Skip to navigation Skip to main content

Meer dan 1000 km piste met Kitzbüheler Alpen AllStarCard

1279 - Meer dan 1000 km piste met Kitzbüheler Alpen AllStarCard (1)

De Kitzbüheler Alpen is met 1081 km pistes één van de grootste skigebieden van Europa en investeert jaarlijks sterk in de verbeteringen en uitbreidingen hiervan. De teller van totale investeringen staat momenteel op ruim 60 miljoen euro.

Kitzbüheler Alpen AllStarCard

Met de Kitzbüheler Alpen AllStarCard kun je in perfecte omstandigheden optimaal genieten van de afdalingen in één van de grootste skigebieden van Europa. De speciale skipas geeft toegang tot maar liefst zeven aaneeengesloten gebieden en totaal 1081 kilometer pistes. De skipas is geldig in Kitzbühel, SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental, Skiregion Schneewinkel, Hochtal Wildschönau, Alpbachtal, Skicircus Saalbach-Hintergleem-Leogang en Zell am See-Kaprun, inclusief de Kitzsteinhorn gletsjer.

60 miljoen aan investeringen

Alle zeven skigebieden doen dit jaar technische investeringen om de kwaliteit te waarborgenen en volgen daarbij de trends op de voet. Hier hebben we een kort overzicht opgesteld van de nieuwe dingen die je dit seizoen kunt verwachten in de Kitzbüheler Alpen:

  • Skiwelt Wilder Kaiser-Brixental heeft de besneeuwing verbeterd en er gaat een nieuwe 6-persoons stoeltjeslift met stoelverwarming in bedrijf
  • De nieuwe achtpersoons Winklmoosbahn voor de verbinding tussen Reit im Winkl en de Steinplatte
  • In Saalbach-Hinterglemm-Leogang is een sleeplift vervangen door een 6-persoons stoeltjeslift en met de nieuwe ‘Hasenauerköpfl’ kunnen wintersporters met acht tegelijk naar de top
  • In Zell am See opent de ‘Kettingbahn’, een nieuwe 6-persoons stoeltjeslift met overkapping en stoelverwarming
  • Beginnende skiërs kunnen genieten van de nieuwe oefenlift bij het middenstation Schatzbergbahn in Wildschönau
Meer informatie over de Kitzbüheler Alpen vind je hier >>
102 - Winter - Inge

Over Inge

Inge ‘moet’ ieder jaar minimaal een paar keer op de ski’s staan. Ze houdt van lange dagen skiën, lekker eten in de zon op het terras en daarna een gezellige après-ski. Het complete wintersportplaatje dus!