Beoordelingen Gerlos

Het is altijd prettig om voor je vakantie ervaringen van andere wintersporters over een skidorp of skigebied te lezen. Een beoordeling kan je doen besluiten juist wél of niet naar Gerlos te gaan. Door middel van de onderstaande beoordelingen kun je bepalen of Gerlos ook voor jouw een goede bestemming is voor je volgende wintersport. Lees de recensies van bezoekers die reeds in Gerlos op wintersport zijn geweest. Ben jij in Gerlos geweest? Deel dan jouw ervaringen met andere bezoekers en laat je beoordeling achter. Zo help je andere bezoekers bij het vinden van hun ideale wintersport bestemming.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 25 februari 2017

Door: Anoniem over Gerlos

Leuke Nederlanders in dit dorp

Vooral veel leuke gasten in dit dorp. Ook veel bekenden gezien. Leuk gepraat in de gondel en skiliften met goedgemutste mensen. Paar keer gezellig naar de CinCin geweest. In het dorp weinig te zien verder. Omdat het nat op de weg was en de stoepen smal, zat in no time je kleding onder de spetters van het door het dorp rijdende vele verkeer. De nieuwe gondel en lockers zijn super. Wij zaten in het Alpenhof hotel maar daar gaan we zeker nooit meer naartoe. Hoorde van vrienden en andere mensen goede verhalen over de Gaspingerhof, die een tunnel heeft naar de nieuwe lift. Verder op de berg wel veel oude liften zonder overkapping.

Veel leuke mensen in het gebied

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 3 februari 2017

Door: Ria over Gerlos

voor elk wat wils.. in de zomer en in de winter

Wij komen al jaren in Gerlos, om te wandelen en te skiën. We genieten met ons gezin bestaande uit opa en oma met twee kinderen en hun aanhang en een zesjarige kleindochter van al het moois wat Gerlos te bieden heeft. 's Winters is Gerlos een mooi, sneeuwzeker gebied. Het dorp is kindvriendelijk, de pistes zijn geschikt voor beginners en voor gevorderden en worden goed onderhouden. Zelf geniet ik van de wandelingen naar bijvoorbeeld de Stausee, Prölleralm en naar de gezellige almhutjes in een van de zijdalen, waar als je mazzel hebt de uitbater een muziekske .. zelfs verzoekjes .. speelt op ( veelal ) de accordeon. In de namiddag storten we ons met alle genoegen in de welverdiende après-ski. Niet alleen prima dj's zorgen voor sfeervolle muziek, er worden ook artiesten ingevlogen om de klanten nog meer te vermaken. Na een heerlijke maaltijd in een van de gezellige restaurants slapen wij als rozen na al die gezonde berglucht. Zeker een aanrader om ook 's zomers te bezoeken en tijdens de gezellige Almabtrieb in september. Gerlos Perle vom Zillertal .. da geht's losssssssssssss

Voor ons alleen maar

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 23 november 2016

Door: Mylène over Gerlos

Nog nooit ergens anders geweest en ieder jaar is er weer iets nieuws

Toppppppppppp

Altijd goede sneeuw en voldoende pistes
Geen enkel, zelfs in de zomer is het fantastisch

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 7 november 2016

Door: Jacqueline over Gerlos

Super gezellig

Zoals schouwen duiveland ons thuis in de zomer is. Is GERLOS ons thuis in de winter!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 25 oktober 2016

Door: R. Hauwert over Gerlos

Gezellig dorp met goede faciliteiten en mooie pistes met sneeuwzekere condities

Naast veel andere gebieden te hebben gezien kom ik sinds 35 jaar in Gerlos. nog altijd met veel plezier en gastvrije ontvangst.

Après-ski, gezelligheid, sneeuwzeker
Prijs

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 16 oktober 2016

Door: Albert molenaar over Gerlos

Meest gezellige skigebied

Geweldig skigebied voor iedereen wat, goede eetgelegenheden en après-ski

Skigebied, hotels, après-ski
Geen

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 9 maart 2016

Door: Marien over Gerlos

Fantastisch!

Het mooiste skigebied van Tirol. Altijd sneeuwzeker.. Veel mooie pistes voor iedereen. Mooie liften... en vooral een zeer goede sfeer.

Zie omschrijving
Te weinig zonnestrandstoelen bij de berghutten...

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 9 maart 2016

Door: Jansen over Gerlos

Niet voor niets stamgast

Vanaf jongs af aan het dorp en skigebied zien veranderen. Aangepast aan de moderne wensen van wintersportliefhebbers in alle soorten en maten. Feestdorp én familiedorp. Voor ieder wat wils. En als je een van beide niet wil, dan kan je dat prima uit de weg gaan. Zeer fijne en vriendelijke mensen. Goede skischool en restaurants. Prachtig skigebied en de nieuwe lift vanuit het dorp die in 2016 komt maakt het compleet.

Kindvriendelijk
Afwisselend groot skigebied
Voor ieder wat wils
Drukte bij liften(verdwijnt met nieuwe gondel 2016)
Vermaak in dorp voor de niet-wandelaars/niet-skiërs zonder (kleinkinderen) met kinderen genoeg te doen, maar anders snel uitgekeken op dorp qua faciliteiten

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 9 maart 2016

Door: Vincent de Koning over Gerlos

Supergezellig!

Echt een prachtige plek, hoger gelegen tussen de bergen geklemd. En echt ontzettend gezellig. Fijne restaurants en geweldige apres-ski! Er zijn wel weinig langere routes te skiën. Je zit veel in de liften.

Apres-ski
Veel liften nodig, waarvan er een aantal echt oud en koud zijn! Er zijn weinig hele lange pistes, zodat je geen lange tochten maakt zonder van lift naar lift te skiën.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 26 februari 2016

Door: Egbert over Gerlos

pistes slecht geprepareerd.skigebied is te beperkt voor de iets gevorderde skiërs

Voor gezinnen met kleine kinderen fijn skigebied.prettige skischool.een groot Hollands dorp.voor mensen die het beginners niveau voorbij zijn is hier wel te weinig variatie in pistes en lengte van afdalingen.eten op de pistes wel goed en goedkoop.als je skieeen dus heel belangrijk vind dan kun je beter een ander gebied opzoeken.als je gaat om je kinderen op een leuke manier met skiën te laten kennis maken dan zit je hier prima

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 1 augustus 2015

Door: Jasper over Gerlos

Voor ieder wat wils

Gerlos staat nog steeds bekend als "feestdorp", maar dit is slechts één van de vele titels die het mag dragen. De skischool zorgt er met zijn voorzieningen voor dat het skigebied de perfecte plek is om er met kinderen van alle leeftijden naar af te reizen. De ligging van de hotels en appartementen is optimaal. Ze liggen bijna allemaal aan de piste of er op loopafstand vandaan! Een vriendelijke dorp met voor ieder wat wils.

Sfeervol
Mooie piste voor beginnende skiërs
Kindvriendelijk
Veel Nederlandstalig personeel

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 1 april 2015

Door: Cuypers over Gerlos

Fantastisch gebied voor ieder wat wils

Mooi gebied, komen er nu 3 jaar en hebben al weer geboekt voor volgend jaar. Onze kinderen van 10 en 12 kunnen er goed uit de voeten en kunnen zelf hun rondjes draaien als wij genieten van de après-ski. Over 2 jaar is de nieuwe lift midden in het dorp gereed zoals wij begrepen en is de drukte die nu wel eens 's morgens bij de dallift hebben ook opgelost door de spreiding over de 2 liften.

Sneeuwzeker
Kan er helaas geen noemen

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 23 maart 2015

Door: Lida over Gerlos

Geweldig skigebied

Mooi dorp voor ieder wat wils prachtige pistes mooie liften

Skiën tot aan de deur
Geen

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 14 maart 2015

Door: avalon666 over Gerlos

Ongezellig dorp gericht op Nederlanders

Hou je van après-ski en niet zo zeer van de hele dag skiën, dan is Gerlos the place to be. Het dorp wordt niet zonder reden bezocht door ene G. Joling en staat niet onterecht in de après-ski dorpen top 5. Het is met stipt een van de minst leuke dorpen die wij in 13 jaar skiën in Oostenrijk hebben mogen ervaren. Het is een ongezellig dorp mede door de vele auto's die aan beide kanten van de straat staan geparkeerd (voornamelijk Nederlanders). Auto's rijden af en aan door de dorpsstraat wat niet zo relaxed is. Restaurants moet je zoeken in de aanwezige hotels. Alles lijkt gericht op jongeren. Het aantal pistes is erg beperkt. Gebied vonden wij erg saai. Köningsleiten en Krimml zijn vele malen leuker qua skigebied. Zell viel iets tegen. De skiroute er naar toe is erg saai en duurt lang. Eenmaal aangekomen is er weinig variatie, maar de pistes zijn wel mooi breed. Weinig blauwe pistes dus niet zo fijn voor beginners. We sliepen bij Hotel Garni Anni. Locatie top, ontbijt helaas pas om 8u we hadden moeite om de eerste lift te redden. Uitbaters vriendelijk maar veel regels. Voor de sauna moet je apart betalen. Standaardkamer heeft een hele kleine badkamer konden alleen zittend douchen in bad. Om misverstanden te voorkomen kun je ook maar beter je sieraden goed bij je houden. De Isskogelbahn gaat om 9u Open, maar kom je 10 min erna dan is het al stervensdruk mede door de busladingen mensen die arriveren. Of voor 9u aanwezig zijn of de bus naar umbrella bar/Fussalm pakken richting Köningsleiten. Een volgende keer zouden we naar Köningsleiten gaan ipv. Gerlos.

Geen
De gebieden zijn slecht geschakeld: naar Köningsleiten alleen via zwarte piste naar Zell lange saaie route. Voor een week skiën te beperkt.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 12 maart 2015

Door: anja boer over Gerlos

Gezellig dorp, met goede après-ski.

Het dorp is eigenlijk geschikt voor iedereen. Voor ieder wat wils.

Skiën tot in het dorp of tot bij je hotel
Spreken bijna allemaal Nederlands, of ze verstaan het.
Erg druk bij de lift, maar wordt aan een nieuwe lift gewerkt.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 12 maart 2015

Door: Lara over Gerlos

Prima vakantie in overzichtelijk dorp

Ben al vaker in Oostenrijk geweest en was benieuwd naar Gerlos. Het was leuk maar volgend jaar gaan we weer wat anders doen. Het dorp is overzichtelijk met één straat en een paar winkeltjes en horeca maar mist verder een gezellige sfeer. Er komen bijna alleen Nederlanders en vooral bij de gondel in het dorp kan het 's ochtends druk zijn. Er is voldoende variatie aan pistes zodat zowel de beginner als de gevorderde aan zijn trekken komt. Wel veel korte pistes waardoor je vaak in nog veel oude liftjes zit. Ik vond het gebied bij Köningsleiten het mooist. CinCin was gezellig, maar niet wat ik er van verwacht had. De hele avond hoempapa muziek ging mij wat tegenstaan. Wel leuk dat alle leeftijden daar komen feesten. Après-ski in de zon bij Seppis op de berg was helemaal top!

