Skip to navigation Skip to main content

Vrijgezellige wintersportvakantie!

1059 - Vrijgezellige wintersportvakantie! (1)

Veel mensen zijn op zoek naar een wintersportvakantie voor alleenstaanden, singles, vrijgezellen (wat je het prettigst vindt klinken). Gezien de statistieken is het niet gek dat hier veel vraag naar is. Op deze vraag wordt natuurlijk perfect ingespeeld, alleen op wintersportvakantie is tegenwoordig geen probleem!

Statistieken

In Nederland zijn naar schatting bijna 2,2 miljoen mensen single. In 2015 zal dit naar schatting toenemen naar 3 miljoen mensen. In Amsterdam is zelfs 40% van de mensen tussen de 25 en 40 jaar allenstaand. Single lijkt een trend te zijn, hoezo stoffig imago!

Uitgangspunten

Er zijn natuurlijk verschillende soorten uitgangspunten om als alleengaande wintersporter op pad te gaan. Denk aan: alleenstaande ouders die even zonder kids op een sportieve vakantie willen of mensen die vrienden om zich heen hebben en minder te besteden hebben.

Divers reisaanbod

Je zou denken dat er weinig mogelijkheden zijn m.b.t. een alleenstaande wintersportreis. Dit is niet het geval, het aanbod is ontzettend gevarieerd. De volgende reizen worden aangeboden voor deze doelgroep: all inclusive reis, luxe chalet met kok, een georganiseerde reis (inclusief activiteiten), groepsreis, themareis oftewel voor ieder wat wils! Voor een overzicht van een single reizen klik hier >>

Winter Female Author 3

Over Puck

Wintersport is de grote hobby van Puck. Ze gaat ieder jaar met veel plezier naar de sneeuw en houdt van alles wat met skiën te maken heeft. Haar enthousiasme probeert ze op het weblog van Snowplaza over te brengen.