Skip to navigation Skip to main content

Dutchweek Saalbach: 21 t/m 25 maart 2018

Na drie geweldige edities van Dutchweek Saalbach, zal in maart 2018 dit mooie Oostenrijkse dorpje wederom Dutchweek oranje kleuren. Dutchweek Saalbach is de perfecte locatie voor iedereen die houdt van sneeuw en gezellige feestjes. Er wordt gezorgd voor een stijlvolle Oostenrijkse sfeer met o.a. live entertainment op de berg, après-ski op de piste en stijlvolle feesten, met Nederlandse DJ’s van internationale allure in de clubs tot in de vroege uurtjes. Ook dit jaar wordt het programma compleet gemaakt door diverse live acts, waaronder de band STOOT!. Van 21 t/m 25 maart 2018 kun je je onderdompelen in de gezelligheid van Dutchweek Saalbach!

Wat?

Dutchweek Saalbach is een exclusief wintersportevenement met stijlvolle feesten op de piste én in het dorp. Tijdens het evenement kun je je de gehele dag heerlijk uitleven op de piste en zullen er vanaf een uur of 12.00 heerlijke beats te horen zijn bij een van de berglocaties. Wanneer je de dalafdaling hebt gemaakt, kan je beneden in het dorp doorfeesten op een echte Oostenrijkse après-ski party. Wie daarna nog energie over heeft, kan door tot in de vroege uurtjes. Klik hier voor het Dutchweek Saalbach 2018 programma >

Waar?

Saalbach is een sfeervolle en gezellige wintersportplaats met een autovrije dorpskern. Het dorp is beroemd vanwege de bruisende après-ski waar jong en oud zich in thuis voelt. Saalbach maakt onderdeel uit van het enorme skigebied Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn. Dit gebied behoort tot de grootste skigebieden van Oostenrijk en beschikt over ruim 270 kilometer aan pistes. Gevorderden kunnen hier heerlijke dagtochten skiën, terwijl beginners in alle rust aan hun techniek kunnen werken op de brede pistes. Daarnaast zijn er tal van authentieke berghutten en heerlijke bergrestaurants.

Wie?

Dutchweek Saalbach is hét evenement voor wintersporters die houden van lange dagen op de piste én lange avonden in de après-ski. Vriendengroepen, bedrijfsuitjes, eigenlijk is iedereen welkom! De leeftijd ligt over het algemeen boven de 25 jaar en gezelligheid staat tijdens de Dutchweek voorop. Fanatiek feesten en/of wintersporten, niets moet alles mag is het devies.

Wanneer?

Dutchweek Saalbach vindt plaats van woensdag 21 tot en met zondag 25 maart 2018. Vijf dagen lang staat het dorp in het teken van snow parties en live entertainment op de berg, après-ski op de piste en goede feesten, met Nederlandse DJ’s van internationale allure, in de clubs tot in de vroege uurtjes. Momenteel is het programma nog niet bekend, maar zodra dit het geval is lees je hierover op Snowplaza.

Hoe?

Wanneer je je reis naar Dutchweek Saalbach via Summit Travel, Sunweb, Bizz Travel, Matz Travel of Wens Business Events boekt, krijg je gratis toegang tot alle feesten tijdens het evenement. Boek je je verblijf op een andere manier, dan kun je (in de webshop) ook een los ticket kopen dat toegang biedt tot de feestlocaties.

Klik hier voor meer informatie over de Dutchweek Salbach >

Thijs Winter

Over Thijs

Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.