De meermaals onderscheiden SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental behoort tot de grootste en modernste skigebieden ter wereld. Een wereld die met haar spectaculaire bergen, modernste liften, originele hutten en brede pistes fascineert. In de plaatsen in de regio, op de hutten en in de kleinste dorpjes direct bij het skigebied beleef je de typische Tiroolse gezelligheid en stedelijk flair vind je in het nabijgelegen Kufstein.

Ontdek hoeveel verschillende facetten een skivakantie in een van de grootste skigebieden van Oostenrijk kan bieden: carven op ongerepte hellingen, het plezier in de skihut of ontspannen skidagen met de familie. In deze special lees je alles over een wintersport in SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental.

Klik hier voor meer informatie over SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental >

Ontdek de skidorpen van de SkiWelt

Skidorpen SkiWeltSkiWelt Wilder Kaiser – Brixental is één van de grootste en populairste skigebieden van Oostenrijk. De negen dorpen van de Skiwelt Wilder Kaiser – Brixental: Going am Wilder Kaiser, Ellmau, Scheffau am Wilder Kaiser, Söll, Itter, Hopfgarten im Brixental, Kelchsau, Westendorf en Brixen im Thale, beschikken samen over 90 liften, ruim 70 knusse berghutten, 3 funparks, een iglodorp en bijna 300 km aan pistes.
Ontdek de regio's en plaatsen van de SkiWelt >

Pistekaart SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental

Interactieve pistekaartSkiWelt Wilder Kaiser – Brixental is te groot om in één dag te verkennen, hiervoor heb je zeker een week nodig. Vanuit de verschillende dorpen is het skigebied goed te bereiken via een modern en snel liftenstelsel. Met de interactieve pistekaart wordt het plannen van de perfecte skidag nog eenvoudiger. Je krijgt een actueel overzicht van de geopende liften, pistes en skihutten.
Ga naar de pistekaart van de SkiWelt >

SkiWelt: met 5 sterren onderscheiden

SkiWelt Wilder Kaiser - BrixentalSkiWelt Wilder Kaiser-Brixental is niet alleen een van de grootste skigebieden van Oostenrijk, maar ook een van de beste. Het Tiroolse skigebied is door diverse websites (oa. Snowplaza) onderscheiden, en haalde daarbij de beste waardering die mogelijk is. Het skigebied wordt onder andere geroemd vanwege het aanbod van pistes, de sneeuwzekerheid en de 77 bergrestaurants en hutten.
Lees meer over het onderscheiden skigebied >