21 oktober 2008 door Inge in 'Opmerkelijk', Aankondigingen''

De finish is ter hoogte van de Almhut, halverwege de piste. Diegene die als eerste finisht wint. Het belooft in ieder geval een zinderend, maar vooral enorm sensationeel, spektakel te worden. Maassen ging deze strijd in 2006 al een keer aan, waarbij hij verloor van slalomskiër Leon Cnubben. De coureur keert terug in Landgraaf met maar 1 doel voor ogen: winnen.

Publiek

Het evenement in SnowWorld Landgraaf is gratis toegankelijk voor iedereen die getuige wil zijn van deze unieke gebeurtenis. Na afloop van de challenge is er uiteraard gezorgd voor een gezellige après-ski party in ’s werelds grootste indoor wintersportresort.

Programma

Bezoekers zijn welkom vanaf 10.00 uur. De activiteiten op de piste beginnen met een aantal clinics, verzorgt door Trikke. De beste tien Trikke-skiërs mogen deelnemen aan de demonstratie die ’s avonds plaats vindt tijdens de challenge. Alle bezoekers kunnen gebruik maken van de speciaal geprepareerde ‘buckelpiste’. De race tussen Maassen en Van Lieshout begint om 20.30 en bestaat uit demo’s van Trikke, Freestyle Holland, het SnowWorld demoteam en uiteraard de zinderende race tussen man en machine. Daarna is er voldoende mogelijkheid om te genieten van een drankje en een gezellige sfeer.


Meer info op de website van SnowWorld Landgraaf >>

Inge ‘moet’ ieder jaar minimaal een paar keer op de ski’s staan. Ze houdt van lange dagen skiën, lekker eten in de zon op het terras en daarna een gezellige après-ski. Het complete wintersportplaatje dus!

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen