11 januari 2018 door Joris in 'Nieuws'' | 0 Reactie(s)

Skiërs piste

Een wintersport boeken was nog nooit zo voordelig. Tijdens de Waanzinnige Wintersport Weken bij Bizztravel profiteer je van kortingen die kunnen oplopen tot maar liefst 40%. Wie binnenkort nog last minute naar de sneeuw wil, moet nu boeken! Al voor minder dan € 100,- kun je op wintersport inclusief skipas. Er zijn zowel weekreizen, mini ski’s als midweken te boeken. Ook voor ieder type van vervoer (bus, vliegtuig en eigen vervoer) is er aanbod. Bizztravel is al meer dan 30 jaar dé wintersportspecialist en heeft het grootste aanbod wintersportvakanties inclusief skipas. De sneeuwcondities in de Alpen zijn momenteel optimaal, dus waar wacht je nog op!?

Last minute naar de sneeuw

Nu is hét moment om last minute naar de sneeuw te gaan. Er is de afgelopen weken ontzettend veel verse sneeuw gevallen en de pistes liggen er prachtig bij. Oostenrijk, Frankrijk, Zwitserland of Italië, in alle Alpenlanden vallen er accommodaties te boeken. Appartement, pension of chalet, ook op het gebied van accommodaties is er ruime keuze. Ten slotte kun je nog de keuze maken om je te laten vervoeren (vliegtuig of bus) of om voor eigen vervoer te gaan. Wat je ook boekt, het wordt hoe dan ook een voordelige wintersport!

Voordelig naar topbestemmingen

En het zijn echt niet alleen aanbiedingen naar kleine, onbekende skigebieden. Zo boek je al een wintersport naar Val Thorens vanaf € 176,- inclusief skipas. Liever naar Oostenrijk? Ook in St. Anton am Arlberg (€ 185,-), Gerlos (€ 205,-) en Flachau (€ 235,-) vallen prachtige accommodaties te boeken. Wie van de Italiaanse keuken en pistes wil genieten kan kiezen voor bijvoorbeeld Livigno (€ 255,-) of Val Gardena (€ 415,-). Supervoordelig op wintersport naar Zwitserland is ook mogelijk. Al vanaf € 305,- kun je naar Engelberg en voor Veysonnaz in Les Quatre Vallées betaal je € 315,-.

Klik hier voor het aanbod tijdens de Waanzinnige Wintersport Weken bij Bizztravel >

Reactie(s)

Laat een reactie achter

Joris is een bergliefhebber in hart en nieren. Al van kinds af aan komt hij in de bergen, zowel in de zomer als winter. Inmiddels brengt hij veel tijd per jaar door in de bergen en zijn er weinig plaatsen waar hij niet geweest is.

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen