Skip to navigation Skip to main content
Oostenrijk

Active Hotel Wildkogel

Wald im Pinzgau | Salzburgerland | Oostenrijk
Afbeelding - active-hotel-wildkogel-4
Afbeelding - active-hotel-wildkogel-2
Afbeelding - active-hotel-wildkogel-8
Afbeelding - active-hotel-wildkogel-6
Het Hotel Pinzger Stubn (voorheen Active Hotel Wildkogel) wordt geleid door vriendelijk personeel en ligt ongeveer 2 km bij het centrum van Wald im Pinzgau vandaan, ca. 5 km bij het skigebied Wildkogel-Aerna en ca. 10 km bij de Zillertal Arena vandaan. De accommodatie bestaat uit een hoofdgebouw en de in 2015 gebouwde dependance, ca. 20 m van het hoofdgebouw vandaan bij het spoor van de lokale trein. Een skibushalte ligt op ca. 100 m. Ideaal voor vrijetijdsactiviteiten zijn de bezienswaardigheden Krimmler Wasserfälle (watervallen) in Krimml (ca. 7 km) en de langste verlichte rodelbaan ter wereld, die in Bramberg (ca. 14 km) ligt.

Tot de faciliteiten van het in 2019 deels gerenoveerde hotel behoren een ontvangstruimte met zitgelegenheden en receptie, wifi, restaurant, verwarmde skiruimte met schoenendrogers en gratis parkeerplaatsen (volgens beschikbaarheid). De sauna, biosauna en rustruimte kun je gratis gebruiken (openingstijden zie informatie ter plaatse).

Bovendien heb je dagelijks gratis toegang tot het kristalbad in Wald (zie informatie ter plaatse). Je ontvangt daarnaast de gastenkaart Wald im Pinzgau/Königsleiten waarmee je services en kortingen in de regio krijgt (periode en meer informatie ter plaatse, wijzigingen onder voorbehoud).
Afbeelding - active-hotel-wildkogel-4

Active Hotel Wildkogel

  • Wald im Pinzgau
  • Salzburgerland