9 november 2008 door Miranda in 'Aankondigingen', Skigebieden onder de loep', Algemeen''

Skiën onder de Italiaanse zon, in het skigebied van Skirama Dolomiti, met een gratis 6-daagse skipas! In de weken van 13 t/m 21 december 2008 en 28 maart t/m 5 april 2009 ontvang je de gratis skipas bij een verblijf in één van de dorpen van Skirama Dolomiti. Het skigebied ligt in de prachtige Brenta Dolomieten, Trentino, Italië. Het uitgebreide en uitdagende Skirama Dolomiti bestaat totaal uit 380 km piste en 150 skiliften. Het skistation Pinzolo biedt ook tijdens andere periodes gratis een 6-daagse skipas aan.

Adamello Brenta Dolomieten

Op zo’n 1150 km van Utrecht, ten zuiden van de Alpen liggen de Adamello Brenta Dolomieten. Een prachtige omgeving dat zich kenmerkt door enorme rotmassieven. Skiën in dit indrukwekkende landschap is een bijzondere ervaring. Het is de moeite waard om af en toe even stil te staan en te genieten van het adembenemende uitzicht. Een groot voordeel van wintersport in Italië is het feit dat de zon er meer schijnt dan in andere Alpenlanden. Daarnaast zijn de Italianen natuurlijk beroemd om hun heerlijke eten. Naast pasta en pizza kent Trentino vele heerlijke streekgerechten, kazen en wijnen.

Skigebied Skirama Dolomiti

Het skigebied Skirama Dolomiti bestaat uit 8 skistations: Madonna di Campiglio en Pinzolo in Val Rendena, Folgarida-Marilleva, Pejo en Passo del Tonale in Val di Sole, Ponte di Legno, Andalo-Fai della Paganella, Monte Bondone en Folgaia-Lavarone. Gezamenlijk 380 km piste, verdeeld over alle moeilijkheidsgraden. Italianen zijn geweldige “sneeuwmakers”, zo’n 90% van alle pistes kunnen kunstmatig besneeuwd worden.

In samenwerking met diverse hotels en appartementen biedt Skirama Dolomiti een gratis 6 daagse skipas aan in de weken van 13 t/m 21 december 2008 en van 28 maart t/m 5 april 2009. Voorwaarde is dat je een verblijf reserveert in één van de deelnemende accommodaties.

Eigenlijk is Miranda in het verkeerde land geboren. Wintersport is niet alleen een passie voor haar, je kunt het gerust een verslaving noemen. Ze reist regelmatig af naar de Alpen en praat ons vervolgens bij via haar blogs.

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen