallen functionaliteit, skioord informatie, real time herhalingen, statistieken viewer en Google Earth 3D.

De Satsports S3200 is in Nederland verkrijgbaar via diverse verkooppunten van Distributeur DigiTrading. De advies verkoopprijsprijs bedraagt € 359,00 (incl. btw). Meer informatie over het apparaat is beschikbaar op: www.digitrading.nl.

Reactie(s)

door Jeanette op 9 februari

Ik heb een atlas/GPS combi app op mijn iPhone geinstalleerd. Hiermee kun je precies nagaan wat voor route geskiet is. Erg cool, met gemiddeldes en afstanden. Omdat ik ook graag muziek luisten tijdens de lange liften die er in Frankrijk zijn, heb ik een batterypack gekocht van www.ibatterycase.nl. De Aero case beschermt de iPhone voor valpartijen en laad de iPhone weer helemaal op als deze leeg is.door Benny op 22 februari

Ik overweeg ook een iPhone aan te schaffen. Maar met die Atlas GPS combi app die je beschrijft kan ik daar ook mee real time navigeren op de ski piste? Dat is wat ik graag zou willen in de toekomst.Laat een reactie achter

Toen hij net kon lopen werd Joeri direct op de ski’s gezet bij opa en oma in de achtertuin in Westendorf. De liefde voor dit dorp, de sport en Oostenrijk was geboren en is nooit meer weggegaan.

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen