Skip to navigation Skip to main content
Oostenrijk

My Alpenwelt Resort in Königsleiten

Königsleiten | Salzburgerland | Oostenrijk
Alpenwelt 3
DSC 2403
MY Alpenwelt Resort Alpenwelt 2019 Jan31 Feb1 29419
Alpenwelt Felsenspa 4 Jan2019

Laat je verwennen in het lifestyle My Alpenwelt Resort. Dit 4-sterren superior hotel heeft alles in huis voor een top vakantie! My Alpenwelt Resort ligt in het centrum van Königsleiten en in de buurt van de Zillertal Arena. Een ideale locatie dus voor een wintersportvakantie.

Vanbinnen is het resort sfeervol en modern ingericht, met veel aandacht voor detail. Ook de kamers zijn voorzien van een moderne Alpinestijl. De comfortabele kamers en suites zijn allemaal voorzien van een balkon en gratis wifi. In het gloednieuwe Alpen Felsenbad & SPA is het pas echt genieten. Dit wellnessresort heeft een verwarmd infinity buitenbad, een familie auqapark, verschillende sauna's en stoombaden. Het SPA team verwent je met een ontspannen massage of gezichtsbehandelingen. My Alpenwelt Resort is ook erg leuk voor kinderen. Er is een liefdevolle kinderopvang en een Bärencamp (berenkamp) voor een onvergetelijke vakantie met het gezin.

Logo MY ALPENWELT Resort

My Alpenwelt Resort in Königsleiten

  • Königsleiten
  • Salzburgerland

Aanvraag doen voor My Alpenwelt Resort in Königsleiten

Met dit formulier kun je informatie aanvragen over de beschikbaarheid voor een bepaalde periode. De aanvraag wordt direct en zonder tussenkomst verzonden naar de accommodatie en wordt in de regel direct in behandeling genomen. Je mag dan ook binnen afzienbare tijd een antwoord verwachten. Deze service is kosteloos, zowel voor jou als voor de accommodatie.

*
*
*
*
*
*
*
*
*