Beoordelingen Saalbach

Het is altijd prettig om voor je vakantie ervaringen van andere wintersporters over een skidorp of skigebied te lezen. Een beoordeling kan je doen besluiten juist wél of niet naar Saalbach te gaan. Door middel van de onderstaande beoordelingen kun je bepalen of Saalbach ook voor jouw een goede bestemming is voor je volgende wintersport. Lees de recensies van bezoekers die reeds in Saalbach op wintersport zijn geweest. Ben jij in Saalbach geweest? Deel dan jouw ervaringen met andere bezoekers en laat je beoordeling achter. Zo help je andere bezoekers bij het vinden van hun ideale wintersport bestemming.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 19 maart 2019

Door: Inge over Saalbach

Voor ieder wat wils

Saalbach is een knus dorp waar veel te beleven is. Op de berg is vaak ergens wel een feestje te vinden en ook in het dorp zijn veel gezellige tenten om wat te drinken en eten. Vanuit Saalbach heb je genoeg mogelijkheden om leuke pistes te pakken, met comfortabele skicabines sta je zo op de berg! Ben je een enthousiaste skiër of boarder, dan is the challenge ook een leuke uitdaging.

Groot gebied
Funpark vlakbij
Veel wandelmogelijkheden
Gezelligheid

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 3 april 2018

Door: Jaqueline Jacobs over Saalbach

Een gezellig dorp en groot skigebied

Dit skiseizoen voor het eerst op wintersport geweest naar Saalbach samen met mijn partner. We sliepen in het prachtige Eva Hotel en dat was al een feestje op zich. Als je aankomt is het wel even wennen, want de straatjes van het dorp zijn niet heel breed en overal lopen wintersporters. Goed uitkijken dus waar je rijdt! Wij hadden wel mazzel, want de butler van het hotel bracht de auto tegen vergoeding naar de parkeergarage. Het Eva Hotel is wel luxe, maar prachtig. Vanaf hier ben je zo bij de lift en sta je snel bij de piste. Enig nadeel is wel dat de winkelstraat druk is en het de feestmensen tot laat in de nacht door gaan. Verder zijn er op de berg en in het dorp leuke restaurants om te eten.

Dichtbij de piste, gezellig dorp, mooi skigebied, heerlijke pistes

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 22 maart 2018

Door: Jo over Saalbach

Aanrader

Al voor de tweede keer richting Saalbach, indrukwekkende infrastructuur, verzorgde berghutten, leuke après-ski, je kan elke dag een andere kant op door de centrale ligging in het skigebied.

Kwaliteit berghutten
Zelden lange wachttijden aan de lift

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 17 maart 2018

Door: Alwin van Engelenburg over Saalbach

Geweldig uitgestrekt skigebied

Skigebied biedt de mogelijkheid om mooie tochten te skiën. Zelfs voor de gevorderde skiër is er genoeg uitdaging. Op de pistes zijn er heel veel leuke en sfeervolle restaurants. In Saalbach zijn veel leuke restaurants en winkels maar voor de échte après-ski moet je in Hinterglemm zijn. In verhouding tot andere grote skigebieden in Oostenrijk is het hier goed betaalbaar.

Zeer groot skigebied
Saalbach heeft een leuke straat met winkels en restaurants
Laag gebied dus bij warmte snel papperige sneeuw
In de dorpen sluiten de liften niet op elkaar aan. Hierdoor moet je regelmatig 5/10 minuten wandelen door Saalbach of Hinterglemm

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 2 maart 2018

Door: Frank Peters over Saalbach

Heel veel km te skiën op 1 dag voor elk niveau

Topgebied. Veel mooie lange blauwe afdalingen met elkaar verbonden zodat je niet gebonden bent aan 1 lift de hele dag. Leuke sfeer in het dorp

Goede pistes, leuke eettentjes op de piste
Soms wat stukken lopen naar liften

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 1 maart 2018

Door: Lesley over Saalbach

Super

Een geweldige vakantie gehad

Alles
Géén

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 28 februari 2018

Door: Yvonne de Jong over Saalbach

Saalbach, een feest voor wie wil feesten, gemoedelijk voor families

Saalbach voorziet in alle soorten pistes en is een ideaal startpunt voor een heerlijke skitour. Vanuit Saalbach kun je naar zowel Hinterglemm, Leogang als Fieberbrunn skiën. Wanneer je geen zin hebt om met de skibus te gaan, je kunt in de parkeergarage onder de Turmwiese gratis parkeren van 8.00-18.00 uur. Genoeg restaurants aan de pistes en in het dorp en zelfs de niet-skiërs kunnen van een mooi uitzicht genieten en lekker eten op één van de toppen van het skigebied.

Veel wintersportmogelijkheden, veel voorzieningen met 1 skipas te gebruiken
Lager gelegen skigebied

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 27 februari 2018

Door: Romy over Saalbach

Gezellig dorp heerlijke pistes en top après-ski

Afgelopen januari/februari naar Skicircus Saalbach/Hinterglemm geweest en een top week gehad. Veel berghutjes om gezellig wat te drinken te eten. Veel verschillende pistes voor alle niveaus. Leuk gebied voor jong en oud en voor ieder wat wils. Ook voor na het skiën kan je rodelen of op banden naar beneden glijden super leuk dus.

Veel pistes, leuke après-ski en off piste mogelijkheden.
Niet echt kunnen ontdekken

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 26 februari 2018

Door: Anoniem over Saalbach

Een geweldig groot skigebied

2 weken terug met de vriendengroep naar Saalbach-Hinterglemm geweest. Een supervakantie! Veel sneeuw, heerlijke pistes en natuurlijk de gezellige après-ski. Saalbach heeft het allemaal.

Heerlijke pistes

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 26 februari 2018

Door: Anoniem over Saalbach

Een geweldig variërend skigebied met tal van mogelijkheden!

Saalbach-Hinterglemm een prachtig groot gebied. Heerlijke pistes, veel sneeuw en voor ieder wat wils.

Geweldige pistes

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 26 januari 2018

Door: Jacob over Saalbach

Eén groot feest

Begin januari met de vriendengroep naar Saalbach. We hebben de Skicircus skitocht geskied en allerlei andere tochten. Wat vind je hier veel mogelijkheden zeg! En na het skiën natuurlijk één groot feest in de après-ski. Volgend jaar komen we zeker terug!

Gezellig, top après-ski en veel mogelijkheden op de piste
Dat je in het dorp moet lopen van de ene naar de andere gondel. Die heuvel waren we wel een beetje zat aan het einde van de week.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 28 maart 2017

Door: Niles over Saalbach

Saalbach is simpelweg super

Over Saalbach kan ik kort en krachtig zijn: super! Heerlijke bestemming waar je alles vindt voor een zorgeloze wintersport... Het dorp is gezellig, de après-ski nog gezelliger! Overdag heerlijke lange tochten maken in het grote skigebied en na afloop gezellig de après-ski opzoeken bij een van de vele hutten... Ik zal hier nog vaak terugkeren.

Gigantisch skigebied
Bruisende après-ski
Uitgebreide voorzieningen
Goede sfeer
Prijzig
Soms erg druk

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 18 januari 2017

Door: Anoniem over Saalbach

Een heerlijk gebied

Voor ieder wat wils. Een groot skigebied met veel mogelijkheden

Mooie tochten, leuke après-ski
Druk in het hoogseizoen, bij sommige liften lang wachten

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 8 maart 2016

Door: Michel over Saalbach

Een echte circus

Alom bekend de dorpen Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn geeft je een huiselijk sfeer waar iedereen aan zijn en/of haar trekken komt. De 270 km aan pistes maakt het een echte circus. Saalbach is het familiedorp waar het na 8 uur rustig is, Hinterglemm het feestdorp en zowel Leogang en Fieberbrunn er tussen zit. Met de komst van Fieberbrunn bij het Skicircus heeft het gebied naast de vele ski en snowboard mogelijkheden ook een heuse freeride parel.

Voor elk wat wils
Auto vrij
Snelle en comfortabele liften
Verslavend

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 8 maart 2016

Door: René de Haas over Saalbach

voor elk wat wils

Saalbach Hinterglemm is mn voor de beginnende skiër een zeer leuke bestemming.De gevorderde skiër heeft misschien wat minder uitdaging,omdat de pistes over het algemeen makkelijk blauw en rood zijn. Enige nadeel van het gebied is, dat je soms moet lopen naar een volgend lift om in het gebied verder te kunnen. Er is / wordt veel geïnvesteerd om de liften te moderniseren en het voor de skiërs nog aangenamer te maken ( verwarmde stoeltjesliften ) Apres ski is top in Saalbach zowel als Hinterglemm

Groot gebied, leuk om tochten te maken, apres ski, infrastructuur qua liften
Je moet soms lopen om naar een ander deel van het gebied te komen. Je kunt maar op een plek van noord naar zuidezijde pisten zonder te hoeven lopen

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 8 maart 2016

Door: Marie over Saalbach

Mooi veelzijdig skigebied!

We zijn een weekje in Saalbach geweest met een groep vrienden. We zaten in een appartement dichtbij de pistes. We hoefden dus maar een klein stukje te lopen naar de pistes. De omgeving is super. Veelzijdige pistes, vooral geschikt voor beginnende en gevorderde skiërs. Er zijn mooie routes, zodat je in een hele dag, een mooie route kan skiën!

Mooie omgeving, gezellige sfeer, veelzijdige pistes!
Geen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 8 maart 2016

Door: Rene klomp over Saalbach

Ontspannen en toch erg gezellig

Ontzettend mooi, romantisch, maar ook gezellig dorpje, alles zat dicht bij elkaar, supermarkten, huurwinkel, souvenirwinkels, banken, geldautomaten, toiletten alles was zeer goed gelegen. Liften ook dicht bij elkaar ondanks het uitstrekkende skigebied! Gezellig om met kinderen naartoe te gaan, maar met vrienden ook zeker goed te doen, veel leuke apres-ski tentjes en veel restaurants om uit te kiezen . Wij zijn elke avond uit eten geweest, heerlijk overal vriendelijk personeel! Verder is het een mooie omgeving, leuke wandelroutes en ook op de bergen zijn er genoeg tentjes om tussendoor te stoppen om te lunchen of een chocorum te drinken :)

Uitgebreid skigebied, veel horecagelegenheid en juiste ligging van faciliteiten
Italiaanse restaurant Ill dento (ofzo) was een vreselijke ervaring/eten/avond wij adviseren om hier niet naartoe te gaan!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 25 maart 2015

Door: Bert Altenburg over Saalbach

Alles klopt in Hinterglemm: liften - skigebied - après-ski

Het is gewoon: een heel mooi SUPER gebied, zeker Hinterglemm

Uit hotel de piste op en ook weer na het skiën

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 16 februari 2014

Door: Maud over Saalbach

Super gebied!!

Het skigebied van Saalbach-Hinterglemm is geweldig! We zijn vorig jaar met een groep vrienden (11 pers) naar dit skigebied geweest. we verbleven in chalet-appartement good times. Een erg mooi en redelijk nieuw appartement. Fijne mensen en een goede service. Dit appartement ligt tussen saalbach en hinterglemm in. Je kan makkelijk naar bijde dorpen lopen (10/15 min). Ook ligt de halte voor de skibus voor de deur en kan je bijna terug skiën naar het appartement. Al met al, een super fijn, mooi, schoon en nieuw appartement. Het skigebied is fantastisch. Heel erg groot! Je kan aan 2 kanten de berg omhoog en daardoor kan je dus hele mooie tochten maken. Je kan helemaal door skiën naar Vorderglemm of verder zelfs. En dan later bijvoorbeeld weer aan de andere kant van de berg terug richting Saalbach. Er zijn ook fatsoenlijke skiliften. Bijna alleen maar gondelliften of stoeltjesliften. Ook is er bij Hinterglemm een leuke rodelbaan en een funparkje. Het après-skiën vonden we wel oke. We konden in Hinterglemm niet echt een leuke tent vinden. Pas later hoorde we dat Saalbach leuke après-ski tenten heeft.

Groot en goed skigebied

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 1 april 2013

Door: Michel over Saalbach

Top gebied

Een top gebied met een mooi mix van pistes voor beginners als voor experts, omdat je altijd door het dorp moet om van de zuidkant naar de noordkant te gaan zie je de hele dag mensen. Er hangt in het dorp een gezellige en gemoedelijke sfeer, en door de winkeltjes is er altijd wat te doen. Er vertrekken 5 liften vanuit het dorp waaronder een lift bestaande uit 5 cabines die te gelijk vertrekken, dit is heel raar je hebt vaak het gevoel dat ze eens tegen elkaar knallen. Het dorp zelf is autoluw en de pistes liggen op loopafstand, het dorp ligt op ruim 1000 meter en skiën kan zeker in maart nog tot in het dorp. Het is rustig vanaf 20:00 uur maar de cafeetjes en restaurants zijn dan niet dicht, wil je goed feesten ga dan naar Hinterglemm even verderop. Overigens is de avondpiste in Hinterglemm een aanrader.

Veel pistes
Sfeer
Autoluw
Rustig na 20:00 uur
Geen wachttijden bij de liften

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 3 mei 2012

Door: Hans over Saalbach

Super vakantie gehad in Hinterglemm

Wij zijn in februari met een groep vrienden in Hinterglemm geweest en het was super. We hebben al veel gebieden en dorpen gezien, maar Hinterglemm komt met stip in onze Top 3. Het skigebied is groot, veel leuke restaurants op de berg en niet te vergeten geweldige après-ski!

Groot skigebied
Mooi feest
Wij hadden geluk met de sneeuw, maar het gebied is niet hoog

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 11 maart 2012

Door: Jansen Praha over Saalbach

Super skigebied, met gezellige en betaalbare restaurants op de pistes. Je kunt heerlijk rond skien, waardoor je de gehele dag op pad bent, zonder dezelfde piste te skien. De pistes zijn heerlijk breed. De apres ski was wel een erg hengstenbal! Veel groepen met mannen, die mee hossen op hollandse muziek. Verder zijn Saalbach en Hinterglemm leuke dorpen, met wat meer te doen in Saalbach.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 12 oktober 2011

Door: Anoniem over Saalbach

Heerlijk skiën met de familie met hier, altijd gezellig en ook zowel voor mijn kleinere kinderen (5 en 7) als voor mij (oudere) generatie genoeg te doen. We zitten eigenlijk altijd in het Sonne hotel wat echt een geweldige plek is! Niet een heel hoog gebied maar wij hebben tot nu toe daar geen problemen mee gehad.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 3 mei 2011

Door: Ayhan over Saalbach

Afgelopen maart in saalbach gezeten, dit voor de tweede maal. De pistes waren zeer goed jammergenoeg was het na de middag te warm. Maar al bij al was het uitstekend.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 12 februari 2011

Door: Anoniem over Saalbach

Ik ben 3 keer naar Hinterglemm geweest. Dit waren ook mijn eerste 3 keren.Ik vond het er elke keer heel erg leuk!Alleen het 3de jaar was het wel erg ijzig. Er is ook een hele leuke stuntbaan met kleine en hoge heuveltjes.En in de nacht kun je ook skien. De ankerlift blijft heel lang open! Dit jaar (2011) Ga ik naar een andere plaats.Nu in Frankrijk omdat Hinterglemm te duur word.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 20 september 2010

Door: Margriet over Saalbach

Saalbach Hinterglemm is echt een topbestemming. Vorig jaar met 5 vrienden in Hinterglemm verbleven. De apres ski is geweldig! Je kunt er als je wilt de hele nacht nog doorgaan. Wij zijn 3 dagen meegeweest met de skisafari van Snow Experience. Dat was ook echt lachen en had ik zeker niet willen missen. Zij laten je het hele skigebied zien, wat echt groot is. Ook hebben ze mij weer flink bijgeschaafd in mijn techniek waardoor ik van alle pistes kon genieten. Echt een super mooi gebied en een super leuk dorp! Aanrader

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 2 maart 2010

Door: Anoniem over Saalbach

Een super skidorp met uitgebreide skipiste en een heel toffe winkelstraat. Zeker een aanrader voor ouders met kinderen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 25 januari 2010

Door: sander over Saalbach

We hebben reeds vele Oostenrijkse skioorden bezocht en Hinterglemm kan met recht een topbestemming worden genoemd. Derde week januari is het er heerlijk rustig, een aanrader voor jonge gezinnen zoals de onze. Gezellige apres ski, leuk gemoedelijk dorp, gelegen in een spits dal waardoor er rond half drie helaas geen zon meer is. Voor sommige vakantieadressen betekent de ligging van het dorp in een v-vormig dal ook vaak een flinke klim, zo ook voor onze vakantiewoning. Wel zaten we met onze geweldige woning in Feriengut Hasenau zeer dicht bij de gondel en apres ski tempel de Goatstal. Verder een vrijwel autovrij centrum, door 'n tunnel rij je naar de andere kant van het dorp. Groot skigebied met tot onze verrassing op de pistes een enorm aanbod van kleine gemoedelijke tentjes voor 'n hap en drank. Grote commerciele business vind je hier niet. Tip: ga eens langs bij de Sportalm van Josef. Vooral 's avonds laat hij je vol trots genieten van alle traditionele instrumenten die hij bespeelt. Kleine kaart, weinig opsmuk, maar nog helemaal seventies. Hinterglemm heeft zich enorm ontwikkeld op het aanbod van kinderskilessen in de vorm van Snowly Land (Snow & Fun Skischule) en doet hiermee niet onder voor bekendere kindvriendelijke oorden als Serfaus (waar we vorig jaar waren). Ook wel prettig, de skileraren voor kinderen zijn vrijwel allemaal Nederlanders. We hebben genoten!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 4 maart 2009

Door: yolanda over Saalbach

Gezellig dorp, vooral als je het leuk vind om veel Nederlanders tegen te komen. Mijn dochter had het erg naar haar zin op de snowboard lessen. Zelf ben ik een licht gevorderd skieer: geweldige pistes. Zaten in hotel Kendler: geweldige service en heerlijk eten. Nadeel was dat het diner vanaf 20.00 uur was en dan 5 gangen waardoor het misschien wel te laat wordt voor kinderen. Wij zaten aan de rustige kant maar hoorden ook van mensen klachten over de vele dronken jongelui die veel lawaai maakten 's nachts. Zou zelf graag nog een keer terug willen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 24 februari 2009

Door: Ko over Saalbach

Voor de 6de keer in Saalbach en het was weer geweldig! Lekker veel sneeuw helaas niet altijd het zonnetje! Maar de Apres-ski was geweldig, volgend jaar maar weer!!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 22 februari 2009

Door: Bovendaerde Didier over Saalbach

Ben er al 4 maal geweest en natuurlijk gaan we terug (van 15 maart tot 22 maart). Kijk er al naar uit! Gewoon de max..

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 13 februari 2009

Door: mark over Saalbach

Top top top! Nu voor de 10e keer geweest. Je wilt er gewoon niet meer weg! Volgend jaar 3 maanden om te werken. Voor mij en denk vele anderen de place top be voor de combinatie topskieen en goede apreski tot in december. Groeten, Mark

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 9 februari 2009

Door: Anoniem over Saalbach

Prima ski-gebied met mooie en goede pistes. Gezellig en gemoedelijk, wel tamelijk druk.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 2 februari 2009

Door: Miranda over Saalbach

Saalbach-Hinterglemm is the place to be. Mooie pistes en natuurlijk een super apres-ski. Wij komen al 20 jaar in Hinterglemm. En zitten ook al 20 jaar in Hotel Zwolfer. 's morgens vanuit ski kelder de lift in en 's avonds skieënt de skikelder in. Ik hoop nog vele jaren te mogen gaan!!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 24 december 2008

Door: Jaco over Saalbach

Het skiën is daar geweldig en in Saalbach is Bauers de place to be for super aprés ski!!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 13 november 2008

Door: Quillaume Boulanger over Saalbach

Een fantastisch skigebied. Heb overal geskiet in Europa, maar S/H blijft een topper. Voor echt apres-ski moet je uitwijken naar Hinterglemm. De straten staan vol met mensen en overaal zijn gezellige bars. Saalbach is qua dorp groter, maar minder gezellig. Tip om te eten: In het centrum Saalbach bij Claus, heeft ook een apres-ski bar. Je kan zo afdalen en het is dan slechts 25 meter lopen. Sommige aansluiting naar andere piste is het lastig om vaart te houden. Tip: bij hoogtse punt blik op oneindig en alleen maar glijden, om stilstand te voorkomen. Op het hoogtepunt tussen Saalbach en Leogang is vaak live muziek. Indien de zon schijnt moet je niet in een luie stoel gaan zitten, want met livemuziek, drank en zon, wil je niet meer weg, terwijl je natuurlijk nog wel moet afdalen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 4 oktober 2008

Door: Anoniem over Saalbach

Nu 2 keer in Saalbach-Hinterglemm geweest en het was 2 keer helemaal geweldig! Vooral in Hinterglemm was het apres-skien en uitgaan heel erg leuk. Als je met een groep met jongeren bent is dit echt een geschikt gebied. Veel afwisseling van pistes leuke eettentjes, wel is het minder dat er weinig kroegen op de piste zijn.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 7 februari 2008

Door: Roberto over Saalbach

Wij gaan 23 februari weer naar Hinterglemm. Afgelopen 2 jaar zijn we er ook geweest en het is ons super bevallen. De voorgaande jaren hebben we altijd in Gerlos gezeten, maar op den duur wil je wat anders. Wij zitten voor het derde jaar in hotel Hinterglemm en dat is echt een aanrader. Goed eten, gewoon redelijke goede kamers en je heb een terras in de zon die uitkijkt op de hoofdstraat. Ook zit je op loopafstand van de liften vandaan en eigenlijk zo goed als in het centrum, kortom perfect. Tja en voor de feestbeesten.. Apres-skiën is er helemaal top! Zowel hotel Hinterglemm als Hinterglemm zelf is een aanrader!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 21 januari 2008

Door: sonja over Saalbach

We komen al jaren in Hinterglemm, vanaf dat ik kind ben. Skigebied is gevarieerd, gezelligheid troef en de bereikbaarheid uitstekend. Aanrader is hotel Glemmtalerhof. Uitstekend eten, comfortabele kamers, lekker zwembad en sauna, hulpvaardig personeel en voordelig de hele was laten doen op donderdag :o). Wij kijken er in augustus al weer naar uit. Vriendelijk voor de portemonnee is het kiezen voor logeren in de annex Sylvester. Driesterren kamer ipv de viersterren in het hotel, verder dezelfde faciliteiten, alleen even een paar meter de straat over. Een aanrader.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 11 maart 2007

Door: Socky over Saalbach

Voor het tweede jaar daar geweest. Lag weinig sneeuw, dus iedereen boven! Verbleef in Viehhofen wat zeer rustig was. Wel was de skipas 10 € duurder dan verleden jaar. 2005 = 171€ en 2006 = 181€. Op deze manier begin je uit te kijken naar andere plaatsen. Oppassen bij Asitzhutte. Daar durven ze prijzig in de luren leggen (bewust te weinig terug geven)!!! Goed skigebied, maar voorkeur gaat nog steeds naar Canazei Italië met de Sella Ronda.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 10 maart 2007

Door: madmike over Saalbach

Ofschoon er eigenlijk te weinig sneeuw lag was het toch goed afdalen naar het dorp van Hinterglemm in. In saalbach echter lag zoveel sneeuw dat de wintersporters van daar allen naar Hinterglemm kwamen wat weer resulteerde in volle pistes. Het après-ski gebeuren vindt er op diverse plaatsen plaats. Mijn favoriete bestemming was toch wel de Goasstal, afdaling vanaf de Reiterkogel. Verder heb je er ook typisch Hollandse gelegenheden. De prijzen voor consumpties vind ik eigenlijk best wel meevallen, als je tenminste zoals ik, St. Anton am Arlberg gewend bent. Het is zo goed bevallen dat ik gelijk een optie voor volgend jaar heb laten vast leggen op de hotelkamer.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 22 februari 2007

Door: C. Koster over Saalbach

Saalbach-Hinterglemm is helemaal mijn favoriet.... Vroeger kwam ik er al met mijn ouders en weet als kind nog heel goed, hoe geweldig ik het daar vond. Later een paar keer ergens anders geweest, maar kon het skigebied niet uit mijn hoofd zetten. De laatste 3 jaar stond ik dus daar weer op de piste. Het geweldige van dit gebied is, is dat het groot is en je lekker heel de dag kan skien zonder dezelfde pistes te hoeven nemen. Ook dat je iedere dag op een andere plek kan beginnen om de gehele dag rond te skien. Vorig jaar heb ik voor het eerst in Hinterglemm gezeten, maar Saalbach heeft toch meer mijn voorkeur omdat alles dichter bij elkaar zit en ook minder Nederlanders zitten. De skihutten zijn ook super, zeker diegene boven bij de gondel die vanuit Leogang komt, erg lekker eten daar, maar ook nog van de echt hutjes die je in het skigebied hebt. Liften zijn goed en worden ook steeds vernieuwd. Ik vind dit skigebied een echte aanrader.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 21 januari 2007

Door: Rien van Hooydonk over Saalbach

Hinterglem is gewoon compleet. Wij zijn nu voor de vijfde keer geweest. Het is feesten en beesten. Als "kenner"" vind ik dat iedereen er terecht kan. Van Hinterglem tot Leogang is een leuke dagtocht, ongeveer 4-5 uur.Te doen door iedereen die blauw goed afkan.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 14 januari 2007

Door: Horatio over Saalbach

Tof skigebied als er sneeuw ligt, ga alleen nooit uit eten, belachelijk duur, onbeschofte bediening, slecht voedsel!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 14 januari 2007

Door: Michael over Saalbach

Geweldig skigebied waar we nu alweer voor de 5e keer naar toe gaan. Vooral Hinterglemm is een bruisend dorp voor après-skiërs. Saalbach is meer een winkeldorp waar je rond kan slenteren en te veel mag betalen voor winterkleding. Beide dorpen zijn omringt met geweldige pistes waar zowel beginners als gevorderden aan hun trekken komen. Je kan dagen skiën zonder dezelfde route te volgen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 8 januari 2007

Door: Anoniem over Saalbach

De vakantie was echt super! De restaurantjes waren allemaal goed. Ik ging voor het eerste jaar en kon mooie tochten skien. Heel goed voor beginners dus. Ik heb echt genoten. Je moet zeker naar Hinterglemm gaan!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 11 november 2006

Door: Anoniem over Saalbach

Het gebeid saalbach-hinterglemm vind ik geweldig de pistes zijn lekker breed en vooral in Leogang worden ze de hele dag door bijgehouden. Het beste skigebied waar ik ooit ben geweest.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 2 november 2006

Door: Lina over Saalbach

Wij gaan in januari 2007 voor het eerst naar Saalbach. Ben erg benieuwd naar dit gebied. Wij gaan telkens naar een ander skigebied in Oostenrijk. Afgelopen jaar in Sölden, was geweldig. Maar ja, toch maar elders proberen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 31 oktober 2006

Door: MVR over Saalbach

Ik ben afgelopen winter in Hinterglemm geweest met een aantal vrienden. We hadden goede verhalen gehoord over het dorp en het skigebied, dus we wilden de gok wel wagen. We zaten in een appartement direct aan de piste. Dus dat was ideaal. De après-ski is prima. We zijn vooral in de Tanzhimmel geweest. Ook het skigebied is zeer de moeite waard voor goede skiërs. Wellicht door de goede sneeuwomstandigheden. Als je van skiën en après-skiën houdt, dan is Hinterglemm een aanrader. Gaan dit jaar in Sölden skiën.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 20 oktober 2006

Door: S. Molensteen over Saalbach

Toevalligerwijs heb ik met mijn gezin voor deze winter Alpenhotel Saalbach geboekt. Ik ga nog eens goed informeren over dit hotel, want als de berichten van de heer Mokkert kloppen kan ik de reis nog beter zo snel mogelijk annuleren. Met name het gevaar van (bewuste) overboekingen en geluidsoverlast zijn geen prettige vooruitzichten. Ook op andere sites heb ik al een aantal slechte recensies over dit hotel gelezen. Dit bij elkaar opgeteld geeft mij geen fijn gevoel over dit hotel. Ik hoor wel veel goede verhalen over het skigebied Saalbach Hinterglemm en over de recreatieve mogelijkheden die er zijn. Waarschijnlijk ga ik voor dit jaar dus een ander hotel in hetzelfde skigebied boeken! Meer recensies over dit hotel en dit skigebied zijn absoluut welkom.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 18 oktober 2006

Door: H.Mokkert over Saalbach

Verleden jaar naar ALPENHOTEL SAALBACH geweest. Dit hotel is een schande, een malaise, een schertsvertoning. Samen met mijn gezin heb ik hier anno 2005 één week mogen vertoeven met de gedachte een heerlijke luxe 4sterrenvakantie tegemoet te gaan. Maar echter: NIETS was minder waar! Het begon reeds bij aankomst toen alle kamers volgeboekt bleken te zijn (naar mijn idee: bewust overboekt!). Gelukkig bleek er na een heleboel voorpret verspillende discussie en kwaadwillendheid toch nog 1 kamer vrij te zijn. Bij binnenkomst bleek wel waarom ze deze aanvankelijk niet aan ons wilden geven: Het was een puinhoop van jewelste. De bedden waren niet opgemaakt, er hing een onwelriekend geurtje, de wc zat verstopt etc. Nou goed, we hadden weinig keuze dus we deden het ermee. Tot onze verbazing bleek later dat het welliswaar halfpension was, maar dat elke 'gang' na 1 hap alweer verdwenen was. Dus moest er natuurlijk vollop bijbesteld worden, wat alleen tegen torenhoge prijzen kon. Ik kan nog heel lang doorgaan over dit hotel, bijvoorbeeld over het zwembad dat leegstond, diefstal van onze portemonnees en sieraden op de kamer, geluidsoverlast van de disco, het enorm onvriendelijke snauwende en fooieisende personeel en de staat van de kamers - het plafond kwam nog net niet naar beneden, maar dat wil ik jullie besparen. Een tip kan ik jullie geven: Ga NOOIT naar dit hotel! NOOIIITT!!!! En voor de arme stakkers die hun reis reeds geboekt hebben: God zij met jullie! Geef discussie met de hotelstaff maar direct op en betaal gewoon wat ze eisen, dat scheelt in elk geval de nodige tijd en ellende.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 2 oktober 2006

Door: michel over Saalbach

Vorig jaar naar Hinterglemm geweest, was super! We waren er in januari, prachtig weer en het skigebied is erg groot. In ons weekje was het wat minder druk en dus waren er wat minder mensen in de kroeg maar het mocht de pret niet drukken. (men wist zelf ook niet hoe dit kon). Dit jaar van 13-20 januari naar saalbach! Hebben net een appartement geboekt bij landhaus bernkogel. Als ik het moet geloven een leuk plekje niet ver van de lift. Viel trouwens nig best tegen om een appartement te vinden en het is nog maar begin oktober...Kunnen niet wachten!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 6 maart 2006

Door: bianca over Saalbach

ik kom hier elk jaar terug want ik vind dat de klasjes voor de kinderen perfect zijn en dat geeft gewoon een goed gevoel om ze dan achter te laten echt een aanrader

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 13 februari 2006

Door: Serge over Saalbach

Ben net 2 dagen terug en heb een super vakantie gehad. Als je van offpiste boarden houd heb ik een tip:ga tussen piste 11 en 18 dat is een superstuk echt gaaf. 2 weken was er geen sneeuw gevallen en wij kwamen en het ging helemaal los met de sneeuw. De apreski was ook gezellig. Echt een dorp om nog eens heen te gaan.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 1 februari 2006

Door: Marga Dippell over Saalbach

Ik kom al meer dan 30 jaar in Hinterglemm en ben al 2x ereburger. It's the place to be met schitterende pistes.Fantastisch skieën,nog beter Apres skieën en zeer goede en gemütliche restaurants om heerlijk te Eten vooral in de Heurige Stube van de familie Kees en retaurant Alpenblick. Ook s'avonds skieën is er fantastisch. Helaas kan ik dit jaar net gaan omdat we aan het verbouwen zijn en dat kost veel geld maar ik hoop volgend jaar wel weer te gaan want dit is wel rot dat we niet kunnen. Dus wie wel op wintersport kan, ga echt eens naar Saalbach Hinterglemm en je bent verkocht je wilt nooit meer iets anders.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 18 december 2005

Door: cees en myriam krijger over Saalbach

Wij zijn een gezin met vier kinderen, zelf 54 en 53 jaar.Als reisleider heb ik vanaf mijn 19e jaar heel Oostenrijk, Zwitserland en de Franse Alpen gezien. Elke plaats heeft zijn voor- en nadelen. Het voordeel van Saalbach/Hinterglemm is het uitgestrekte skigebied dat de dorpen in de omgeving verbindt. De keus aan hotels, pensions en appartementen is zeer ruim. Iedereen kan er iets van zijn gading vinden. Er is concurrentie tussen ski scholen, ski verhuur. Dat bevordert de kwaliteit. Ga niet te ver buiten het dorp zitten, parkeren in het dorp is beperkt mogelijk. De route naar dit gebied via "Salzburg", ook files, maar niet zo erg als Kufstein. Minder sneeuwzeker dan het Vorarlgebergte, maar in vergelijking met Tirol goed. Voor de periode rondom Carnaval een jaar van te voren boeken.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 21 november 2005

Door: Jan over Saalbach

Het skigebied Saalbach/Hinterglemm biedt voor elk wat wils. Zeer gevarieerd en redelijk groot gebied met over het algemeen makkelijkere pistes, maar ook voor de cracks onder ons is het een mooi gebied. Dorp is gezellig, maar de aprés-ski wordt door sommige mensen wel wat overschat vind ik. Het is wel een gemoedelijk dorp waar je je gauw thuis voelt. Lift verbindingen zijn echt top, omdat je vanuit het dorp echt alle kanten op kan. Hotels zijn goed te noemen o.a. Zur Dorfschmiedde en Hasenauer. Het enige nadeel van het gebied is dat het niet zo hoog is, en daarom wat minder sneeuwzeker.....

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 18 oktober 2005

Door: Marit over Saalbach

Hinterglemm is prachtig, gezellige apresski. Goed voor allerlei skiers en snowboarders. Appartementen Rosenthalerhof zijn mooi en groot, wel iets van de piste verwijderd. Gezellig dorp,supermarkten zitten wel allebei helemaal aan het eind van het dorp, zorg dat je in het centrum of iets verder in het dorp zit.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 18 oktober 2005

Door: Tobbers On Tour , Dreumel, GLD over Saalbach

Ben al een aantal keren in Saalbach en Hinterglemm geweest, altijd top. Persoonlijk vind ik dat je in Hinterglemm de meeste nederlanders tegenkomt. Wellicht dat hierdoor de apres ski altijd reuze gezellig is in Hinterglemm. Lekker groot skigebied met voor ieder wat wils, in Hinterglemm een funpark met leuke terrasjes er omheen. En veel gondels en stoeltjesliften.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 9 oktober 2005

Door: Paul over Saalbach

leuk gebied voor iedereen!!!!!! en een uitbundige apre's ski!!!! vooral in hinterglemm groeten uit kootwijkerbroek!!!! Paul.voor noch meer ski kijk op www.elsigenalp.ch

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen