Skip to navigation Skip to main content

Winteropening SnowWorld Landgraaf met Zwitsers tintje

1270 - Winteropening SnowWorld Landgraaf met Zwitsers tintje (1)

Afgelopen weekend heeft SnowWorld Zoetermeer haar grootse winteropening mogen vieren en komend weekend, op zaterdag 10 en zondag 11 oktober, is SnowWorld Landgraaf aan de beurt. Tijdens deze grote winteropening word je welkom geheten door Zwitserland, met speciale Zwitserse attracties op alle dagen.

Zwitserse attracties

Komend weekend staat SnowWorld Landgraaf in het teken van de grote winteropening. Het evenement vormt de start voor een prachtig nieuw wintersportseizoen. Tijdens dit evenement laat Zwitersland zich van haar beste kant zien met speciale Zwitserse attracties. Je kunt onder andere genieten van culinaire specialiteiten, waaronder de Walliser raclette, kaasfondue en echte Zwitserse chocolade. Daarnaast is er animatie aanwezig voor de kinderen, met onder andere ‘verf je eigen koe’ en de mogelijkheid om met ‘Snowli’ op de foto te gaan, de mascotte van de Zwitserse skischolen. Ook kun je genieten van een show door Zwitserse skileraren en informatie inwinnen over topwintersportgebieden en leuke aanbiedingen. Tot slot organiseert Zwitserland op zaterdag 10 oktober een fotoshooting met een sint-bernardshond en zorgen de alpenhoornspelers voor een gezellige ambiance.

Genieten van culinaire specialiteiten: kaasfondue.

Doe mee en win een topweek naar Zwitserland

Naast alle activiteiten is er ook een prijsvraag waar je aan mee kunt doen en waarmee je een topweek naar Zwitserland kunt winnen! Ook kun je profiteren van de gratis proeflessen van de skischool van SnowWorld, gratis tests van streetsurfing, Sit2ski en ski- en snowboardmaterialen. Om het geheel af te sluiten kun je een feestje bouwen tijdens de grote apres-ski party’s.

Meer informatie over het openingsweekend van SnowWorld Landgraaf en de Zwitserse attracties >>>

102 - Winter - Inge

Over Inge

Inge ‘moet’ ieder jaar minimaal een paar keer op de ski’s staan. Ze houdt van lange dagen skiën, lekker eten in de zon op het terras en daarna een gezellige après-ski. Het complete wintersportplaatje dus!