11 december 2008 door Inge in 'Skigebieden onder de loep', Algemeen''

Familieskigebieden

De afgelopen jaren zijn er steeds meer skigebieden gekomen die zich richten op families en kinderen. Nu dus ook het Stubaital. Met de opening van het skikamp op 2600 meter hoogte beschikt het Stubaital over een speciaal kinderland met kinderrestaurant, speelhoek, kinderspeeltuin en kinderopvang.

Skikamp Stubaital

B.BIG skikamp

De kinderen en jongeren worden begeleid op basis van hun leeftijd en op die manier enthousiast gemaakt voor het skiën en snowboarden. Kinderen vanaf 3 jaar kunnen terecht in de kinderopvang in het bergstation Gamsgarten. Kinderen vanaf 4 jaar kunnen hun eerste ski-ervaring opdoen en jeugd van 11 t/m 15 jaar kan er hun kennis en techniek verbeteren. De kinderen worden hierin begeleid door zowel skileraren als maatschappelijk werkers. Hun doel is om de individuele prestaties van de kinderen en de jeugd zo goed mogelijk verbeteren, maar ook willen zij de teamspirit aan kinderen meegeven.

Lees meer over het Stubaital in onze

Inge ‘moet’ ieder jaar minimaal een paar keer op de ski’s staan. Ze houdt van lange dagen skiën, lekker eten in de zon op het terras en daarna een gezellige après-ski. Het complete wintersportplaatje dus!

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen

Weblog

18 mei Snowplaza.nl zoekt een stagiair(e)!
16 mei Nieuwe lift in Plose: 10-persoons gondel van St. Andrä naar Kreuztal
15 mei Moet je je ski's waxen voor je ze opbergt of langere tijd niet gebruikt?