Skip to navigation Skip to main content
Oostenrijk

Gasthof & Restaurant Hotel Schermer

Bad Häring | Tirol | Oostenrijk
Afbeelding - gasthof-restaurant-hotel-schermer-1
Afbeelding - gasthof-restaurant-hotel-schermer-6
Afbeelding - gasthof-restaurant-hotel-schermer-12
Afbeelding - gasthof-restaurant-hotel-schermer-7
De Gasthof & Restaurant Schermer dat door een familie wordt geleid, bevindt zich in Bad Häring, ca. 800 m van het centrum en in de directe omgeving van het kuurcentrum. U vindt al enkele inkoopmogelijkheden na ongeveer 500 m. De skibus stopt direct voor de deur en brengt u naar de toegang tot het skigebied bij Hopfgarten (na aanmelding vooraf bij de receptie, tot 18 uur op de dag vóór aankomst). Met de eigen auto bereikt u de Salvistabahn in Itter al na ongeveer 10 km. De instap naar de langlaufloipe is na ongeveer 300 m mogelijk.

Tot de uitrusting van het hotel behoren receptie, lift, restaurant, ontbijtruimte, bar,verblijfsruimte, Wi-Fi, skiruimte en terras. Gratis parkeerplaatsen en een parkeergarage (tegen betaling) zijn ook voorhanden.

In het naburige kuurcentrum kunt u gebruikmaken van een uitgebreid massage- en therapieaanbod (tegen betaling, zie informatie ter plaatse). Bij boekingen van behandelingen kan het zwembad van het kuurcentrum ook worden gebruikt, zonder boeking van therapeutische behandelingen is het gebruik van het zwembad niet toegestaan.
Afbeelding - gasthof-restaurant-hotel-schermer-1

Gasthof & Restaurant Hotel Schermer

  • Bad Häring
  • Tirol

€619,00

Accommodaties bij reispartners in Gasthof & Restaurant Hotel Schermer