27 augustus 2009 door Inge in 'Aankondigingen''

De zomervakantie is voorbij, het weer wordt wat minder en de eerste wintersportgidsen vallen op de deurmat. Het moment dat de wintersportkriebels weer beginnen te komen. Bij veel mensen leidt dit tot de vraag ‘Waar gaan we heen komend wintersportseizoen?’ Je kunt dan natuurlijk de methode ‘prik met je ogen dicht een punaise in een landkaart’ gebruiken, maar een veel beter idee is om de komende weken Snowplaza.nl in de gaten te houden, tijdens de wintersport oriëntatieweken.

De wintersport oriëntatieweken

Tijdens de wintersport oriëntatieweken op Snowplaza.nl, gedurende de hele maand september, wordt iedere dag aandacht besteed aan wintersportbestemmingen in Oostenrijk, Frankrijk, Zwitserland en Italië. Hierbij komen onder andere après-skibestemmingen, snowboardbestemmingen, langlaufbestemmingen en kindvriendelijke bestemmingen langs. Binnen deze en andere categorieën worden de beste skibestemmingen gepresenteerd op het weblog. Op deze manier bieden we jou de mogelijkheid om een keuze te maken uit de vele wintersportbestemmingen.

Hele maand september

De eerste week van september gaan we van start met het populairste wintersportland onder de Nederlanders; Oostenrijk. Iedere dag worden er verschillende categorieën skibestemmingen besproken binnen wintersportland Oostenrijk. De tweede week wordt aandacht besteed aan het op één-na-populairste wintersportland; Frankrijk. Vervolgens zijn Zwitserland en Italië aan de beurt. Tot slot vind je in het weblog nog een aantal extra artikelen, waarin onder andere sneeuwzekere-, goedkope- en ‘dichtbij huis’ bestemmingen worden besproken.

Het oriënteren op de wintersport kan beginnen! Wij zijn ook benieuwd naar waar jullie deze winter heengaan?

Inge ‘moet’ ieder jaar minimaal een paar keer op de ski’s staan. Ze houdt van lange dagen skiën, lekker eten in de zon op het terras en daarna een gezellige après-ski. Het complete wintersportplaatje dus!

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen