Skip to navigation Skip to main content

En de winnaar van de wintersport in Kaprun is...

Het is tijd om de eerste wintersportprijs van dit seizoen te verloten: een luxe wintersportvakantie naar Kaprun voor 4 personen. De winnaar gaat 4 dagen op vakantie met Sunweb naar de 4* appartementen van Vaya Kaprun, inclusief een 3-daagse skipas. Het enige wat je hoefde te doen, was antwoord geven op één simpele vraag: “In welke Oostenrijkse regio ligt Kaprun?”. En hoewel dit zo'n simpele vraag leek, had toch niet iedereen het juiste antwoord gegeven. Uit de duizenden goede antwoorden hebben we vandaag een winnaar getrokken: kijk snel of jij de gelukkige bent.

Het goede antwoord

Op de vraag “In welke Oostenrijkse regio ligt Kaprun?” waren 3 antwoorden mogelijk: Vorarlberg, Tirol of Salzbuger Land. Het juiste antwoord is Salzburger Land. Kaprun ligt vlakbij Zell am See en met de skipas kun je zowel in de skigebieden van Kaprun ([IL:ATSALZ04C] en de gletsjer Kitzsteinhorn/Maiskogel – Kaprun) als het skigebied van Zell am See skiën (Schmittenhöhe). In totaal ligt er hier bijna 140 km aan pistes voor je klaar. Door de aanwezigheid van de gletsjer heb je hier een lang skiseizoen van vroeg in de herfst tot in juli.

De winnares is...

Uit de duizenden goede antwoorden hebben we door middel van loting een winnaar gekozen. Marielle Hoevenaars is de gelukkige geworden. Zij mag 3 personen meenemen op een 4-daagse wintersport naar Kaprun. Marielle, van harte gefeliciteerd en we wensen je een hele fijne vakantie toe!

Ook kans maken op een wintersport? Je kunt nog meedoen aan de prijsvraag voor een

Miranda Winter

Over Miranda

Eigenlijk is Miranda in het verkeerde land geboren. Wintersport is niet alleen een passie voor haar, je kunt het gerust een verslaving noemen. Ze reist regelmatig af naar de Alpen en praat ons vervolgens bij via haar blogs.