29 november 2009 door Inge in 'Materiaal'' | 3 Reactie(s)

Marc Girardelli, 5-voudig wereldbeker kampioen, is terug op de piste. Alleen niet in eigen persoon, maar in de vorm van een eigen ‘MARC GIRARDELLI’ kleding collectie voor het sportieve gezin. De jarenlange opgedane kennis in de wintersportwereld, is vertaald in een prachtige, functionele skikleding lijn voor jong en oud.

Bescherming

De Marc Girardelli kledinglijn is uitgerust met het Knox beschermingssysteem, dat speciaal ontwikkeld is voor de motorsport (zie afbeelding). Met deze kleding kun je dus wel tegen een stootje. De eerste laag, die bestaat uit een bodywarmer, softshell en skibroek biedt je alle noodzakelijke bescherming.

Kledinglijn

Iedereen kan er deze winter mooi en beschermd bijlopen. De kledinglijn is namelijk ontworpen voor mannen, vrouwen, kinderen en tieners. Er is gebruik gemaakt van materialen met een mooie ‘look & feel’, die gekenmerkt worden door een zeer hoge waterdichtheid en sterk ademend zijn.

De distributie van het merk in de BeNeLux en Duitsland is in handen van Nomad. Voor meer informatie kun je terecht op Nomad.info of Marc-girardelli.com.

In Nederland verkrijgbaar bij:

In België verkrijgbaar bij: In Luxemburg verkrijgbaar bij:

Reactie(s)

door Herman op 30 november

Ziet er mooi uit. Ben benieuwd of het ook lekker zit met al die stukken op je lichaam en niet heel zwaar is. Iemand al ervaringen?door Nomi op 2 januari

Beste Herman, Ik heb zelf in Willingen een dames Marc Girardelli skipak gekocht. Mijn broek is uitgerust met Knox en het geeft een veilig gevoel. Ook heb je het idee dat je je kleding niet voelt tijdens het skieen, oftewel een goede keuze en zeker een aanrader!!Laat een reactie achter

Inge ‘moet’ ieder jaar minimaal een paar keer op de ski’s staan. Ze houdt van lange dagen skiën, lekker eten in de zon op het terras en daarna een gezellige après-ski. Het complete wintersportplaatje dus!

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen