Skip to navigation Skip to main content
Oostenrijk

Sporthotel Austria

St. Johann in Tirol | Tirol | Oostenrijk
Afbeelding - sporthotel-austria-4
Afbeelding - sporthotel-austria-10
Afbeelding - sporthotel-austria-16
Afbeelding - sporthotel-austria-22

Dit authentieke 4-sterrenhotel ligt aan de rand van St. Johann in Tirol, op ca. 300 meter van de skiliften en op ca. 150 meter van de kinderweide. Het centrum is te vinden op ca. 400 meter van het hotel. 

Sporthotel Austria beschikt over diverse faciliteiten, zoals een receptie, bagageopslag, lobby, gratis Wi-Fi, skiberging, lift, parkeerplaats, parkeergarage (betaald, slechts enkele plaatsen) speelkamer, eetzaal, restaurant, bar en grote tuin met terras. Er is een wellness (ca. 500 m2) waar je heerlijk kunt bijkomen in het zwembad (13x7m), stoombad, de sauna, infraroodcabine of de rustruimte. Ook kan je gebruik maken van de fitnessruimte en tafeltennis.

De kamers zijn voorzien van een telefoon, kabel-tv, Wi-Fi, kluis en badkamer met bad of douche, toilet en föhn en badjas. Een deel van de kamers heeft een balkon. De oppervlakte van de 2-persoonskamer is ca. 20m2, van de 2-persoonskamer balkon ca. 22m2 en van de 2/3/4-persoonskamer balkon ca. 37m2. Eventuele extra personen in deze kamer slapen op een bedbank (geschikt voor kinderen t/m 15 jaar). 

Het verblijf in Sporthotel Austria is op basis van halfpension. 's Ochtends geniet je van een uitgebreid ontbijtbuffet. Twee maal in de week is er een middag snack beschikbaar tussen 16:00 uur en 17:00 en 's avonds is er een 5-gangendiner met keuze. 

Afbeelding - sporthotel-austria-4

Sporthotel Austria

  • St. Johann in Tirol
  • Tirol