Klein en overzichtelijk dorp, Pension Birkenheim, dalafdaling, Seppis aan het einde van de dag
Sfeerloos dorp, korte pistes en oude liften, op Nederlanders gericht

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 17 februari 2015

Door: Miranda over Gerlos

Mooi skigebied met Hollands dorp

Het skigebied van Gerlos vond ik super: mooie afdalingen voor alle niveaus. Vooral de pistes richting Königsleiten zijn geweldig. De dalafdaling terug naar Gerlos is rood, maar niet heel moeilijk wat leuk is voor beginners. Het dorp zelf vond ik niet heel sfeervol: lange straat met huizen en winkels. Eigenlijk zijn er maar een paar goeie après-skibars (Luigi's Turbo Bar, Cin Cin, Little Londen), maar daar gaat het wel iedere dag "los"!

Uitgebreid skigebied
Fijne pistes in de vallijn
Wat mij betreft iets te veel Nederlanders...

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 5 januari 2015

Door: Anoniem over Gerlos

Wat een leuk gebied!

Wij zijn net terug van een weekje Gerlos. Wow wat een leuk dorp en wat een prachtige pistes. Het dorp is erg gezellig met leuke Apres-Ski gelegenheden. Wij waren vaak te vinden bij de Cin-Cin, Little London en Luigi's turbo bar. De pistes in Gerlos zelf zijn merendeels Blauw en Rood. Het naastgelegen gebied Konigsleiten en Zell is top en vonden wij mooier dan Gerlos. Gelukkig zijn er veel verbindingroutes en kun je overal skiën waar je maar wilt. Zelf 2 dagen skiles gehad om er weer even in te komen. Wel raad ik aan om ski les te nemen bij Gerlos Total en niet bij Michi's schischule. Deze laatste is veel te groot en te commercieel. Klassen zijn zo'n beetje vol gepropt met minstens 10 mensen. En de kleintjes soms wel in groepen van 15 kids. Gerlos totaal zat ik in een ski klas van 5 personen. Het leek wel privé -es. Veel van geleerd top! Gerlos is een leuk gebied met prachtige pistes! Boven op de piste is een aanrader om wat te drinken en te eten bij Seppie's. Heerlijk terras waar je lekker in de zon kunt zitten. Wij gaan hier zeker terug komen!

Gezellig, mooie pistes
De dalafdaling is aan het eind van de dag erg hobbelig en druk (logisch)

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 16 juni 2014

Door: Yvette29 over Gerlos

TOP Vakantie!

Mooie omgeving, knus dorp, super pistes en leuke après-ski. Top vakantie gehad in Gerlos. Wel erg veel Nederlanders, zeker 's ochtends bij de lift is het een drukke Nederlandse bedoening. Verder erg gezellig en veel mogelijkheden zowel op als naast de pistes.

Après-ski mogelijkheden

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 24 februari 2014

Door: Roger over Gerlos

Heerlijk skigebied, gezellige restaurants en leuke après-ski!

Gerlos ligt middenin het skigebied Zell, Köningsleiten en Wald. Het skigebied biedt voor iedereen een eigen uitdaging. Voor alle skiërs is een een eigen uitdaging van de blauwe piste tot en met de zwarte piste. De verbindingspistes tussen de plaatsen kenmerken zich tot mooie lange afdalingen. De skilessen zijn volgens de kinderen leuk en gezellig. Ook voor de kleinste is een leuke opvang. De prijsuitreiking van de wedstrijden kent alleen maar winnaars en worden op een hele leuke manier uitgevoerd. Gerlos als plaatsje is overzichtelijk en gezellig met leuke restaurants. De après-ski is super!

Gerlos Mountain Estate. Skiën tot aan de voordeur!
Tal van prachtige appartementen

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 21 februari 2014

Door: anne40 over Gerlos

Voor gezinnen met jonge kinderen in het hoogseizoen minder geschikt

Deze Nederlandse enclave is meer voor jonge feestgangers, of grote groepen die van après-ski houden. Regels op de piste worden slecht nageleefd, mede door onervarenheid, waardoor gevaarlijke situaties ontstaan.

Je kunt helemaal naar beneden skiën
Er rijden per uur veel bussen op en af naar de accommodaties
's ochtends erg druk bij de gondel
Nog veel verouderde en trage liften

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 2 februari 2014

Door: Melanie over Gerlos

Voor mij nooit meer iets anders

Ik ski 23 jaar heb veel skidorpen gezien voornamelijk in Oostenrijk maar kom nu al 10 jaar achtereen naar Gerlos en dat 3 keer per jaar. Met de kerst, met de Krokus en zelfs met Pasen ook al valt deze laat in het jaar kan je daar nog fantastisch skiën. Omdat het met Pasen meestal warm is gaan we in de ochtend skiën en rond de middag wandelen dat kan je daar ook heel goed. Als je van après-ski houdt, ben je in Gerlos aan het juiste adres de Cin Cin voor de jeugd en de Little london waar trouwens alle skileraren zitten en de Country club voor de wat ouderen onder ons.

Goede skischolen en allemaal Nederlandstalig
Als je niet van skiën of wandelen houdt, kan je beter thuis blijven. Naast après-ski is er in het dorp niet veel te doen. Het is 1 straat met winkels voor ski's en skikleding, voor een hele dag winkelen hoef je niet naar Gerlos binnen een uur ben je uitgekeken.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 2 februari 2014

Door: Gerdien over Gerlos

Geweldig leuk Oostenrijks dorp met een vriendelijke en ontspannen sfeer

Hier vind je eigenlijk alles wat je op je skivakantie wilt. Mooie brede pistes, voor beginners en gevorderden. Gezellig, vriendelijk Oostenrijks dorp. Fijne sfeer en leuke après-ski. Alles is hier erg overzichtelijk. Ook voor kinderen veel te doen. Men doet er alles aan het iedereen naar de zin te maken. Zowel tijdens het skiën, de lessen, de hotels en de horeca. De après-ski is erg gezellig. Als je er niet van houdt, geen probleem. Je hebt er zeker geen last van.

Brede pistes, vriendelijk dorp
Geen

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
5

Datum 1 februari 2014

Door: Frans is Vrijgezel over Gerlos

Goede infrastructuur, sfeerloos dorp

Omdat je verschillende gebieden makkelijk kan bereiken hebben we het erg naar ons zin gehad, Gerlos zelf is klein en heeft verouderde skiliften. Après-ski in de CinCin is niet veel bijzonders, er komen voornamelijk boerenpummels zo groot als een tractor op af. We gaan nooit meer terug naar Gerlos. Volgende keer weer een leuk pittoresk dorpje aan de rand van een groot skigebied.

Busverbinding met Mayrhofen
Boerenklompendorp

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 22 januari 2014

Door: Nicolette Zwijsen over Gerlos

Gerlos is super skiën, eten en après-ski!

Wij zijn een gezin met 2 oudere kinderen. Wij komen al 15 jaar in Gerlos en hebben het elk jaar weer enorm naar ons zin. Super pistes en de après-ski is top!

Veel gezelligheid en super pistes

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 6 juni 2013

Door: Anoniem over Gerlos

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 30 december 2012

Door: Roger over Gerlos

Prachtig skigebied en een gezellig hartelijk dorpje

Wij zijn met het gezin naar Gerlos geweest. De skischool Michi's was ronduit fantastisch. Leuke afwisselende lessen, uitstekende kinderopvang. Alles is heel overzichtelijk. Wij zaten in een net nieuw gebouwd appartementencomplex. Appartement TOP 10! Auto stond onder in de garage, het appartement ziet er ook TOP uit ;-)), Modern, schoon, prachtig balkon, 2 badkamers en noem maar op, de supermarkt zit ernaast! De skibus stopt voor de deur! Er zijn verschillende leuke restaurants in Gerlos, Sportalm, Milchbar, Jagerstubl, stuk voor stuk aanraders! De apres-ski is er ook erg gezellig Country Club, Cin-Cin en Little London! Van de zomer is er ook van alles te doen, dus dan gaan we zeker ook nog een weekje kijken!

Prachtig skigebied
Hintertuxer Gletsjer in de buurt
Gezellig overzichtelijk dorpje
Goede skischool
Zijn er gewoon niet!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 25 april 2012

Door: Maarten over Gerlos

In één woord: geweldig!

Wij komen met ons gezin al jaren in Gerlos. Nu de kinderen ouder zijn (pubers) vermaken ze zich hier ook prima tijdens de apres-ski: TOP. Het is alleen jammer dat sommige landgenoten zich blijkbaar niet konden gedragen deze winter, maar dat heb ik zelf gelukkig nooit meegemaakt. De pistes zijn prima en altijd goed geprepareerd. Ik hoop er nog jaren te komen.

De hele familie vermaakt zich hier
Mooi skigebied
Geweldige apres-ski
Lang in de liften om naar andere delen van het Zillertal te gaan.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 8 februari 2012

Door: Henderik over Gerlos

We zijn 15 jaar in Fiss geweest om daar te skieen, we gaan 2 keer een week skieen en snowboarden. Vorig jaar en dit jaar zijn we naar Gerlos gegaan mede omdat de kinderen het apresski gebeuren in Fiss niet erg leuk vonden. In Gerlos is het ook niet erg heftig maar wel heel gezellig. De Chin-chin en de Little London waren het populairste. Qua skieen en boarden was het dit jaar echt super. We konden makkelijk naar Koningsleiten of naar Zell am Ziller skieen. Dat gaf ook wel veel afwisseling. Omdat we ook van offpiste skiien houden was de sneeuw natuurlijk voortreffelijk. Ik heb nooit gehoord van lawine gevaar. Verder zijn nog MUST-DO (in Zell) en schnitzel in de "Schnitzelhütte" (die valt aan twee kanten 10 cm over je bord heen aan te raden. Het appartement waar we in zaten is ook een aanrader. Met de skibus 10 minuten en omdat we in het begin van het dorp zaten konden we altijd zitten. Wij hadden het penthouse voor 8 personen. Het was ook fijn dat de auto in de kelder stond en we die niet hoefden uit te graven. Aardige vrouwelijke huismeester. Kortom we hebben volgend jaar weer gereserveerd. met de kerst

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 26 januari 2012

Door: michel over Gerlos

Geweldig gebied en een gezellig dorp, de apres-ski is zeer levendig en het ski gebied is uitgebreid. Zowel beginners als gevorderden kunnen hier aan hun trekken komen, er zijn geen wachtrijen bij de verschillende liften. De pistes zijn breed en heel lang waardoor je geen last hebt van anderen. Voor de kinderen is er ook genoeg te doen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 10 januari 2012

Door: Yennal Erdogan over Gerlos

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 12 oktober 2011

Door: Fam ten Brink over Gerlos

Afgelopen oud en nieuw zijn wij voor de tweede keer in Gerlos geweest. Omdat het Kristall Hotel vol zat hadden we gekozen voor Hotel Tirolerhof. Echt een geweldig hotel en het leuke was dat de een deel van de voormalige BZN formatie er ook zat. De après-ski is top alleen het gebied is voor ons gevorderde skiërs was beperkt. Zeker aan het eind van de middag kan het druk zijn om terug te komen naar Gerlos. Verder wel een gezellig dorp!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 27 april 2011

Door: Mark over Gerlos

De 3e week van januari in Gerlos geweest met 5 jongeren, app Hubertus, een absolute aanrader, in het centrum van Gerlos. Prachtig skigebied om je geen dag te vervelen. Lange, brede pistes maar ook heerlijke zwarte pistes. Genoeg eetgelegenheden op de pistes, ook niet onbelangrijk! Een walhalla voor wat betreft apreski. Restaurant Milchbar in Gerlos city, supertent! Vriendelijke bediening, altijd in voor een lolletje. Voor de skiliften hebben we nergens langer dan 5 minuten hoeven wachten. Privéles bij Michi's een aanrader, zeer ervaren skiërs.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 10 februari 2011

Door: Anoniem over Gerlos

Gerlos is geweldig voor de wat jongere mensen. Met name de apres-ski is uiterst gezellig! Met name de Cin-Cin!! Jammer genoeg gaan we dit jaar naar Grindelwald, totaal iets anders dus.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 9 februari 2011

Door: Gerty over Gerlos

wij komen ook al jaren in Gerlos, super. tuurlijk kan het wel eens druk zijn voor een lift maar kom op, je hebt vakantie .... maak je niet druk om even op je beurt te wachten, geniet van het prachtige landschap! Gerlos is en blijft TOP!!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 4 november 2010

Door: gerlosistop! over Gerlos

Tijdens kerst naar Gerlos geweest, was super! Ik snap niet wat Marijke zegt, maar wij hebben in ieder geval nooit wachttijden gehad. Een dag was het wat drukker, maar niet storend. Zelfs 40 jarigen konden in een skiklasje terecht, super! Geweldig hotel, overigens een aanrader, Riederhof in Gerlos. Klein stukje lopen van de grote apres-ski ! Super gebied, echt zoooo een aanrader! Kijken of het in St. Christina ook zo is. Groetjes!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 14 september 2010

Door: Rico over Gerlos

Kom ook eens naar de Alm abtrieb eind september

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 26 juli 2010

Door: Leo over Gerlos

Wij komen nu zeker al 15 jaar in Gerlos. Wij gaan regelmatig nog een tweede keer meestal Frankrijk. Gerlos blijft favoriet. Nog nooit meegemaakt dat er bij de eerste lift (Overigens ook de andere liften) lang gewacht moet worden. Overigens rijdt de skibus ook meerdere malen per uur door naar de paraplui-bar. Hier zijn de wachtijden nihil. Vooral de skilessen voor de kinderen steken met vlag en wimpel uit boven onze ervaringen in andere gebieden.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 15 maart 2010

Door: h.huigevoort over Gerlos

Wij komen al 33 jaar in gerlos en vinden het nog steeds fantastisch het is er gezellig en mooie pisten er vooral het grote ski gebied, zoals Koningleiten gerlosplatte iskogel en Zel am Ziller.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 6 maart 2010

Door: Fennie over Gerlos

Marijke weet je wel zeker dat je in Gerlos ben geweest?. Wij zijn nu 3 keer geweest en nog nooit hebben we lang voor een lift hoeven wachten. Het is een superski gebied met voor elk wat wils! Het dorp zelf is niet echt gezellig, maar daar komen wij ook niet voor. Wij komen om te skien en dat kan daar super!!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 1 maart 2010

Door: Marijke over Gerlos

Gerlos heeft genoeg en brede pistes dat valt niet te ontkennen. Maar wat niet naar voren komt in alle reacties is dat er enorme rijen voor de liften staan aangezien er maar 1 lift omhoog gaat vanuit Gerlos en je dan direct in de volgende rij kunt aansluiten om verder in het gebied te komen. Je begrijpt dat dit voor veel irritaties zorgt.Als je dan denkt oké ik ga met de bus naar Koningslëiten en begin daar de dag ook dan kom je bedrogen uit. Er rijd 1 bus in het uur en ook daarvoor een enorme drukte en gedrang om in de bus te komen. Er worden vervolgens 100 mensen in een bus gepropt waar eigenlijk maar 52 mensen in kunnen. Veilig??? Denk het niet, dus of een uur wachten of weer in die enorme rij bij de lift. Kortom ook dit is Gerlos. Voor ons nooit meer Gerlos!!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 22 februari 2010

Door: Peter Nelis over Gerlos

Gerlos is in één woord SUPER. Komende zondag vertrekken we voor de 25e keer naar Gerlos (zowel zomer als wintervakanties). In de zomers genieten we van de rust en het prachtige berglandschap, in de winter is het daarentegen erg druk maar geweldige pistes maken het tot een waar ski-eldorado. Een echte aanrader is Hotel Platzer waar wij dus ook voor de 25e keer naar toe gaan. Schone kamers, heerlijk eten en super gastvrouw (Conny). De drukte van de Cin-Cin en de Country Club kun je opzoeken maar er zijn talloze andere gelegenheden om op een rustigere manier te genieten van een lekker drankje .

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 17 februari 2010

Door: André over Gerlos

Nu voor de 20e keer wezen skiën in Gerlos, wat voldoende zegt over wat wij van dit oergezellige dorp vinden. Ook vele andere gebieden aangedaan, maar de combinatie van het uitgestrekte veelzijdige skigebied waar je dus 4 dorpen kunt aandoen, de vele nieuwe snelle liften, gezellige café's en apres-ski en het goede eten en drinken hebben we niet elders kunnen vinden. Voor families ook een echte aanrader, gezien de goede opvang voor kinderen in het bergstation, of desgewenst in het dorp. Vele Nederlandse skileraren, wat ideaal is voor onze kinderen van 2 en 4 jaar. Voor snowboarders is in Gerlos een speciaal aangelegd fun-park, terwijl in Königsleiten zich een grote halfpipe bevindt. Verder is er ruime keuze in accomodaties voor ieders portemonee. Zoals je dan ook zult begrijpen hebben we al weer geboekt voor 2011.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 14 februari 2010

Door: edward over Gerlos

wij gaan nu al 10 jaar naar gerlos en we willen niets anders meer, ben in heel veel plaatsen en landen geweest maar op de een of andere manier blijft gerlos onze aandacht wekken. zeer uitgebreid gebied, gezellige apres ski, lekker eten en 's avonds super gezellig, mijn zoon gaat sinds een jaar of zes ook mee en ook die is eraan verkocht. kortom deze boarders blijven hier ieder jaar minimaal twee keer terugkomen. Edited review Worked out Approved Published

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 14 maart 2009

Door: Petra over Gerlos

Alweer 2 weken terug van een heerlijk weekje Gerlos. Het weer viel helaas een beetje tegen (veel sneeuw), maar de pistes lagen er wel erg mooi bij. Gerlos is voor mensen die lekker willen skiën/boarden, aprés-skiën en eten the place to be. Aanraders Voor de aprés-ski: Little London (voor 8 uur) en Cin-Cin (na 8 uur) is een aanrader. Pistes: Köningsleiten en Zell im Zillertal Eten: Joe's (simpel, lekker en goedkoop).

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 16 februari 2009

Door: Marieke over Gerlos

Echt helemaal goed! Veel gezellige Nederlanders, goede bereikbaarheid, gave apresski, en heerlijke pistes!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 20 november 2008

Door: mvb over Gerlos

Wij komen al meer dan 25 jaar in Gerlos, 's zomers 1x wandelen, 's winters 2x skieen (vastelaovend en pasen). Wij zijn er trots op om Nederlander te zijn, maar zijn soms blij dat wij ons eigen dialect spreken!!!!!!. Om te drinken hoef ik niet op wintersport, dat kan ik thuis ook. Maar om te skieen vinden wij (groep van +/-10 pers, variabele leeftijden) 't een mooi, sneeuwzeker gebied. Kindvriendelijk dorp,pistes geschikt voor beginners en voor gevorderden en worden goed onderhouden. Degene die negatieve reacties heeft, moet vooral niet meer teruggaan en eea vooral doorvertellen, zodat wij nog meer ruimte om te skieen hebben. Gerlos, Perle vom Zillertal, in deine Bergen da...... Tot ziens in Gerlos 18022009

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 6 november 2008

Door: Jack over Gerlos

wij zijn er nu 2x geweest, we verblijven dan niet in Gerlos zelf maar op de plattenalm waar het veel rustiger is. Vandaar uit kan je alle kanten op en de wachttijden zijn hier maar kort als er al gewacht moet worden. Voor de appres ski kan je hier ook goed terecht, de feestbeesten daarintegen hebben meer mogelijkheden in Gerlos zelf. Het ligt er maar aan waar je voor komt toch Wij komen in ieder geval terug de komende jaren.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 4 februari 2008

Door: Mental over Gerlos

Wij zijn overal al geweest en ik kan niet andrs zeggen dat Gerlos "the place to be" is. Uiteraard niet voor gezapige gezinnetjes met kinderen, laat ik daar duidelijk in zijn. Dan kun je beter een paar km verder rijden naar Krimll of Koningsleite. Afijn even terug naar Gerlos: Voor slechts 25 euries per nacht in het goed gelegen en geregelde Haus Sonnblick hebben we heerlijk vertoefd met 4 vrienden. De 12 stoute dames die daar ook gehuisvest waren ontdekten we pas de laaste dag, gemiste kans dus voor de enige vrijgezel onder ons en natuurlijk de dames zelf die wellicht nog jaren hadden kunnen teren op een prive behandeling van onze enige echte Rocco, maar dat even geheel terzijde. Verder is de apré ski in Gerlos toch hetgene wat je als Nederlander zoekt. Ga gewoon naar de Chin Chin en je krijgt en ziet alles wat je van Apres Ski verwacht. Geweldig!!! Daarnaast zijn er nog talloze tentjes waar je je hart kunt ophalen. In lowietjes Turbo Bar kun je niet alleen lekker feesten, maar ook super eten. De Die hards kunnen tot in de late uurtjes doorgaan in de Londener en de liefhebbers kunnen in de Galli galli bar de mooiste dames bewonderen van Europa. Kortom; 'Gerlos you're wonderfull" , Komende 10 jaar hebben wij in ieder geval al geboekt!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 13 december 2007

Door: Johan over Gerlos

Tijdens Krokusvakantie 2007 voor het eerst in Gerlos geskied. Viel ons (2 volw, 1 puber) behoorlijk tegen: matige liften, lange wachttijden, massale 'vreetschuren' op de pistes, sfeerloos dorp en veel irritante dronken mensen 's avonds op straat. Positief: goede skiverhuur onder aan de lift en een redelijk uitgebreid gebied bij goede sneeuwcondities.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 12 december 2007

Door: Anoniem over Gerlos

Afgelopen feb. 2007 in Gerlos geweest. Met 15 man. Ongezellig dorp, weinig vriendelijke mensen en weinig restaurants waar je voor een leuke prijs kunt eten. Er lopen veel omhooggevallen bontjassen rond. De apres- ski vonden wij echt een tegenvaller, ik denk dat Gerlos vooral op verhalen van vroeger teert. Oude liften, geen groot skigebied. Lange wachttijden bij de liften en er lopen overal dronken mensen op straat. Voor ons geen Gerlos meer!!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 22 juli 2007

Door: blauwe trui over Gerlos

Wij zijn begin maart naar gerlos geweest met 10 man. Wat een geweldige plaats zeg. wij gaan ook zeker voor de apres ski en dan kom je daar wel aan je trekken. Little londen is een geinig tentje alleen een erg slechte (hollandse) dj. Ook de countryclub is wel gezellig alleen kwamen wij daar de tweede dag niet meer binnen. we zaten met zn allen rond de tap en dat konden ze niet waarderen. Halferwege de week ontdekten we de turbobar die ligt net iets buiten het centrum, ook een geweldige tent, verkochten ze ook nog mooie pruiken haha... Verder hebben we ook uitstekend kunnen skien in goede sneeuw. Wel een paar dagen regen gehad, dan ben je dr wel gauw klaar mee. Erg veel knotsgekke nederlanders die 's nachts graag herrieschoppen. Met je gezinnetje en kleine kinderen moet je er zeker niet heen gaan. Oh ja! Er zit ook nog een striptent! jawel met zeer schone dames... tenminste met een snipper op dan. Maargoed een geweldige week gehad met veel bier /vliegend hert etc. Kortom gewoon carnaval.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 28 maart 2007

Door: yennal erdogan over Gerlos

Ga zondag 1 april 2007 voor de 3e keer dit jaar naar Gerlos, was er in januari en mrt 2007 ook. Ben er de afgelopen 4 jaar nu 6 of 7 keer geweest en blijft toch wel mijn favoriet voor Oostenrijk. Kom niet voor de après-ski hoewel die erg goed is, maar de off piste mogelijkheden en de diversiteit van de afdalingen en pistes is geweldig. Ook de eenvoud van het grote gebied en de mooie tochten die je er kunt maken als je het gebied een beetje kent is fantastisch. Zelden een gebied doorkruist waarin je zoveel kilometers mooie tochten kunt maken. Dat gezeik van te veel Nederlanders, die zitten toch overal in Oostenrijk, dat je nog tijd hebt om daar op te letten, skiën man... en niet zeiken..... zal wel een beginner zijn ......... TOPGEBIED, ALS JE ER BENT DOE DE GROETEN AAN TOMMIE VAN DE SKIRENT ONDER AAN DE GONDEL......

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 18 maart 2007

Door: serge over Gerlos

We zijn net een dag terug en het was weer erg leuk. Er lag weinig sneeuw maar er was toch nog de mogenlijkheid om off piste te gaan. Kun je nagaan als er veel sneeuw ligt. Dit was de derde keer dat we hier waren en ik moet zeggen dat het fantastisch is. De après-ski is echt gezellig. Mischien volgend jaar weer.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 4 maart 2007

Door: rogier over Gerlos

Ik ben voor het eerst in gerlos geweest. Wat een verschrikkelijk dorp. Wie houdt van: alleen maar nederlanders, weinig pistes, een lange straat zonder gezellige pleintjes, mensen die er eigenlijk alleen voor de apres ski komen, lamme mensen tot laat in de nacht, pistes slecht worden onderhouden en aangegeven, marco borsato op de piste… zitten in dit dorp goed. Helaas ben ik op zoek naar een dorp waar de sfeer goed is en waar je lekker kan skien. Ook hoef ik niet in een straat te lopen waar alleen maar Nederlandse auto's staan (ECHT alleen maar). Als ik dit dorp vergelijk met risoul, val thorens, avoriaz, morzine, tignes, la plagne, les 2 alpes en zelfs kirchberg en hinterglemm dan is gerlos veruit het minst leuke dorp. Positief is wel: goedkope baco/bier, zeer grote porties eten, aardige oostenrijkers in de restaurants (als het dan geen nederlander is). Ik zou zeggen... Veel plezier daar!!! Mijn reisgenoten (18 stuks) en ik komen nooit meer in dit dorp. Blijf nog liever thuis!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 27 februari 2007

Door: Jaran Vromen over Gerlos

Moet zeggen dat Gerlos redelijk is, maar erg veel Nederlanders maar als je stukje doorrijd ben je bij de andere berg. Daar heb je op de berg een ding 'de plattenalm' en een soort open bar. Erg gezellig, veel beter dan gerlos. Wij zijn met carnaval geweest en de sneeuw was echt goed. Super verzorgd en lekker weer.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 5 februari 2007

Door: Anoniem over Gerlos

Mooi skidorp. Iets te veel Hollandaise, maar voor de rest is er alles wat je kan wensen. Helaas dit jaar weinig sneeuw. Goede voorzieningen voor skifanaten.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 22 november 2006

Door: Anoniem over Gerlos

Wij zijn in 2003 en 2005 in Gerlos geweest, en beide keren waren super. Mooi skigebied, veel sneeuw en goede après-ski mogelijkheden.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 22 oktober 2006

Door: JJ Knops over Gerlos

Een zeer gezellig dorp, met veel accomodatie in de tiroler stijl. Dus geen hoge flats of gebouwen. En een zeer gezellige après-ski. Met oudjaars avond een geweldige show midden in het dorp. Daarna zeer gezellig in het dorp om te eten en om wat te drinken. De pistes zijn super voor kinderen, beginners en gevorderen. Ik kom hier nu al 16 jaar en ieder jaar weer.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 8 september 2006

Door: Blencviser over Gerlos

Vorig jaar is ons zo goed bevallen, dus gaan we dit jaar weer. Busverbinding naar de Ischkogel is prima. Het skigebied is zeker een aanrader voor gezinnen met kinderen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 5 september 2006

Door: Anoniem over Gerlos

Gerlos is zeker niet achteruit gegaan. Mooie nieuwe liften en een super skigebied. Ik kom hier al 8 jaar en ik vind het nog steeds super!!!!! De apres ski is erg gezellig en het dorp lekker knus en klein. Wij zitten in gmund en dat is 5 min. van gelos maar wel goedkoper maar even gezellig!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 28 april 2006

Door: Anoniem over Gerlos

Dit jaar met kerst naar gerlos geweest. Super veel sneeuw alle pistes open en lekker off piste mogelijkheden. zaten in appartementen hotel joe's echt een topper. De apresski is super gezellig maar wel aan de vrij prijzige kant. Hinterux viel tegen door de lage tempratuur van -24! Maar in de lente is skieen volgens mij super op hintertux.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 20 maart 2006

Door: patricia stegeman (zwolle) over Gerlos

De pistes zijn heerlijk uitdagend. Dit uit zich in veel rode en zwarte afdalingen. De tocht naar Koningsleiten is prachtig vanwege het kunnen skiën langs de bomen. We gaan elke jaar met een groep en dit jaar was er een beginnend skiër mee. Ervaar het gebied dan als minder geschikt (de 1e afdalingen zijn redelijk stijl). De bewoners in dit dorp zijn gastvrij. Apres-ski... Prima vermaakt !!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 12 maart 2006

Door: Anoniem over Gerlos

vind het dorp erg achteruit gaan,ordinaire zelfs!! allemaal lallende dronken mensen op straat tot diep in de nacht.ben er zelf een aantal keer geweest met een vriendin.daar blijft het ook bij. met het gezin gaan we tegenwoordig naar koningsleiten hemelsbreed verschil met gerlos. heeft ook een goede skischool obermooser, leuke apres ski en net zn mooi skigebied als gerlos!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 10 maart 2006

Door: Mike over Gerlos

Ja, Gerlos sinds mijn 4e jaar kom ik er al, eerst met mijn ouders en daarna alleen met vrienden, nu ben ik er 34 en ik denk dat ik er nog lang ga blijven komen. Omdat ik naar Belgie ben verhuisd heb ik dus ook alleen maar Belgische vrienden met kinderen meegenomen, en ook zij waren meteen verkocht aan het dorpje in de bergen. Ik ben net terug en wat me dit jaar is opgevallen was dat er zeer veel Belgen waren. Zelf vindt ik dit een heel goed teken, want teveel Nederlanders is ook niet goed, het moet eigenlijk een mengeling zijn van vanalles wat. Over 2 weken ga ik maar weer eens kijken of alles nog OK is.:) Wat mij betreft SERVUS.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 8 maart 2006

Door: Anoniem over Gerlos

Ik ga al 5 jaar naar Gerlos en het is daar echt GEWELDIG! super leuke apres ski in de CINCIN en de Little London en stappen in de country club :) super dus... de pistes zijn ook altijd goed en je kunt een hele dag skieen zonder op dezelfde plek te hoeven komen! SUPER!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 4 februari 2006

Door: koekeloeren over Gerlos

ik moet nog gaan maar het lijkt me super !!!!!!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 24 januari 2006

Door: Serge over Gerlos

ik ben er 2keer geweest en heb hier het snowboarden geleerd,de pistes waren overzichtelijk en goed begaanbaar. er ligt altijd veel sneeuw en je kan goed ofpiste.ik wens iedereen die hierheen gaat een fijne vakantie.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 9 december 2005

Door: Arnold over Gerlos

Fantastisch ski-gebied. In 6 jaar tijd zijn wij er met en zonder kinderen al 12 keer geweest en zijn nog niet uitgekeken. Het vertier buiten de piste (apres-ski en restaurantis) is pico bello. De Oostenrijkse gemutlichkeit tref je overal aan (ook al spreken ze goed Nederlands). Alles is op loopafstand en met goede busverbindingen bereikbaar. Sinds de nieuwe gondellift naar de Ischkogel in gebruik is genomen sta je beneden in het dal niet meer te kouwkleumen. Voor de echte liefhebbers is de dalafdaling (zwart) bij de Furstalm (net buiten het dorp - richting Gmund) een aandrader!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 13 november 2005

Door: Nicole over Gerlos

Gerlos is gwoon KEI gaaf!!k kom der nou al 11 jaar en blijf nog vele jaren gaan!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 11 november 2005

Door: Ronny over Gerlos

Blij dat we Gerlos voor een jaar of 8 terug hebben ontdekt als wintersportplaats. We zijn er zowel met vrienden als met familie geweest en gaan de 2e week van januari 2006 alweer. Zeer gemoedelijke sfeer, prachtig ski-gebied met tal van mogelijkheden (lange tochten naar Zell am Ziller, Königsleiten een uitstapje naar de Furstalm), après-ski meer dan genoeg (bijv. Cin-Cin en Little London), heerlijke restaurantjes, goede ski-scholen, GEWELDIGE PLAATS!!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 29 september 2005

Door: Willem Hudepohl over Gerlos

Wij gaan in februari 2006 alweer voor de 4e keer naar Gerlos met 8 volwassen tussen 48 en 52 jaar. De sfeer is er prima, de ski-mogelijkheden onbeperkt (zo moeten we nog steeds naar de Gerlosplatte en via Kreuzjoch naar Zell am Ziller). De service in Gerlos in perfect, logies en pension zo gemoedelijk, apres-ski tegen redelijke prijzen en ALTIJD plezier. Pluimpje voor de ski-lerar(ess)en, ze zijn net zo enthousiast als wezelf. Aanrader voor degene die de eerste keer gaat skieen, maar ook iemand die wat anders wil. Gerlos=doen!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 29 september 2005

Door: Peter van der Dussen over Gerlos

We gaan dit jaar voor de 8ste keer naar Gerlos. Ieder jaar met een grote groep in de leeftijd 0 tot 35 jaar. Voor ieder is er wat hij zoekt. Skiles voor de kleinsten met nederlandse begeleiding. Tot heel de avond (nacht) Apresskiën voor de groten. Pistes van Blauw tot zwart. Perfecte verbindingen tussen Gerlos, Zell am Ziller en Köningsleiten. We hebben het nog niet mee gemaakt dat we niet hebben kunnen skieën. Alleen de dal afdalingen zijn soms gesloten, maar dan blijft er nog genoeg ski plezier over. Tip: breng eens een bezoekje aan Mike (Der Latchen Alm) op de piste in Gerlos. Lekker eten en drinken voor een schappelijke prijs. Je sneeuwkettingen moet je altijd bij de hand houden. Voor de berg pas maar ook voor somige hotels te bereiken in het dorp.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 8 september 2005

Door: Anoniem over Gerlos

Gerlos is een zeer gezellig dorp met vele mogelijkheden, goede apresski, veel eettenten, goede skischolen met positieve concurentie onderling, zeer goed geschikt om met nederlandstalige kinderen op skivakantie te gaan ! Vriendelijke dorpsbewoners!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen