Skip to navigation Skip to main content

Wintersport winnen? Jodel jezelf naar de sneeuw!

1314 - Wintersport winnen? Jodel jezelf naar de sneeuw! (1)

Wil jij een wintersport winnen en heb je altijd al de beste jodelaar van Nederland willen zijn? Haal dan nu je zangtalenten uit de kast en doe mee aan de wedstrijd van het verkeersbureau van Tirol ‘Jodel je naar de sneeuw’.

Beste jodelaar van Nederland gezocht

Wintersporters, après-skiërs, geoefende zangers en andere talenten, grijp je kans! Surf naar de website www.jodeljenaardesneeuw.nl en laat daar je beste jodel achter. Als je wilt kun je jouw jodel nog persoonlijker maken door een nickname en een pakkende beat toe te voegen of een online karakter aan te maken. Hiermee kun je wellicht je kansen vergroten om een grote fanclub bij elkaar te verzamelen die op jou stemt. De jodels worden namelijk beoordeeld door de bezoekers op de website. De leukste inzendingen zijn tussen 25 en 29 november te horen op radio538. De populairste jodel wordt op 7 december bekend gemaakt.

Win een wintersportvakantie

De deelnemer met de meeste stemmen wint naast de eer van de titel ‘beste jodelaar van Nederland’ ook een wintersportvakantie in een comfortabel chalet in Tirol voor 7 personen. Niet getreurd als je niet de allerbeste bent, er zijn ook nog 5 rugzakken met verrassingen uit Tirol en 50 trendy Tirol mutsen te winnen. De deelname sluit op 6 december 2009.

Welke Snowplaza bezoeker gaat de uitdaging aan? Laat hier een berichtje achter en wie weet win je zo nog wat stemmen...

102 - Winter - Inge

Over Inge

Inge ‘moet’ ieder jaar minimaal een paar keer op de ski’s staan. Ze houdt van lange dagen skiën, lekker eten in de zon op het terras en daarna een gezellige après-ski. Het complete wintersportplaatje dus!