Beoordelingen skidorpen Polen

Op deze pagina vind je een overzicht van alle beoordelingen over skidorpen in Polen. Een beoordeling over een skidorp in Polen kan je doen besluiten om juist wél of niet voor die bestemming te kiezen. Ook heb je hier de mogelijkheid om je eigen ervaringen over een bestemming achter te laten. Met jouw bevindingen help je andere wintersporters bij het kiezen van hun wintersportbestemming. Geef het skidorp in Polen een cijfer en geef aan hoe je de bestemming hebt ervaren. Het invullen van een beoordeling kost maar weinig tijd en via het onderstaande menu kunt je je dorp in Polen selecteren.

7

Datum 26 juni 2018

Door: Urendonk over Szklarska Poreba (Schreiberhau)

Best groot voor Poolse begrippen

Schreiberhau ligt in het grootste skigebied van het Reuzengebergte en je kunt hier echt prima skiën. De afdalingen zijn echt niet zo kort en is zelfs een 4 kilometer lange afdaling. Ook voor beginners en kinderen zijn er goede pistes. Daarnaast hebben we hier heerlijk gewandeld door de vrije natuur. We kwamen niemand tegen. Dorp is best groot met veel restaurants, winkeltjes en nog wat bezienswaardigheden. Wie een keer naar polen op wintersport wil kan gerust naar Schreiberhau gaan.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 21 juni 2018

Door: René over Bad Flinsberg

Kuuroord waar je ook een beetje kunt skiën

Afgelopen winter paar dagen in Bad Flinsberg geweest dat vlakbij de grens met Tsjechië en Duitsland ligt. Leuk dorpje waar je heerlijk kunt ontspannen in de thermen. Ze schijnen een helende werking te hebben! Ook nog even de pistes opgezocht maar dit stelt niet al te veel voor. Lekker om even het skigevoel te krijgen, maar niet genoeg afwisseling voor een echte wintersport. Ook kun je rond Bad Flinsberg perfect wandelen en langlaufen. Wat me wel verbaasde was dat ze hier een gondel hebben.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 12 juni 2018

Door: Rene over Karpacz

Leuk om gezien te hebben

Voor een bruiloft waren wij in de omgeving van Karpacz en daarom zijn we hier nog een paar dagen gaan skiën. Prima dorpje met wat leuke winkeltjes en restaurantjes. Viel helemaal niet tegen, het eten was lekker en het koste bijna niks. Het is wel allemaal wat eentonig. Van het skiën moet je je niet te veel voorstellen. Gewoon lekker wat afdalingen maken, maar hele dagen op de ski's is geen doen. Daar is het mij te klein voor. Als het druk is zou ik hier ook niet willen zijn. Was nu niet het geval

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 11 juni 2018

Door: Berry over Stronie Slaskie (Seitenberg)

Perfect Polen

Voor een vrijgezellenfeest zijn we op wintersport gegaan naar Polen, omdat het eigenlijk bijna niks koste en onze vriend zo van skiën houdt. Wat moet je er verder van zeggen. Skiën was niet zo super, maar prima voor een weekendje. Het bier was goedkoop. Het eten was prima. Ik zou er niet langer dan een paar dagen heen gaan, maar voor ons was het nu perfect

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 5 juni 2018

Door: Meindert over Szczyrk (Schirk)

Viel niet tegen!

Na jaren naar Oostenrijk te zijn gegaan hebben we nu eens voor een wintersport in Polen gekozen. We wisten niet zo goed wat we moesten verwachten, maar het is ons meegevallen. Schirk is best een aardig dorpje met prima faciliteiten en accommodaties. Ons vakantiehuisje was prima naar wens. Het skigebiedje stelt niet al te veel voor maar we hebben ons er wel 5 dagen vermaakt. De kinderen waren op les en hadden een leuke Poolse skileraar. Die sleepliften was ik aan het eind van de week wel een keer zat. Wel fijn dat alles hier nog een beetje leuk betaalbaar is

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 4 maart 2018

Door: Sandra berkepies over Zakopane

Goede pistes

Mooi weer, goede pistes, maar wel koud

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 3 maart 2018

Door: Olfie Smit over Zakopane

Gezellige stad met in de omgeving verschillende skigebieden, Iets verder weg, maar de prijzen zijn er goed en dat maakt ook veel goed.

Een lekker gebied voor ouders met kinderen (kleine of grotere), maar ook voor de rest natuurlijk. Het is er nog lekker goedkoop en mogelijkheden voor de beginnende en licht gevorderde ski of snowboard liefhebbers te over.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 8 februari 2017

Door: Jannie over Karpacz

Sfeervol plaatsje

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen

Reisorganisaties
Polen