Hoogte: 800 Meter

Westendorf in het kort
  • Kinderland direct bij het dorp
  • Eenvoudig pisteaanbod

Hoewel Westendorfte boek staat als après-ski bestemming, voelen families zich hier ook volkomen thuis. Voor kinderen van alle leeftijden zijn er goede voorzieningen. Er zijn tal van skischolen, een kinderland direct bij het dorp en op de Choralpe (1820 m) en Talkaser (1770 m) liggen veel blauwe pistes. Alle voorwaarden voor een geslaagde wintersport met de familie zijn aanwezig in Westendorf.

TOP Kinderland Westendorf
Het kinderland van skischool TOP ligt direct bij het dorp (bij de oefenweide) en beschikt onder andere over meerdere lopende banden, speeltoestellen en diverse parcours.

Kinderland The Reds Westendorf
Ook skischool The Reds beschikt over een uitgebreid kinderland direct bij het dorp. Nadat de kinderen de eerste meters op de ski’s hebben gemaakt stromen ze zonder moeite door naar de pistes van de naastgelegen sleeplift en de kindvriendelijk 4-persoons stoeltjeslift.

Rodelbaan Westendorf
De rodelbaan van Westendorf, van de Talkaser naar het Schrandlhof, is met een afstand van 7,5 km een van de langste rodelbanen in de regio. De rodelweg 117 is bereikbaar via de Alpenrosenbahn en kronkelt zich een weg door het Windautal. Na een derde deel van de route kun je even pauzeren bij de Fleidingalm of eenmaal beneden bij het Schrandlhof.

 Skischool voor kinderen Westendorf

Kinderland aanwezig Speelplaats -
Min. leeftijd (in maanden) 36 Mascotte aanwezig -
Aantal uren geopend 4 Naam mascotte -
Prijs per dag incl. lunch € 70 Kindercarrousel
Prijs per dag excl. lunch € 60 Kinderpiste met lopend band
Avonturenparcours - Kinderpiste met sleeplift -

 Westendorf voor de kinderen

Kindercrèche - Prijs per dag incl. lunch -
Aantal uren geopend - Prijs per dag excl. lunch -
Min. leeftijd (in maanden) -
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen