Skip to navigation Skip to main content

Live vanuit de Zillertal Arena: topcondities voor de kerstvakantie

Dit weekend gaat de kerstvakantie van start en dat betekent dat veel wintersporters richting de Alpen zullen trekken. De wintersportgebieden treffen hun laatste voorbereidingen. Zoals veel weerberichten al hebben aangegeven, ligt er voldoende sneeuw! Sterker nog, het is lang geleden dat we zo’n goede start van het seizoen hebben gehad. Jasper nam voor ons alvast een kijkje in de Zillertal Arena, een voorproefje, zodat vakantiegangers zich alvast kunnen verheugen op de topcondities die momenteel op de pistes heersen. En eerlijk is eerlijk, na het zien van de beelden, wil jij meteen naar de sneeuw!

Een witte kerst en topcondities op de piste!

Met 143 km aan pistes is de Zillertal Arena het grootste gebied van het Zillertal. Het skigebied reikt tot een hoogte van 2505 meter en is populair onder vele Nederlanders. De dorpen Königsleiten, Gerlos, Wald im Pinzgau en Zell am Ziller liggen bedekt onder een dik pak sneeuw. Dat is iets wat we de afgelopen jaren niet meer hebben gezien. De komende dagen wordt er nog een halve meter sneeuw verwacht. Een witte kerst is dus gegarandeerd in de Zillertal Arena! En als we de weersvoorspellingen mogen geloven, zal ook de zon zich tijdens de kerstvakantie voldoende laten zien.

Ook deze week hebben de bezoekers van de Zillertal Arena niks te klagen. In de live update is te zien hoe vandaag, na een avond en nacht sneeuw, het zonnetje doorkomt. Echt genieten!

Bekijk de heerlijke beelden hieronder:

140 - Winter - Jasper

Over Jasper

Skiën is meer dan een passie voor Jasper; het is zijn leven. Als kleine jongen had hij de smaak al snel te pakken en inmiddels is Gerlos in de winter zijn thuisbasis. Hier werkt Jasper al jaren als Landes skileraar.