Beoordelingen Krimml

Het is altijd prettig om voor je vakantie ervaringen van andere wintersporters over een skidorp of skigebied te lezen. Een beoordeling kan je doen besluiten juist wél of niet naar Krimml te gaan. Door middel van de onderstaande beoordelingen kun je bepalen of Krimml ook voor jouw een goede bestemming is voor je volgende wintersport. Lees de recensies van bezoekers die reeds in Krimml op wintersport zijn geweest. Ben jij in Krimml geweest? Deel dan jouw ervaringen met andere bezoekers en laat je beoordeling achter. Zo help je andere bezoekers bij het vinden van hun ideale wintersport bestemming.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 20 maart 2019

Door: Toine over Krimml

Heel rustig dorp niet direct aan een piste gelegen

In 10 minuten met de bus in HochKrimml met een mooie beginners-helling. Vanuit hier kun je het gebied van HochKrimml in en verder naar Königsleiten en Gerlos. De andere kant vanuit Krimml met de bus in 10 minuten in Neunkirchen en Bramberg.

Snelle busverbinding
Maar beperkte terugreis mogelijkheden vanuit Neunkirchen naar Krimml

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 9 september 2015

Door: Henk Zijlstra over Krimml

Geweldig topgebied

Geweldig genieten van de mooie afdalingen, goeie restaurants en vriendelijke mensen. Speciaal de plattenalm restaurant

Veel mooie en brede afdalingen
Pistes tot 16.00 uur open, moet met jaargetijde meegaan, net als in frankrijk

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 10 maart 2015

Door: Iris van de Moosdijk over Krimml

Super, voelen ons er zeer thuis

Heerlijk gebied, bij Hogh Krimml ligt de Gerlosplatte welke altijd goede sneeuw heeft doordat deze op de noordkant ligt, en toch tot het einde van de dag zon heeft. Beneden in het dorp heerlijke restaurants en een leuke apres-skibar! Daarnaast lekker vertoeven in Gerlos, Konigsleiten en Zell!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 19 juni 2013

Door: Wilma over Krimml

Heerlijk dorp!

Ik kom ondertussen al jaren in Krimml, en elke keer verbaas ik me weer over hoe mooi het er wel niet is. De waterval is altijd weer een bezoekje waard, en het skigebied is prima te bereiken met de bus. In het dorp hangt een rustig sfeertje, terwijl het er altijd wel gezellig en levendig is. Voor mij een perfecte combinatie, met de mogelijkheid om helemaal naar de andere kant van het Zillertal te skiën. Perfect!

Prachtige waterval
Rustige sfeer in het dorp
Altijd gezellig
Goede verbinding ondanks de afstand naar het skigebied

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 20 januari 2011

Door: Rob over Krimml

Komen al ruim 20 jaar in dit dorp. Het is erg lekker rustig en authentiek maar ook leuke apres ski bij de Treffpunkt. Elke Woensdag een fakkeltocht naar de watervallen. Rodelen kan wanneer er voldoende sneeuw ligt, je wordt met de bus 1 keer per week naar boven gebracht. Ook heerlijk eten bij restaurant Hanke bij de watervallen met een mooi uitzicht en ook nog vaak herten in het wild. Dus wie Gerlos te druk vindt moet zeker hier naar toe gaan.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 17 maart 2009

Door: E&C over Krimml

Wij bezoeken al meerdere jaren Krimml. Geweldig, heerlijk rustig, prima skien in Hochkrimml, je kunt er heerlijke tochten maken voor elk wat wils. Goed bereikbare Skibus, prima. Kortom een leuk gezellig rustig dorp. Gr, E&C

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 26 december 2008

Door: tamara over Krimml

Kom ook al 20 jaar ieder jaar met Carnaval in Krimml. Het is een goede prijs-kwaliteit verhouding en het dorp wordt ieder jaar weer uitgebreid. In krimml is een apres-ski bar waar het iedere dag mega gezellig is. Er is een pizzeria, supermart, ski-winkel, sigarenwinkeltje, bakkertje en diverse restaurants. Kortom voor ieder wat wils. Met de auto ben in je 10 minuten boven op de piste, waar een groot restaurant is. Ook over de skischool ben ik tevreden, mijn dochtertje heeft vorig jaar voor het eerst leren skien en werd goed begeleid. Kortom een echter aanrader voor diegene die niet de drukke dorpen met discotheken willen bezoeken.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 25 november 2008

Door: tom palms over Krimml

Komen nu al voor het derde maal in Krimml zeer goed voor de kinderen en voor de kleinkinderen goede skischool veel hollandse leraren/leraresen wat uitstekend voor kleine kinderen is met taal problemen aanbeveling, kijken weer met ze alle (man of 22 incl.kids) dat het weer zo ver is.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 15 november 2007

Door: Joske over Krimml

Krimml rules!!! :D

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 22 maart 2006

Door: Chantal en Renate over Krimml

Wij hebben een prima week gehad in gasthof zur post in krimml. Aardige mensen en heerlijk eten. De kamers van het hotel zijn wel een beetje verouderd, maar netjes en schoon. Wij komen zeker nog eens terug!!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 9 februari 2006

Door: van mensen uit gasthof falkenstein over Krimml

het is een geweldig dorp en hele vriendelijke mensen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 26 december 2005

Door: Anoniem over Krimml

Het dorp Krimml is inderdaad niet echt een wintersportdorp, maar de ski-faciliteiten zijn wel vrij makkelijk te bereiken via de Gerlosplatte. Wij reden dit met de auto in ongeveer 10 minuten vanaf het dorp Krimml naar Hochkrimml. De Krimmler Wasserfalle zijn overigens schitterend!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 7 oktober 2005

Door: Peter over Krimml

Kom er al 21 jaar en het is altijd feest!vriendelijke mensen en super apres ski! Het dorp is niet groot maar dat maakt het des te gezelliger! Zeker aan te raden!ook de prijzen wat betreft slaapplaats en eten zijn ten opzichte van andere gebieden zeer redelijk! Voor mij geen andere plaats dan krimml!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen