Recensies Goldeck

Ervaringen van andere wintersporters zijn onmisbaar wanneer je voor een wintersport in het skigebied van Goldeck wilt kiezen. Een recensie over Goldeck kan de doorslag geven om wel of niet voor dit skigebied te kiezen. Zijn er veel pistes voor beginners? En is het skigebied wel zo kindvriendelijk als wordt beweerd? Hieronder lees je de recensies van wintersporters die in het skigebied Goldeck zijn geweest. Je kunt ook je eigen ervaringen met de bezoekers delen door zelf een recensie over het skigebied Goldeck achter te laten.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 31 juli 2018

Door: Betty Treurniet over Spittal an der Drau

Onontdekt

Spittal an der Drau kom je als Nederlander niet zo snel terecht omdat het gewoon heel ver weg is. Wij waren op doorreis en zijn hier een paar dagen gaan skiën. Van massahysterie, drukte en commercialisering merk je hier nog niet veel. Gewoon een fijn dorpje met alles wat je nodig hebt en waar iedereen gewoon normaal doet. Skigebied idem dito. Niet alsmaar groter, hoger, langer, maar gewoon een paar liften en een paar heerlijke pistes. De rust op de piste is oh zo fijn. Klein is wat mij betreft gewoon een pluspunt. De zwarte dalafdaling is echt heerlijk om een paar keer per dag te doen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen

Sneeuwhoogte
Goldeck

Berg0 cm
Dal0 cm
hoogten

Deze informatie geldt voor het skigebied Goldeck. Gedurende het wintersportseizoen wordt deze informatie dagelijks geaktualieerd

Toestand pistes geen info
Km pistes open 0
Liften open-
Rodelbaan open
Snowpark