3 september 2009 door Inge in 'Skigebieden onder de loep''

Hartstikke leuk, met de kids op wintersport naar Oostenrijk. Voorwaarde is wel dat de kinderen het ook naar hun zin hebben. Inmiddels hebben vele Oostenrijkse skigebieden zich gericht op families met kinderen, met een kinderskischool (veelal met Nederlandse leraren), kindercreche en een kindvriendelijk ingericht oefengebied. Benieuwd naar welke skigebieden het predicaat ‘kindvriendelijk’ verdienen?

Beste familieskigebied in de Alpen

Het Oostenrijkse Serfaus, Fiss & Ladis domineert vele top 10 nominaties wat betreft de categorie ‘familieskigebied’. Meerdere keren, door verschillende organisaties, uitgeroepen tot het beste familieskigebied in de Alpen. Onder andere in

Bertas kinderland in Fiss, Ladis

Andere kindvriendelijke toppers

Nog even een drankje doen als de kids op bed liggen? Of ga je zonder kinderen, maar met vrienden op wintersport? Kortom, als je benieuwd bent naar dé apres-ski bestemmingen in Oostenrijk, bezoek dan morgen het Snowplaza weblog met een special over apres-ski.

Inge ‘moet’ ieder jaar minimaal een paar keer op de ski’s staan. Ze houdt van lange dagen skiën, lekker eten in de zon op het terras en daarna een gezellige après-ski. Het complete wintersportplaatje dus!

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen

Weblog

18 mei Snowplaza.nl zoekt een stagiair(e)!
16 mei Nieuwe lift in Plose: 10-persoons gondel van St. Andrä naar Kreuztal
15 mei Moet je je ski's waxen voor je ze opbergt of langere tijd niet gebruikt?