SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental behoort met 288 km aan pistes tot de grootste en modernste skigebieden in Oostenrijk. Vanuit de negen dorpen heb je toegang tot een snel liftennetwerk en een het skigebied met mooie brede pistes en maar liefst 21 dalafdalingen. Daarnaast vind je in SkiWelt ruim 80 sfeervolle berghutten, mooie kinderlanden, een iglodorp, funparks en prachtige wandelpaden. Uiteraard staat dit jaar het thema veiligheid centraal, zodat je ondanks Covid-19 toch een ontspannen en veilige wintersport kunt beleven. In deze special lees je meer over een wintersport in SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental.

SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental is te groot om in één keer te verkennen. Iedere dag kun je je de hele dag vermaken zonder tweemaal dezelfde piste te skiën. Er zijn diverse routes uitgezet, waaronder de befaamde ‘Best of SkiWelt skitochten’. Overal voel je de typische Tiroler gezelligheid en gastvrijheid. Niet alleen in je accommodatie, maar ook op het terras bij de berghutten en in de restaurants. Zowel families, als beginners en gevorderden voelen zich hier thuis. Of je nou skiet of snowboardt, gaat langlaufen of wandelen, hier geniet je 100%!

6 redenen om naar SkiWelt te gaan

  • Goede bereikbaarheid als eerste skigebied van Tirol
  • 288 km aan pistes in alle moeilijkheidsgraden
  • Meer dan 80 skihutten met veel regionale producten
  • Perfect skigebied voor kinderen en beginnende skiërs
  • Typische Oostenrijkse gezelligheid in de dorpen
  • Schitterend uitzicht op de Wilder Kaiser

Veiligheid in SkiWelt

De veiligheid en gezondheid van gasten, medewerkers en bewoners is deze winter prioriteit nummer één in SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental. Uiteraard worden alle maatregelen vanuit de overheid strikt opgevolgd en heeft SkiWelt ook zelf duidelijke richtlijnen. Zo dient je mond en neus bedekt te zijn wanneer je met de lift gaat, bijvoorbeeld middels een mondkapje of buff, staan er overal desinfectiemiddelen en worden alle medewerkers continu getest op het covid-19 virus. Lees alle maatregelen van SkiWelt hier >

Skigebied SkiWelt uitzicht

Echte Tiroler dorpen

De negen dorpen in de SkiWelt hebben allemaal een eigen karakter, maar delen die typische fijne Tiroler sfeer. Kies voor een verblijf in: Going am Wilder Kaiser, Ellmau, Scheffau am Wilder Kaiser, Söll, Itter, Hopfgarten im Brixental, Kelchsau, Westendorf of Brixen im Thale.

Op de piste in SkiWelt

Lunchen bij een berghut in SkiWelt

Skiën in SkiWelt

Lift in SkiWelt

Apres-ski in SkiWelt