Recensies Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn

Ervaringen van andere wintersporters zijn onmisbaar wanneer je voor een wintersport in het skigebied van Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn wilt kiezen. Een recensie over Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn kan de doorslag geven om wel of niet voor dit skigebied te kiezen. Zijn er veel pistes voor beginners? En is het skigebied wel zo kindvriendelijk als wordt beweerd? Hieronder lees je de recensies van wintersporters die in het skigebied Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn zijn geweest. Je kunt ook je eigen ervaringen met de bezoekers delen door zelf een recensie over het skigebied Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn achter te laten.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 16 september 2019

Door: Wouter over Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn

Leuk om met je gezin heen te gaan. Wintersportwaardig stuk minder.

Afgelopen jaar geweest met een groep vrienden, we waren erg benieuwd na het lezen van alle reviews. In het kort komt het erop neer dat het nogal vies tegen viel: Negatief: - Saaie/ niet uitdagende pistes. - Klein gebied. - Snel uitgekeken. - Tochten kan je niet echt maken. - Je skied telkens in een dal. Positief: - Après-ski - Sfeer. - Liften ok Conclusie: Om er met je gezin heen te gaan is het perfect. Dorpjes zijn leuke gezellig, daarnaast veel gemakkelijke pistes.Als je voor een echte wintersport komt zou ik dit niet aanraden maar naar Franrkijk gaan en daar de echte grote gebieden pakken waar je makkelijk 70 km tot 90km per dag kan skieen zonder je te vervelen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 24 maart 2019

Door: Remon over Hinterglemm

Een geweldig dorp met voor iedereen iets

Ik kom al Jaren in dit gebied en kom er ieder jaar weer achter dat ik nog steeds niet alles heb gezien en meegemaakt. Ik wil vooral ook even mijn hotel Zwolferhaus benoemen wat een geweldige sfeer daar ook is en hoe je je daar iedere keer weer volledig thuis voelt. Verder de perfecte après-ski van Goasstal tot Schwarzacher (de oudere man als DJ weet er een feest van te maken). De pistes zijn altijd perfect en de mensen in het dorp en vooral bij ons hotel zijn altijd vriendelijk gastvrij en gewoon erg gezellig. In welke tijd van het seizoen je er ook bent dit gebied is een feest. If you love skiing go to Hinterglemm.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 24 maart 2019

Door: Sabine Welman over Fieberbrunn

Rustig dorp maar alle mogelijkheden voor een geweldige skivakantie!

Het dorp zelf is klein en rustig maar onderaan de pistes genoeg mogelijkheden voor een gezellige après ski. Voor gezinnen maar zeker 's avonds ook voor de jeugd! De klasjes van skischool S4 beginnen in het dal en gaan dan samen het gebied in. Je hoeft als ouders niet eerst mee omhoog en dat scheelt dus ook lange rijen voor de gondels. Je kunt in het dal met twee gondels omhoog en ook hierdoor geen urenlange wachtrijen, ook niet in het hoog seizoen. Er zijn verschillende restaurants op de pistes waar je kunt eten of lekker kunt gaan zitten voor een drankje. De pistes zijn voornamelijk blauw en rood maar er zitten ook wel pittige rode stukken tussen. Verder kun je hier goed off-piste skiën/ snowboarden. En natuurlijk kun je naar Saalbach/ Hinterglemm. Maar als je kleine kinderen hebt en je wilt tussen de middag samen eten dan is het niet te doen om heen en weer te skiën. Wij komen hier al vele jaren met heel veel plezier. Eerst zonder kinderen en nu met onze kinderen 9 en 5 jaar. En ook zij vinden het hier geweldig!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 19 maart 2019

Door: Inge over Saalbach

Voor ieder wat wils

Saalbach is een knus dorp waar veel te beleven is. Op de berg is vaak ergens wel een feestje te vinden en ook in het dorp zijn veel gezellige tenten om wat te drinken en eten. Vanuit Saalbach heb je genoeg mogelijkheden om leuke pistes te pakken, met comfortabele skicabines sta je zo op de berg! Ben je een enthousiaste skiër of boarder, dan is the challenge ook een leuke uitdaging.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 19 maart 2019

Door: Robin over Leogang

Heel fijn en mooi dorp

Leogang is een rustig dorp gelegen aan een bekend en groot skigebied. Het is ideaal voor beginners omdat er veel blauwe en mooie brede pistes zijn. Ook de gevorderden kunnen hier prima skiën. Ook zijn er genoeg andere dingen te beleven zoals de flying fox, nachtrodelen, winterwandelen en ga zo maar door. Ook zijn er volop leuke eettentjes te vinden. Dit in het dorp maar ook aan de piste.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 3 maart 2019

Door: Annemieke over Viehhofen

Gemoedelijk dorp aan de voet van groot skigebied Saalbach-Hinterglemm

Wij komen al jaren in dit dorp en zijn erg enthousiast. Vriendelijke mensen en een prachtige afdaling naar het dorp. Enige wat echt niet goed is is de skischool Skidome, vlakbij het Landal park. Onze 2 dochters werden in een groepje geplaatst met nog 16 (!) andere kinderen op 1 leraar. Totaal onverantwoord.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 4 oktober 2018

Door: Linda over Fieberbrunn

Leuk pension, super skigebied

Ik was meteen verkocht toen ik in Fieberbrunn aankwam. We sliepen in Gasthof Dandler, een snoezig pension met een typisch Oostenrijkse uitstraling. Allerlei tierelantijntjes binnen en een onwijs aardige gastvrouw. Eerste avond gelijk gegeten en erg goed bevallen. Kleine kaart, maar wat er op staat is erg lekker en met liefde bereid. Pension lag wel buiten het dorp en op ongeveer 5 minuten rijden van de piste. Fieberbrunn zelf een leuk gebiedje met fijne pistes, je kan het hele Skicircus in, maar dat hoeft natuurlijk niet en is eigenlijk ook niet nodig. De pistes zijn zo fijn! Allemaal leuke berghutjes en aan het einde van de dag apres ski bij Biwak of de S4 alm. We hebben echt genoten en gaan ook komende winter weer terug.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 4 juni 2018

Door: Danielle Kortenaar over Hinterglemm

Favoriete wintersportbestemming

Hinterglemm verveelt nooit en ik kom er echt al jaren. Ik heb er 18 jaar geleden leren skiën met mijn ouders en nu ga ik al 3 jaar met vrienden. De pistes in het skicircus zijn top en vervelen nooit. We skiën altijd veel tochten en gaan iedere dag een andere kant op. Wil je lunchen dan is de keuze echt heel groot met allemaal leuke pisterestaurantjes. Na het skiën natuurlijk de après-ski in en feesten tot diep in de nacht. Kan niet wachten om weer te gaan!!!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 16 mei 2018

Door: Louise over Fieberbrunn

Wat een lekkere pistes!

Samen met man en kinderen naar Fieberbrunn op wintersport gegaan. Hele lekkere pistes en mogelijkheid om ook naar Saalbach te skiën. Dorp is leuk, fijne restaurants en berghutten. Wij komen nog is terug!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 4 mei 2018

Door: Merel over Fieberbrunn

Sfeervol en gemoedelijk

Fieberbrunn is een gemoedelijk en sfeervol dorpje in Tirol. Wij komen er nu al twee jaar en nog zijn we niet uitgekeken. Omdat het skigebied ook bij Saalbach hoort, kun je iedere dag hele mooie tochten skiën. Al moeten wij toegeven dat we ook graag skiën op de pistes van Fieberbrunn. Deze zijn vaak heel lekker rustig en je komt niet veel andere wintersporters tegen. Een ander voordeel vinden we de skihutten. Er zijn er genoeg om uit te kiezen en je kunt er heerlijk eten. Na het skiën drinken we vaak een borreltje aan de piste, om daarna terug naar het hotel te keren. Even een wandeling voor het diner en dan op zoek naar een fijn restaurant. Wat ook leuk is om een middag even door het dorpje te wandelen. Er zijn namelijk ook een aantal leuke winkeltjes.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 10 april 2018

Door: Marianne over Fieberbrunn

Leuk dorp met super skigebied

Fieberbrunn is een klein en rustig dorpje. Het eigen skigebied was al heel mooi, maar sinds de aansluiting met het skicircus is het helemaal top. Hierdoor kun je heerlijke lange tochten maken, maar ook het eigen skigebied is heerlijk. Soms gaan we niet eens de 'grens' over. Wil je een keer niet Oostenrijks lunchen, dan is Biwak een aanrader (Nederlandse tent), hier is het ook eind van de middag gezellig tijdens de après-ski.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 3 april 2018

Door: Jaqueline Jacobs over Saalbach

Een gezellig dorp en groot skigebied

Dit skiseizoen voor het eerst op wintersport geweest naar Saalbach samen met mijn partner. We sliepen in het prachtige Eva Hotel en dat was al een feestje op zich. Als je aankomt is het wel even wennen, want de straatjes van het dorp zijn niet heel breed en overal lopen wintersporters. Goed uitkijken dus waar je rijdt! Wij hadden wel mazzel, want de butler van het hotel bracht de auto tegen vergoeding naar de parkeergarage. Het Eva Hotel is wel luxe, maar prachtig. Vanaf hier ben je zo bij de lift en sta je snel bij de piste. Enig nadeel is wel dat de winkelstraat druk is en het de feestmensen tot laat in de nacht door gaan. Verder zijn er op de berg en in het dorp leuke restaurants om te eten.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 24 maart 2018

Door: Sem over Hinterglemm

Fantastische sfeer!

Prachtig skigebied met 270 km pistes. Voor iedereen wat wils. Moderne liften en alles top geregeld.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 24 maart 2018

Door: Joris over Hinterglemm

Super skigebied

Fantastisch ski-gebied. Blijft elk jaar investeren in nieuwe gondels en liften. Gemoedelijke berghutten. Als je ze weet te vinden. Vaak met vrienden geweest, dit jaar alleen met mijn vriendin. Maakt niet uit met welk gezelschap je bent. Er is voor ieder wat wils.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 24 maart 2018

Door: Daniëlle over Hinterglemm

Het gezelligste skidorp van de wereld

Voor mij is Hinterglemm m'n 2e thuis. Een plek waar ik tot rust kom en geniet van elke seconde. In t skicircus is voor ieder wat wils qua pistes, ik heb daar 20 jaar geleden leren skiën na 15 jaar niet te zijn geweest en daarvoor als kleuter er te zijn geweest. T hele skicircus is een heel fijn gebied, al kom ik er al 20 jaar je raakt gewoon niet uitgeskied daar .

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 22 maart 2018

Door: Jo over Saalbach

Aanrader

Al voor de tweede keer richting Saalbach, indrukwekkende infrastructuur, verzorgde berghutten, leuke après-ski, je kan elke dag een andere kant op door de centrale ligging in het skigebied.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 19 maart 2018

Door: Ronald Buitendam over Hinterglemm

Ons 2e woonplaats

Heerlijk skiën en aansluitend genieten van vele mogelijkheden voor après-ski. Pistes zijn top. Voor iedereen wat.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 18 maart 2018

Door: Bosma over Hinterglemm

Een super gezellig skigebied

Gemütlichkeit op en top. Goede service overal en helemaal ideaal de bediening bij de berghutten. Het dorp is erg sfeervol. Je voelt je gelijk thuis.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 17 maart 2018

Door: Alwin van Engelenburg over Saalbach

Geweldig uitgestrekt skigebied

Skigebied biedt de mogelijkheid om mooie tochten te skiën. Zelfs voor de gevorderde skiër is er genoeg uitdaging. Op de pistes zijn er heel veel leuke en sfeervolle restaurants. In Saalbach zijn veel leuke restaurants en winkels maar voor de échte après-ski moet je in Hinterglemm zijn. In verhouding tot andere grote skigebieden in Oostenrijk is het hier goed betaalbaar.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 11 maart 2018

Door: Martin Vlaanderen over Fieberbrunn

Fantastisch

Uitstekende skivoorzieningen en door aansluiting op Saalbach enorm veelzijdig. Leuk dorp met voldoende winkels en uitgaansgelegenheden.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 11 maart 2018

Door: Kelly over Fieberbrunn

Erg mooi skigebied

Heel mooi en groot skigebied nu het ook bij Saalbach is betrokken. Zo is er in het skigebied van Fieberbrunn zelf genoeg ruimte en goede pistes voor de beginners. De gevorderden kunnen makkelijk naar Saalbach/Hinterglemm skiën, want de aansluiting is erg goed. Voor de experts was er ook genoeg, want er waren enkele zwarte pistes en je kan de Skicircus Challenge van 72km rijden.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 11 maart 2018

Door: ronny over Fieberbrunn

Mooi rustig skigebied

Rustig en mooi skigebied met een goeie verbinding naar het grote gebied Saalbach-Hinterglemm. in het dorp Fieberbrunn is niet echt veel te doen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 11 maart 2018

Door: Anoniem over Leogang

Week geskied met mijn gezin

Mooi super groot gebied met veel mogelijkheden, zeer geschikt voor gezinnen, leuke berghutten met goed eten.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 11 maart 2018

Door: Anoniem over Leogang

Totale gebied met de andere dorpen is super!

Met mijn gezin en 2 andere gezinnen lekker een week geskied, goed onderhouden pistes en liften! Een erg groot gebied met veel mogelijkheden.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 9 maart 2018

Door: Ronald Buitendam over Hinterglemm

Ieder jaar is weer geweldig.

De veelzijdigheid aan pisten maakt het een compleet gebied. Geen dag hoeft gelijk te zijn. Iedere dag een andere route.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 8 maart 2018

Door: Rilana Tillmann over Fieberbrunn

Gezellig, sfeervolle après-ski, skigebied voor families met jonge kinderen, maar ook voor vriendengroepen

Fieberbrunn is een gezellig en knus dorpje. De mensen zijn er erg gastvrij en bij S4 kan je heerlijk Oostenrijks eten. Het skigebied van Fieberbrunn is uitstekend voor beginnende skiërs, voor families met jonge kinderen omdat het gebied overzichtelijk is. Maar door de verbinding met Saalbach, Hinterglemm is het ook geschikt voor de mensen die meer op zoek zijn naar uitdaging in skiën. De pisten zijn breed en er veel verschillende soorten pistes, voor iedereen wat wils! Op dinsdagavond is er een leuke skishow georganiseerd, waarna er feest is in S4.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 7 maart 2018

Door: Lotte over Hinterglemm

Mooi skigebied met mooie voorzieningen

Voor mij was het weer de eerste keer Oostenrijk sinds jaren en ik verbaasde mij (ten opzichte van veel gebieden in Frankrijk) over de mooie liften. Saalbach Hinterglemm is een prachtig en veelzijdig skigebied voor jong en oud. Je kunt er mooie tochten maken, maar ook als je een dag relaxt wil skiën zijn er voldoende mogelijkheden.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 7 maart 2018

Door: Janny over Hinterglemm

Top skigebied met veel km pistes

Zeer veel mogelijkheden om te skiën en snowboarden, voor zowel beginners en gevorderden. Veel restaurants op de pisten. Kom er al 26 jaar en gebied verveelt niet. Après-ski bij Goaßstall is top.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 6 maart 2018

Door: Cd sande over Fieberbrunn

Leuk gezellig dorp

Leuk gezellig dorp. Groot skigebied.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 6 maart 2018

Door: Anoniem over Fieberbrunn

Super voor een gezin met jonge kinderen!

Fieberbrunn is als wintersport plaats super voor een gezin met jonge kinderen! Ze hebben hotels aan de kinderpiste. Hele goede skischolen met Nederlands sprekende leraren en leraressen. En door de aansluiting met het skigebied van Saalbach-Hinterglemm kan je gebruikmaken van een groot skigebied met een ruime keuze aan pistes in allerlei moeilijkheidsgraden.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 5 maart 2018

Door: Roelie Rijstenberg over Fieberbrunn

Erg mooi brede pistes

Super in alles

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 5 maart 2018

Door: Joke bouwman over Fieberbrunn

Top vakantie

Wij komen al jaren in Fieberbrunn, mijn man al vanaf kleins af aan. Het is er erg gezellig en overzichtelijk!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 5 maart 2018

Door: Kapelle over Hinterglemm

Prachtig gebied met uitstekende pistes

Geweldig gebied met uitgestrekte pistes. Goed geprepareerd. Een gebied voor jong en oud

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 4 maart 2018

Door: Robin over Leogang

Super fijn dorp

Voor ons niks anders meer. Genoeg te doen, niet te druk en alles lekker dichtbij

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 4 maart 2018

Door: Daan van de Pol over Viehhofen

Goedkoop dichtbij gelegen dorp

Mooi goedkoop dorp bij het skigebied Saalbach-Hinterglemm

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 3 maart 2018

Door: Hettie Verlaan over Fieberbrunn

Prachtig skigebied zeker met Saalbach en Leogang erbij.

Saalbach Hinteglemm Leogang Fieberbrunn heerlijke tochten gemaakt. Waren super pistes met dit koude weer. Leuke hutten om wat te drinken en te eten en natuurlijk après-ski in de Enzian hutte met live muziek. Was weer genieten ook op de camping Tirol Camp en bij de Tennalm waar je tegenwoordig met een busje wordt opgehaald. Super allemaal.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 2 maart 2018

Door: Frank Peters over Saalbach

Heel veel km te skiën op 1 dag voor elk niveau

Topgebied. Veel mooie lange blauwe afdalingen met elkaar verbonden zodat je niet gebonden bent aan 1 lift de hele dag. Leuke sfeer in het dorp

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 2 maart 2018

Door: Hetty Visser over Fieberbrunn

Fieberbrunn is een gebied voor iedereen

Wij zaten met een hele groep in Fieberbrunn. De pistes waren dit jaar perfect (wel koud) . Wij zaten dichtbij de bergbahn en hoefden de auto niet te gebruiken. Maar voor wie wat verder in het dorp zit. Er zijn twee grote parkeerplaatsen plek genoeg en dan is er ook nog de bus. Heerlijk gebied voor iedereen, beginners en gevorderden. Ook de tocht naar Saalbach of Hinterglemm is goed te doen. Saalbach en Hinterglemm zijn druk. Wil je dit opzoeken kan, maar Fieberbrunn was rustiger, heerlijk!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 1 maart 2018

Door: Lesley over Saalbach

Super

Een geweldige vakantie gehad

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 28 februari 2018

Door: Yvonne de Jong over Saalbach

Saalbach, een feest voor wie wil feesten, gemoedelijk voor families

Saalbach voorziet in alle soorten pistes en is een ideaal startpunt voor een heerlijke skitour. Vanuit Saalbach kun je naar zowel Hinterglemm, Leogang als Fieberbrunn skiën. Wanneer je geen zin hebt om met de skibus te gaan, je kunt in de parkeergarage onder de Turmwiese gratis parkeren van 8.00-18.00 uur. Genoeg restaurants aan de pistes en in het dorp en zelfs de niet-skiërs kunnen van een mooi uitzicht genieten en lekker eten op één van de toppen van het skigebied.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 27 februari 2018

Door: Romy over Saalbach

Gezellig dorp heerlijke pistes en top après-ski

Afgelopen januari/februari naar Skicircus Saalbach/Hinterglemm geweest en een top week gehad. Veel berghutjes om gezellig wat te drinken te eten. Veel verschillende pistes voor alle niveaus. Leuk gebied voor jong en oud en voor ieder wat wils. Ook voor na het skiën kan je rodelen of op banden naar beneden glijden super leuk dus.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 27 februari 2018

Door: Ruben Bultman over Hinterglemm

Mooi gebied, veel pistes komen uit in het dal en de après-ski bij de Goassstal is top!

Ontzettend gezellig dorp, genoeg tentjes om te eten. Erg leuke après-ski en de sfeer is heerlijk. Omdat dit gebied deel uitmaakt van Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn kan je ver in het gebied komen en veel pistes en liften komen uit en starten vanuit een dal, waardoor je echt alle kanten op kan.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 26 februari 2018

Door: Nicky over Viehhofen

Leuk gezellig dorp!

Gezellig dorp in een ontzettend mooi skigebied waar je mooie tochten kunt maken. Veel goede restaurants en après-ski bars.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 26 februari 2018

Door: Pieter over Hinterglemm

Gezellig en fijn skigebied.

Prima dorp om te vertoeven

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 26 februari 2018

Door: Anoniem over Saalbach

Een geweldig groot skigebied

2 weken terug met de vriendengroep naar Saalbach-Hinterglemm geweest. Een supervakantie! Veel sneeuw, heerlijke pistes en natuurlijk de gezellige après-ski. Saalbach heeft het allemaal.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 26 februari 2018

Door: Anoniem over Saalbach

Een geweldig variërend skigebied met tal van mogelijkheden!

Saalbach-Hinterglemm een prachtig groot gebied. Heerlijke pistes, veel sneeuw en voor ieder wat wils.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 26 januari 2018

Door: Jacob over Saalbach

Eén groot feest

Begin januari met de vriendengroep naar Saalbach. We hebben de Skicircus skitocht geskied en allerlei andere tochten. Wat vind je hier veel mogelijkheden zeg! En na het skiën natuurlijk één groot feest in de après-ski. Volgend jaar komen we zeker terug!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 26 januari 2018

Door: Jolanda over Fieberbrunn

Een heerlijke tijd gehad!

Twee weken terug weer een week in Fieberbrunn geweest. Wat hebben we genoten! We komen hier nu al enkele jaren en we zijn elke keer weer blij verast. De heerlijke brede pistes, verbinding met Saalbach en goede sfeer doen ons goed. Na het skiën drinken we een drinken we een drankje bij Biwak, of maken we een mooie wandeling. Ook het centrum zelf is erg gezellig. Tip: ga een dag skiën in het nabijgelegen St. Johann.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 17 januari 2018

Door: Sandra over Fieberbrunn

Heelijk dorp!

Fieberbrunn is een klein plaatsje met een groots skigebied! Het skigebied zelf is al groot genoeg voor families, maar met oudere kinderen is het erg leuk om verder richting Saalbach te skiën. Het dorp is verder rustig, maar gezelligheid vind je na het skiën bij Biwak. Een aanrader!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 27 oktober 2017

Door: Julia Bobeldijk over Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn

Een geweldig gebied met mega mogelijkheden

Wat geweldig dat je helemaal rond kan skiën; van de ene berg naar de ander. Goede pistes. Gezellige skihutten. Supergezellig

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 28 maart 2017

Door: Niles over Saalbach

Saalbach is simpelweg super

Over Saalbach kan ik kort en krachtig zijn: super! Heerlijke bestemming waar je alles vindt voor een zorgeloze wintersport... Het dorp is gezellig, de après-ski nog gezelliger! Overdag heerlijke lange tochten maken in het grote skigebied en na afloop gezellig de après-ski opzoeken bij een van de vele hutten... Ik zal hier nog vaak terugkeren.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 9 maart 2017

Door: Ronald over Viehhofen

Lekker rustig dorp

We komen hier al jaren.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 3 maart 2017

Door: Jeroen Bakker over Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn

De beste plek op aarde!

Al meer dan 15 jaar kom ik in zomer en winter in Saalbach. Het is de beste plek op aarde. Heerlijk geprepareerde pistes, mooie winkels en super hotels. 's Ochtends na een heerlijk ontbijt in de super moderne liften stappen en dan te kunnen kiezen uit 270 km piste, heerlijk. De middag nadert en dan een mooie berghut kiezen waar de sfeer en de gezelligheid dan al te merken is. Nog even een paar uurtjes skiën en dan begint de après ski alweer! Je moet hier zijn geweest!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 18 januari 2017

Door: Anoniem over Saalbach

Een heerlijk gebied

Voor ieder wat wils. Een groot skigebied met veel mogelijkheden

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 29 november 2016

Door: Anoniem over Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn

Mooie pistes geweldige après-ski!

Mooie pistes, mooie tentjes voor après-ski en heerlijk eten!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 3 mei 2016

Door: IR over Hinterglemm

Prima plek om skigebied Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn te verkennen

Hinterglemm is een prima uitvalsbasis om het hele skigebied te verkennen. De pittige afdalingen vind je bij de Zwölferkogel en de Schattberg. Ben je beginner, dan kun je beter naar de andere kant van het dal, bijvoorbeeld bij de Hochalm gaan. Ook de blauwe dalafdaling naar Leogang is heel mooi en zelfs in de krokusvakantie rustig. Op de pistes zijn heel veel restaurantjes en het leuke is dat het geen zelfbedieningsschuren zijn. Het eten is prima en het personeel is erg vriendelijk. De verbinding met Fieberbrunn is best leuk, maar de afdaling is behoorlijk pittig als de sneeuw papperig of de piste juist ijzig is. Hij is dan niet rood, maar behoorlijk zwart en eigenlijk niet te doen voor beginners. Er zijn twee nadelen aan het gebied. Het is niet hoog en al kun je er meestal gewoon skiën, je moet echt rekening houden met papsneeuw. Er rijden skibussen, maar die stoppen niet bij alle liften en van de ene kant van het dal naar de overkant lopen duurt wel even en is op skischoenen geen pretje. Aan het begin en einde van het dal kun je wél makkelijk oversteken. Het skigebied is groot en je kunt mooie tochten maken, maar als je van off-piste skiën houdt, kun je beter een ander gebied zoeken. De beste mogelijkheden daarvoor vind je in Fieberbrunn.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 3 april 2016

Door: Anoniem over Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn

Superleuk en gezellig

Veel apres-ski tenten en veel skipistes voor jong en oud. Van zwart tot blauw.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 16 maart 2016

Door: Randy over Hinterglemm

Oh oh Hinterglemm

Heerlijke tijd gehad met mn vrienden in Hinterglemm. Iedere avond een groot feest in het Paleis. Natuurlijk moest er ook geskied worden en dat kan hier ook uitstekend. Het skigebied is door de aansluiting met Fieberbrunn ontzettend groot en daarom hebben we flink wat kilometers gemaakt. Wij zijn allemaal ervaren skiers/boarders en hebben flinke tours door het skigebied gemaakt. Na afloop van de dag in het zonnetje gestart met de apres-ski. Zowel op het het gebied van apres-ski als wintersportmogelijkheden een topbestemming

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 16 maart 2016

Door: Verbist over Viehhofen

Prachtige dalafdaling naar Viehhofen

Viehhofen is ons uitermate goed bevallen. Gemoedelijk dorpje met ruime keus aan faciliteiten (accommodaties, restaurants, winkels). Met het gezin reden we iedere dag met de skibus naar de skilift, dit ritje is niet al te lang. Aan het einde van de dag kun je de prachtige lange dalafdaling naar het dal nemen. Vanaf volgend seizoen is er vanuit het dorp ook een skilift naar het skigebied op de Schmittenhohe van Zell am See. Grote impuls voor het dorp!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 13 maart 2016

Door: TV over Fieberbrunn

Prachtig skigebied, groot en veelzijdig

Heerlijk gebied om lange tochten te maken. Leuke dorpjes en mooie pistes. Kijk uit voor de rodelbaan in Fieberbrunn. Bij ijzige omstandigheden levensgevaarlijk!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 12 maart 2016

Door: Ai van Bergen over Leogang

Goed gebied, veel ski mogelijkheden

Veel mogelijkheden, prima liften, super sneeuw en in Leogang erg rustig

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 8 maart 2016

Door: Michel over Saalbach

Een echte circus

Alom bekend de dorpen Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn geeft je een huiselijk sfeer waar iedereen aan zijn en/of haar trekken komt. De 270 km aan pistes maakt het een echte circus. Saalbach is het familiedorp waar het na 8 uur rustig is, Hinterglemm het feestdorp en zowel Leogang en Fieberbrunn er tussen zit. Met de komst van Fieberbrunn bij het Skicircus heeft het gebied naast de vele ski en snowboard mogelijkheden ook een heuse freeride parel.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 8 maart 2016

Door: René de Haas over Saalbach

voor elk wat wils

Saalbach Hinterglemm is mn voor de beginnende skiër een zeer leuke bestemming.De gevorderde skiër heeft misschien wat minder uitdaging,omdat de pistes over het algemeen makkelijk blauw en rood zijn. Enige nadeel van het gebied is, dat je soms moet lopen naar een volgend lift om in het gebied verder te kunnen. Er is / wordt veel geïnvesteerd om de liften te moderniseren en het voor de skiërs nog aangenamer te maken ( verwarmde stoeltjesliften ) Apres ski is top in Saalbach zowel als Hinterglemm

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 8 maart 2016

Door: Marie over Saalbach

Mooi veelzijdig skigebied!

We zijn een weekje in Saalbach geweest met een groep vrienden. We zaten in een appartement dichtbij de pistes. We hoefden dus maar een klein stukje te lopen naar de pistes. De omgeving is super. Veelzijdige pistes, vooral geschikt voor beginnende en gevorderde skiërs. Er zijn mooie routes, zodat je in een hele dag, een mooie route kan skiën!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 8 maart 2016

Door: Rene klomp over Saalbach

Ontspannen en toch erg gezellig

Ontzettend mooi, romantisch, maar ook gezellig dorpje, alles zat dicht bij elkaar, supermarkten, huurwinkel, souvenirwinkels, banken, geldautomaten, toiletten alles was zeer goed gelegen. Liften ook dicht bij elkaar ondanks het uitstrekkende skigebied! Gezellig om met kinderen naartoe te gaan, maar met vrienden ook zeker goed te doen, veel leuke apres-ski tentjes en veel restaurants om uit te kiezen . Wij zijn elke avond uit eten geweest, heerlijk overal vriendelijk personeel! Verder is het een mooie omgeving, leuke wandelroutes en ook op de bergen zijn er genoeg tentjes om tussendoor te stoppen om te lunchen of een chocorum te drinken :)

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 5 februari 2016

Door: Kim over Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn

Leogang is top, ligt aan de schaduwkant

Omdat Leogang aan de schaduwkant ligt, is het bijna altijd sneeuwzeker en dat is toch wat je voor komt.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 15 oktober 2015

Door: Joke over Fieberbrunn

Gezellig dorp met fijne après-ski bij de lift en vanaf december 2015 waaaaaanzinnig skigebied

kom er altijd met veel plezier de après-ski is er namelijk erg gezellig, nog lekker gemoedelijk maar 100% Oostenrijk. heerlijk. Hebben ook veel in Saalbach-Hinterglemm geskied dus verheug me op de nieuwe aansluiting. Nu kunnen we het beste van beide combineren. Wat een fantastisch skigebied!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 5 oktober 2015

Door: Jeroen Voois over Fieberbrunn

Oostenrijkse sfeer, verrassende après-ski

In januari dit jaar met een groep vrienden geweest. Leuk gebied en met de aansluiting met Saalbach-Hinterglemm wordt het helemaal geweldig! Après-ski was echt heel gezellig, direct onderaan de lift bij de Biwak goed feestje gebouwd en ook na het eten nog aardig kunnen stappen

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 27 september 2015

Door: Arnold over Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn

Super skigebied. Zeer gezellige Après ski

Geweldig skigebied vooral voor gezinnen met kleine en grote kinderen. Vele mooi hotels en appartementen. Après ski mis geweldig en restaurants zeker de moeite waard voor groot en klein Kortom;Zeer mooi skigebied

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 25 maart 2015

Door: Bert Altenburg over Saalbach

Alles klopt in Hinterglemm: liften - skigebied - après-ski

Het is gewoon: een heel mooi SUPER gebied, zeker Hinterglemm

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 3 maart 2015

Door: JackyBF over Leogang

Fantastisch, uitgestrekt, rustig, skigebied van alle gemakken voorzien

Er is een oefenweide voor de kleintjes, gave gondels waar je in no time bij bent met behulp van roltrappen. Veel ruimte overal zelfs onder de middag voor de lunch. Brede makkelijke pistes veelal blauw en rood. Voor de gevorderden en experts zal het wat minder zijn waarschijnlijk. Wij, met volwassen kids hebben zeker genoten hier.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 17 februari 2015

Door: Miranda over Fieberbrunn

Super skigebied!

Voor het eerst in Fieberbrunn geweest en wij vonden het geweldig. Ook mooi skigebied met vooral bovenin goede pistes voor gevorderden en super sneeuw. DE blauwe dalafdaling is heerlijk om te carven. Het dorp zelf vonden we niet super sfeervol, maar prima.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 3 januari 2015

Door: Leo Peters over Viehhofen

Fantastisch skigebied!

Heel fijn rustig dorpje met een prachtige afdaling tot in het dorp, op een steenworp afstand van Saalbach en Hinterglemm. Er is bij het park Landal een erg goede skischool.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 7 november 2014

Door: M. Roelfsema over Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn

Top gebied

Saalbach is het luxe dorp terwijl Hinterglemm het feestdorp is, dit merk je ook. Terwijl Saalbach overdag gezellig druk is, is Hinterglemm overdag zeer rustig. Dit verandert zodra de pistes gesloten zijn. Saalbach heeft winkels (verwacht er niet te veel van) en doordat de skiërs en Snowboarders door het dorp moeten om van de ene piste naar de andere te gaan is er de nodige aanloop. Terrassen zoals bij Eva in e hoofdstraat is hierdoor druk bezocht. De liften zijn modern en snel, door de hoge capaciteit ben je snel boven en is de eventuele wachttijd te verwaarlozen. Ook de pistes zijn goed geprepareerd en lekker breed, op sommige plaatsen zul je wel smalle pistes tegen komen (afdaling 1 o.a.) maar dat is ook weer te verwaarlozen. In Saalbach zul je na 8 uur ‘s avonds niet de uitbundige apres ski zien, het is dan lekker rustig wat weer goed is voor gezinnen. Ook heeft Saalbach geen avond piste wat Hinterglemm weer wel heeft. Het gehele gebied is voor zowel de beginner als de gevorderde een top gebied, de gevordenden kunnen hun hart op houden op de afdaling 13 en/of 15 op de Zwölferkogel. Dit zijn namelijk de WM afdalingen. Vanaf seizoen 2014/2105 zal er een verbinding zijn met het skigebied Fieberbrunn, dit maakt het Skicircus niet alleen groter maar ook voor Off-Piste skiërs zeer aantrekkelijk. Een verbinding met Zell am See voor seizoen 2015/2016 zit ook in de pijpleiding.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 16 februari 2014

Door: Maud over Saalbach

Super gebied!!

Het skigebied van Saalbach-Hinterglemm is geweldig! We zijn vorig jaar met een groep vrienden (11 pers) naar dit skigebied geweest. we verbleven in chalet-appartement good times. Een erg mooi en redelijk nieuw appartement. Fijne mensen en een goede service. Dit appartement ligt tussen saalbach en hinterglemm in. Je kan makkelijk naar bijde dorpen lopen (10/15 min). Ook ligt de halte voor de skibus voor de deur en kan je bijna terug skiën naar het appartement. Al met al, een super fijn, mooi, schoon en nieuw appartement. Het skigebied is fantastisch. Heel erg groot! Je kan aan 2 kanten de berg omhoog en daardoor kan je dus hele mooie tochten maken. Je kan helemaal door skiën naar Vorderglemm of verder zelfs. En dan later bijvoorbeeld weer aan de andere kant van de berg terug richting Saalbach. Er zijn ook fatsoenlijke skiliften. Bijna alleen maar gondelliften of stoeltjesliften. Ook is er bij Hinterglemm een leuke rodelbaan en een funparkje. Het après-skiën vonden we wel oke. We konden in Hinterglemm niet echt een leuke tent vinden. Pas later hoorde we dat Saalbach leuke après-ski tenten heeft.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 19 juni 2013

Door: Lia over Leogang

Rustigere, gemoedelijke versie van Saalbach/Hinterglemm

Twee jaar geleden ben ik ter afwisseling met mijn man naar Leogang geweest, na al eerder in zowel Saalbach als Hinterglemm geweest te zijn. Wat een heerlijk dorpje is het zeg, een ideale bestemming voor mensen die willen genieten van het mooie skigebied maar Saalbach/Hinterglemm wat druk vinden. Saalbach en Hinterglemm zijn goed te bereiken en het skigebied begint letterlijk voor je deur. Zeker voor herhaling vatbaar!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 1 april 2013

Door: Michel over Saalbach

Top gebied

Een top gebied met een mooi mix van pistes voor beginners als voor experts, omdat je altijd door het dorp moet om van de zuidkant naar de noordkant te gaan zie je de hele dag mensen. Er hangt in het dorp een gezellige en gemoedelijke sfeer, en door de winkeltjes is er altijd wat te doen. Er vertrekken 5 liften vanuit het dorp waaronder een lift bestaande uit 5 cabines die te gelijk vertrekken, dit is heel raar je hebt vaak het gevoel dat ze eens tegen elkaar knallen. Het dorp zelf is autoluw en de pistes liggen op loopafstand, het dorp ligt op ruim 1000 meter en skiën kan zeker in maart nog tot in het dorp. Het is rustig vanaf 20:00 uur maar de cafeetjes en restaurants zijn dan niet dicht, wil je goed feesten ga dan naar Hinterglemm even verderop. Overigens is de avondpiste in Hinterglemm een aanrader.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
2

Datum 25 maart 2013

Door: Seynhaeve Edgard over Fieberbrunn

Slechte pistes

Als sneeuwhoogte geeft men 2.00 m op voor Fieberbrun. Doe daar maar een heel pak van af, want op sommige plaatsen van de blauwe piste naar beneden kwamen er op veel plaatsen hele plekken gras doorheen. Die blauwe afdaling was ook niet alles. Het eerste deel ging nogal maar eenmaal voorbij de berghut was het hobbelen tot bijna beneden, niet bevorderlijk voor beginnende skiërs om goed te leren skiën. Dit stuk van de piste was dan ook zeker geen blauw meer maar zwaar rood.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 12 december 2012

Door: Thijs - Webredactie Snowplaza over Leogang

Overnachten rond Nürnberg

Afhankelijk van hoeveel kilometer je de eerste dag wilt rijden, zou je een hotel kunnen zoeken rond Nürnberg. Langs de autobahn liggen tal van kleine plaatsjes met gastvriendelijke en goedkope hotels waar je prima kunt overnachten. Bovendien rij je dan 's morgens net na de drukte voorbij Munchen en bereik je vroeg in de middag je vakantiebestemming in Leogang.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 10 december 2012

Door: Marijke over Leogang

Overnachten op de weg richting Leogang

Wij willen vanuit nederland niet in 1 keer door naar Leogang. Iemand nog tips waar je op de heenweg goed kan overnachten met 6 personen???? Groetjes

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 5 december 2012

Door: Anoniem over Fieberbrunn

mooi, gezellig skiegebied

Wij zijn hier 14 jaar geleden zelf begonnen met skien. Gezellig sfeertje in de skischolen en hebben enorm veel lol en mooie vakanties gehad. We zijn daarna in veel grote skigebieden geweest ook met onze dochter. We zijn nu weer terug in Fieberbrunn. En willen hier niet meer weg. De klassen zijn kleiner dan in de grote gebieden. Je leert hier veel in de les. Met de gevorderde kinderen worden mooie tochten naar andere gebieden gemaakt en ze mogen zelfs meedoen met de skishow. Voor de kinderen een top vakantie. We hopen in Fieberbrunn nog vele vakanties te mogen doorbrengen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 3 mei 2012

Door: Hans over Saalbach

Super vakantie gehad in Hinterglemm

Wij zijn in februari met een groep vrienden in Hinterglemm geweest en het was super. We hebben al veel gebieden en dorpen gezien, maar Hinterglemm komt met stip in onze Top 3. Het skigebied is groot, veel leuke restaurants op de berg en niet te vergeten geweldige après-ski!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 11 maart 2012

Door: Jansen Praha over Saalbach

Super skigebied, met gezellige en betaalbare restaurants op de pistes. Je kunt heerlijk rond skien, waardoor je de gehele dag op pad bent, zonder dezelfde piste te skien. De pistes zijn heerlijk breed. De apres ski was wel een erg hengstenbal! Veel groepen met mannen, die mee hossen op hollandse muziek. Verder zijn Saalbach en Hinterglemm leuke dorpen, met wat meer te doen in Saalbach.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 15 januari 2012

Door: Erik t K. over Leogang

Leogang is een prima uitvalbasis voor een mooie wintersport vakantie. Ben er nu 3 keer geweest. Wel even doorskieen, want de hele carrousel Saalbach/Hinterklem kun je precies op 1 dag doen en is de moeite waard. Apres skie is beperkt. Tip voor Tom M. uit 2009: Gerlos en Hintertux zijn iets zekerder van sneeuw. Voordeel van Leogang en de lagere ligging is dat het goed te berijden is.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 26 november 2011

Door: Anoniem over Fieberbrunn

Fieberbrunn is fantastisch voor gezinnen met jonge kinderen. Doordat de twee dalafdalingen op hetzelfde punt uitkomen kunnen de kinderen al op jonge leeftijd zelfstandig de piste verkennen. Verder zijn er 2 goede skischolen en beperkte tot geen wachttijden. Dit jaar is eindelijk de Reckmoos Nord lift vervangen wat ervoor zal zorgen dat de skiërs beter over het gebied zullen worden verspreidt. Je ziet vaak "snel uitgekeken" echter als je het gebied goed kent zijn er vele off piste mogelijkheden. Huur eens een gids en verken het gebied verder. Ben je toch uitgekeken, in zo'n 15 tot 20 minuten sta je in Leogang en pak je daar de lift om zo Saalbach in te skiën.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 6 november 2011

Door: Anoniem over Fieberbrunn

Fieberbrunn is heerlijk. Overzichtelijk en leuke pistes om lekker met de kinderen te skien. In het dorpje zijn prima restaurantjes en aan de piste in het dal en bij het middenstation is toch wat apres ski. De mensen zijn vriendelijk en gastvrij. Vooral geschikt voor de jonge gezinnen. Ben je een gevorderde boarder of skier, ga dan niet naar Fieberbrunn. Wat dat betreft niet veel uitdaging en wel heel veel beginners en kinderen op de pistes. Een superleuke extra is Timoks Coaster. Zelfs in de voorjaarsvakantie geen lange wachtrijen op de ochtendspits na, die maar een halfuurtje duurt.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 12 oktober 2011

Door: Anoniem over Saalbach

Heerlijk skiën met de familie met hier, altijd gezellig en ook zowel voor mijn kleinere kinderen (5 en 7) als voor mij (oudere) generatie genoeg te doen. We zitten eigenlijk altijd in het Sonne hotel wat echt een geweldige plek is! Niet een heel hoog gebied maar wij hebben tot nu toe daar geen problemen mee gehad.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 3 mei 2011

Door: Ayhan over Saalbach

Afgelopen maart in saalbach gezeten, dit voor de tweede maal. De pistes waren zeer goed jammergenoeg was het na de middag te warm. Maar al bij al was het uitstekend.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 28 februari 2011

Door: Rene over Fieberbrunn

Fieberbrunn is een erg klein gebied, in 1 dag heb je wel alle liften gehad. Vooral veel in de lift zitten voordat je eindelijk eens een stukje kan skien of boarden.Geen aansluiting met andere gebieden alleen mogelijk met de auto of bus (20-30 min.) naar de even kleine andere gebieden (2). Tevens zijn er veel sleepliften en zelfs nog een anker!! Geen aanrader als je wat wil doen op een dag en de liftprijzen zijn niet eens voordeliger dan gebieden met meer faciliteiten (vergelijk Wilder Kaiser) Voor ons niet meer.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 20 februari 2011

Door: J. Geijsel over Leogang

Zojuist terug gekomen uit Leogang. Rustig karakteristiek dorp, aardige mensen, mooie omgeving, ook om te wandelen bijvoorbeeld. Prima wintersportfaciliteiten, goede gondel en liften, goede pistes voor ieder wat wils. Omdat Leogang aan de noordkant ligt, blijft de sneeuw langer liggen. Wij hadden ondanks de dooi nog prima pistes en besneewd dal, wel zo sfeervol. Je kunt vanaf Leogang helemaal doorskien naar Saalbach-Hinterglemm, maar je zit lekker uit de drukte. Oefenwei is erg leuk voor de kinderen, meerdere loopbanden, speeltoestel, uitkijktoren, leuke skischool en (ook belangrijk) terrasjes in de zon uitkijkend over oefenwei en de pistes. Lange afdaling eindigt op het kinderweitje aan het begin van de gondel. Handig. Kortom: gaan terug (5 volwassenen, 2 kleine kinderen)

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 12 februari 2011

Door: Anoniem over Saalbach

Ik ben 3 keer naar Hinterglemm geweest. Dit waren ook mijn eerste 3 keren.Ik vond het er elke keer heel erg leuk!Alleen het 3de jaar was het wel erg ijzig. Er is ook een hele leuke stuntbaan met kleine en hoge heuveltjes.En in de nacht kun je ook skien. De ankerlift blijft heel lang open! Dit jaar (2011) Ga ik naar een andere plaats.Nu in Frankrijk omdat Hinterglemm te duur word.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 20 september 2010

Door: Margriet over Saalbach

Saalbach Hinterglemm is echt een topbestemming. Vorig jaar met 5 vrienden in Hinterglemm verbleven. De apres ski is geweldig! Je kunt er als je wilt de hele nacht nog doorgaan. Wij zijn 3 dagen meegeweest met de skisafari van Snow Experience. Dat was ook echt lachen en had ik zeker niet willen missen. Zij laten je het hele skigebied zien, wat echt groot is. Ook hebben ze mij weer flink bijgeschaafd in mijn techniek waardoor ik van alle pistes kon genieten. Echt een super mooi gebied en een super leuk dorp! Aanrader

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 2 maart 2010

Door: Anoniem over Saalbach

Een super skidorp met uitgebreide skipiste en een heel toffe winkelstraat. Zeker een aanrader voor ouders met kinderen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 25 januari 2010

Door: sander over Saalbach

We hebben reeds vele Oostenrijkse skioorden bezocht en Hinterglemm kan met recht een topbestemming worden genoemd. Derde week januari is het er heerlijk rustig, een aanrader voor jonge gezinnen zoals de onze. Gezellige apres ski, leuk gemoedelijk dorp, gelegen in een spits dal waardoor er rond half drie helaas geen zon meer is. Voor sommige vakantieadressen betekent de ligging van het dorp in een v-vormig dal ook vaak een flinke klim, zo ook voor onze vakantiewoning. Wel zaten we met onze geweldige woning in Feriengut Hasenau zeer dicht bij de gondel en apres ski tempel de Goatstal. Verder een vrijwel autovrij centrum, door 'n tunnel rij je naar de andere kant van het dorp. Groot skigebied met tot onze verrassing op de pistes een enorm aanbod van kleine gemoedelijke tentjes voor 'n hap en drank. Grote commerciele business vind je hier niet. Tip: ga eens langs bij de Sportalm van Josef. Vooral 's avonds laat hij je vol trots genieten van alle traditionele instrumenten die hij bespeelt. Kleine kaart, weinig opsmuk, maar nog helemaal seventies. Hinterglemm heeft zich enorm ontwikkeld op het aanbod van kinderskilessen in de vorm van Snowly Land (Snow & Fun Skischule) en doet hiermee niet onder voor bekendere kindvriendelijke oorden als Serfaus (waar we vorig jaar waren). Ook wel prettig, de skileraren voor kinderen zijn vrijwel allemaal Nederlanders. We hebben genoten!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 24 januari 2010

Door: Martin en Margot over Leogang

Leogang mag dan stiefkind zijn van het skigebied Saalbach Hinterglemm, maar biedt voor alles wat wij verlangen: rust, voldoende liften naar het skigebied, ook eigen afdalingen en niet onbelangrijk: een zeer gastvrij, prima verzorgd, schoon pension voor een betaalbare prijs: Hinterauhof. Slapen in een oude Oostenrijkse boerderij, waar er nog echt lekker en eerlijk gekookt wordt. Wij bevelen het ten zeerste aan! Martin en Margot

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 5 augustus 2009

Door: Tom over Leogang

Ik kom al sinds mijn 9 de jaar in Leogang (zomer en winter). Ik ben nu 51 jaar, kun je nagaan. Al meer dan 35 jaar gast en nooit iets negatiefs ervaren en de prachtige natuur en vele bergtochten blijven ons inspireren. Natuurlijk gaan we ook naar Rhodos, Tenerife etc, maar dit is onze 2e homebase en dat zal altijd zo blijven. Gruss gott.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 4 maart 2009

Door: yolanda over Saalbach

Gezellig dorp, vooral als je het leuk vind om veel Nederlanders tegen te komen. Mijn dochter had het erg naar haar zin op de snowboard lessen. Zelf ben ik een licht gevorderd skieer: geweldige pistes. Zaten in hotel Kendler: geweldige service en heerlijk eten. Nadeel was dat het diner vanaf 20.00 uur was en dan 5 gangen waardoor het misschien wel te laat wordt voor kinderen. Wij zaten aan de rustige kant maar hoorden ook van mensen klachten over de vele dronken jongelui die veel lawaai maakten 's nachts. Zou zelf graag nog een keer terug willen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 24 februari 2009

Door: Ko over Saalbach

Voor de 6de keer in Saalbach en het was weer geweldig! Lekker veel sneeuw helaas niet altijd het zonnetje! Maar de Apres-ski was geweldig, volgend jaar maar weer!!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 22 februari 2009

Door: Bovendaerde Didier over Saalbach

Ben er al 4 maal geweest en natuurlijk gaan we terug (van 15 maart tot 22 maart). Kijk er al naar uit! Gewoon de max..

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 17 februari 2009

Door: Blab over Leogang

Na 5 jaar Hinterglemm, zijn we vorig jaar naar Leogang gegaan. Hier heb ik absoluut gen spijt van gehad. De apres ski is minder uitgebreid, maar zeker zo gezellig als in Hinterglemm. Je kunt per slot van rekening toch maar op een plek tegelijk zijn, dus beter 3 of 4 gezellige plekken dan 100 van die commerciele en duizend in een dozijn apres-skihutten. Ook qua pistes is Leogang zeker niet minder dan Hinterglemm. De Asitzbahn is geweldig en veel minder druk dan bijvoorbeeld de zwölferkogelbahn of de Reiterkogelbahn in Hinterglemm. Het dorp is nog gemoedelijk en Oostenrijks. De mensen waarderen de toeristen nog en hotels en appartementen zijn goedkoper en ruimer dan in Saalbach of Hinterglemm. Dat alles in combinatie met de voordelen van het Skicirkus, en je weet zeker dat je een leuke wintersport hebt in dit (nog niet massaal) ontdekte skidorp. Wij gaan dit jaar dus weer terug naar Leogang en dat zal de komende jaren waarschijnlijk ook zo blijven. Saalbach en Hinterglemm zijn zeker leuke plaatsen, maar de gemütlicheid is er daar wel ver af. Op naar Leogang dus...

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 15 februari 2009

Door: Theo Jonker over Leogang

Het is een dorp met niet veel poespas. Ik kom er al 27 jaar en het verveeld voor geen meter Het eten is er goed en de mensen zijn er vriendelijk. Men weet dat men het van het tourisme moet hebben. Men is spontaan. Er is ook een verlichte afdaling gemaakt (leuk maar niet spectaculair) Men probeert het de gasten zo veel mogelijk naar het zin te maken.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 13 februari 2009

Door: mark over Saalbach

Top top top! Nu voor de 10e keer geweest. Je wilt er gewoon niet meer weg! Volgend jaar 3 maanden om te werken. Voor mij en denk vele anderen de place top be voor de combinatie topskieen en goede apreski tot in december. Groeten, Mark

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 9 februari 2009

Door: Anoniem over Saalbach

Prima ski-gebied met mooie en goede pistes. Gezellig en gemoedelijk, wel tamelijk druk.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 2 februari 2009

Door: Miranda over Saalbach

Saalbach-Hinterglemm is the place to be. Mooie pistes en natuurlijk een super apres-ski. Wij komen al 20 jaar in Hinterglemm. En zitten ook al 20 jaar in Hotel Zwolfer. 's morgens vanuit ski kelder de lift in en 's avonds skieënt de skikelder in. Ik hoop nog vele jaren te mogen gaan!!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 24 januari 2009

Door: yvonne over Fieberbrunn

Leuk skigebied zeker voor gezinnen met kleine kinderen een aanrader. Met 1 skipas voor vele andere gebieden.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 14 januari 2009

Door: Iwan over Fieberbrunn

Voor de 1e keer in Fieberbrunn geweest. Voor ons zeer positief, we verbleven in de periode 030109 - 100109. Absoluut niet druk in deze periode, voor ons genoeg skigebied voor de komende jaren (er zijn liften bijgekomen). We hebben ons verblijf geboekt in Gasthaus Auwirt, eveneens uitstekend bevallen, zeker een aanrader. We zijn geen apres-skigangers, gelukkig heeft Fieberbrunn weinig van deze gelegenheden. ideaal! Voor het volgende jaar weet ik onze vakantiebestemming, want Fieberbrunn biedt voor ons genoeg mogelijkheden en gezelligheid, wij gaan zeker terug naar dit mooie en gastvrije dorpje.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 24 december 2008

Door: Jaco over Saalbach

Het skiën is daar geweldig en in Saalbach is Bauers de place to be for super aprés ski!!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 29 november 2008

Door: anne over Leogang

Ik vind het leuke ski pistes maar ik vind het niet leuk dat er snowboarders zijn en sommige skiers vliegen me langs de oren. Maar je kan er lekkere drinken krijgen. Gezellige terrasjes en een leuke oefenweide. Ojaaaa en leuke avondpiste!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 13 november 2008

Door: Quillaume Boulanger over Saalbach

Een fantastisch skigebied. Heb overal geskiet in Europa, maar S/H blijft een topper. Voor echt apres-ski moet je uitwijken naar Hinterglemm. De straten staan vol met mensen en overaal zijn gezellige bars. Saalbach is qua dorp groter, maar minder gezellig. Tip om te eten: In het centrum Saalbach bij Claus, heeft ook een apres-ski bar. Je kan zo afdalen en het is dan slechts 25 meter lopen. Sommige aansluiting naar andere piste is het lastig om vaart te houden. Tip: bij hoogtse punt blik op oneindig en alleen maar glijden, om stilstand te voorkomen. Op het hoogtepunt tussen Saalbach en Leogang is vaak live muziek. Indien de zon schijnt moet je niet in een luie stoel gaan zitten, want met livemuziek, drank en zon, wil je niet meer weg, terwijl je natuurlijk nog wel moet afdalen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 4 oktober 2008

Door: Anoniem over Saalbach

Nu 2 keer in Saalbach-Hinterglemm geweest en het was 2 keer helemaal geweldig! Vooral in Hinterglemm was het apres-skien en uitgaan heel erg leuk. Als je met een groep met jongeren bent is dit echt een geschikt gebied. Veel afwisseling van pistes leuke eettentjes, wel is het minder dat er weinig kroegen op de piste zijn.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 7 februari 2008

Door: Roberto over Saalbach

Wij gaan 23 februari weer naar Hinterglemm. Afgelopen 2 jaar zijn we er ook geweest en het is ons super bevallen. De voorgaande jaren hebben we altijd in Gerlos gezeten, maar op den duur wil je wat anders. Wij zitten voor het derde jaar in hotel Hinterglemm en dat is echt een aanrader. Goed eten, gewoon redelijke goede kamers en je heb een terras in de zon die uitkijkt op de hoofdstraat. Ook zit je op loopafstand van de liften vandaan en eigenlijk zo goed als in het centrum, kortom perfect. Tja en voor de feestbeesten.. Apres-skiën is er helemaal top! Zowel hotel Hinterglemm als Hinterglemm zelf is een aanrader!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 2 februari 2008

Door: Giel Montforts over Leogang

We hebben vorig jaar ons 25 jarig jubileum gevierd. 25 jaar zomer en 25 jaar winter. Geweldige ervaring! Voor ons; nog 25 jaar LEOGANG !!!!!!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 21 januari 2008

Door: sonja over Saalbach

We komen al jaren in Hinterglemm, vanaf dat ik kind ben. Skigebied is gevarieerd, gezelligheid troef en de bereikbaarheid uitstekend. Aanrader is hotel Glemmtalerhof. Uitstekend eten, comfortabele kamers, lekker zwembad en sauna, hulpvaardig personeel en voordelig de hele was laten doen op donderdag :o). Wij kijken er in augustus al weer naar uit. Vriendelijk voor de portemonnee is het kiezen voor logeren in de annex Sylvester. Driesterren kamer ipv de viersterren in het hotel, verder dezelfde faciliteiten, alleen even een paar meter de straat over. Een aanrader.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 13 januari 2008

Door: anja over Fieberbrunn

Gezellig dorp, klein skigebied. Het gebied is wat groter geworden door de nieuwe liften die begin 2007 zijn geopend .

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 11 augustus 2007

Door: Johan over Fieberbrunn

De afgelopen 10 jaar regelmatig in Fieberbrunn geweest (soms meerdere keren in één seizoen). Fieberbunn heeft nog een beetje de charme van een wat kleiner gezellig en kindvriendelijk skigebied. Als je het treft met de sneeuw en conditie's kan je een paar schitterende freeride tochten maken (met gids). Als je op de piste's wilt/moet blijven dan heb je het na twee dagen wel gezien. Voor kinderen is het zeer geschikt, overzichtelijk voor de ouders en goede begeleiding. Zoals ook door anderen vermeld: als de algehele sneeuwcondities in de Alpen wat minder zijn, is het (met name in de weekenden) ontzetend irritant druk, omdat Fieberbrunn dan meestal nog de betere sneeuwconditie's in de regio heeft. Kortom een aanrader voor gezinnen met kinderen die niet al te hoge eisen stellen aan de grootte en diversiteit van het skigebied. Voor de off-piste freerider is het, met de juiste condities, een fantastiche omgeving met aan aantal schitterende routes lekker weg van de piste.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 28 maart 2007

Door: Anoniem over Fieberbrunn

3 x in Fieberbrunn geweest. Voor de kinderen is het leuk maar na het skiën is er eigenlijk weinig! Kroeg aan de piste de bivak.Wel aardig, er zijn leukere gebieden.Weinig restaurantjes.Volgend jaar een ander gebied proberen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 11 maart 2007

Door: Socky over Saalbach

Voor het tweede jaar daar geweest. Lag weinig sneeuw, dus iedereen boven! Verbleef in Viehhofen wat zeer rustig was. Wel was de skipas 10 € duurder dan verleden jaar. 2005 = 171€ en 2006 = 181€. Op deze manier begin je uit te kijken naar andere plaatsen. Oppassen bij Asitzhutte. Daar durven ze prijzig in de luren leggen (bewust te weinig terug geven)!!! Goed skigebied, maar voorkeur gaat nog steeds naar Canazei Italië met de Sella Ronda.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 10 maart 2007

Door: madmike over Saalbach

Ofschoon er eigenlijk te weinig sneeuw lag was het toch goed afdalen naar het dorp van Hinterglemm in. In saalbach echter lag zoveel sneeuw dat de wintersporters van daar allen naar Hinterglemm kwamen wat weer resulteerde in volle pistes. Het après-ski gebeuren vindt er op diverse plaatsen plaats. Mijn favoriete bestemming was toch wel de Goasstal, afdaling vanaf de Reiterkogel. Verder heb je er ook typisch Hollandse gelegenheden. De prijzen voor consumpties vind ik eigenlijk best wel meevallen, als je tenminste zoals ik, St. Anton am Arlberg gewend bent. Het is zo goed bevallen dat ik gelijk een optie voor volgend jaar heb laten vast leggen op de hotelkamer.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 22 februari 2007

Door: C. Koster over Saalbach

Saalbach-Hinterglemm is helemaal mijn favoriet.... Vroeger kwam ik er al met mijn ouders en weet als kind nog heel goed, hoe geweldig ik het daar vond. Later een paar keer ergens anders geweest, maar kon het skigebied niet uit mijn hoofd zetten. De laatste 3 jaar stond ik dus daar weer op de piste. Het geweldige van dit gebied is, is dat het groot is en je lekker heel de dag kan skien zonder dezelfde pistes te hoeven nemen. Ook dat je iedere dag op een andere plek kan beginnen om de gehele dag rond te skien. Vorig jaar heb ik voor het eerst in Hinterglemm gezeten, maar Saalbach heeft toch meer mijn voorkeur omdat alles dichter bij elkaar zit en ook minder Nederlanders zitten. De skihutten zijn ook super, zeker diegene boven bij de gondel die vanuit Leogang komt, erg lekker eten daar, maar ook nog van de echt hutjes die je in het skigebied hebt. Liften zijn goed en worden ook steeds vernieuwd. Ik vind dit skigebied een echte aanrader.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 21 januari 2007

Door: Rien van Hooydonk over Saalbach

Hinterglem is gewoon compleet. Wij zijn nu voor de vijfde keer geweest. Het is feesten en beesten. Als "kenner"" vind ik dat iedereen er terecht kan. Van Hinterglem tot Leogang is een leuke dagtocht, ongeveer 4-5 uur.Te doen door iedereen die blauw goed afkan.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 14 januari 2007

Door: Horatio over Saalbach

Tof skigebied als er sneeuw ligt, ga alleen nooit uit eten, belachelijk duur, onbeschofte bediening, slecht voedsel!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 14 januari 2007

Door: Michael over Saalbach

Geweldig skigebied waar we nu alweer voor de 5e keer naar toe gaan. Vooral Hinterglemm is een bruisend dorp voor après-skiërs. Saalbach is meer een winkeldorp waar je rond kan slenteren en te veel mag betalen voor winterkleding. Beide dorpen zijn omringt met geweldige pistes waar zowel beginners als gevorderden aan hun trekken komen. Je kan dagen skiën zonder dezelfde route te volgen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 8 januari 2007

Door: Anoniem over Saalbach

De vakantie was echt super! De restaurantjes waren allemaal goed. Ik ging voor het eerste jaar en kon mooie tochten skien. Heel goed voor beginners dus. Ik heb echt genoten. Je moet zeker naar Hinterglemm gaan!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 28 december 2006

Door: corrine over Fieberbrunn

Dit zeer gezellige dorp, met klein dorp centrum is in de week van 4 tot 10 maart om getoverd snowfever dorp met springen van af de kerk. Heb dit evenement vorig jaar mee gemaakt en was zeer de moeite waard. Het dorp heeft twee goede skischolen die eens per week samen een ski show geven. Ook wordt er veel aan snowboaders gedaan met een seciaal stuk op de pisten.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 4 december 2006

Door: Anoniem over Fieberbrunn

Fieberbrunn is echt geweldig gewoon. Ik kom er al heel erg lang en het is echt super tof. Ik zit zelf altijd in hotel lindauf. Een heel mooi hotel en ligt heel dicht bij de piste. Het leuke vind ik aan fieberbrunn dat je er heel veel mensen iedere jaar weer terug vind.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 11 november 2006

Door: Anoniem over Saalbach

Het gebeid saalbach-hinterglemm vind ik geweldig de pistes zijn lekker breed en vooral in Leogang worden ze de hele dag door bijgehouden. Het beste skigebied waar ik ooit ben geweest.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 6 november 2006

Door: corrine over Fieberbrunn

Fieberbrunn is een dorp waar je met plezier naar toe gaat. Ik heb er nu 4 jaar geleden leren skiën bij de Snow Academie en dat is mij zeer goed bevallen. Ze nemen de tijd voor je en laten je rustig het geleerde in praktijk brengen. Fieberbrunn ligt zeer centraal waardoor je naar meerder skigebieden kan gaan: Waidring (Steinplatte), St Johann enz.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 2 november 2006

Door: Lina over Saalbach

Wij gaan in januari 2007 voor het eerst naar Saalbach. Ben erg benieuwd naar dit gebied. Wij gaan telkens naar een ander skigebied in Oostenrijk. Afgelopen jaar in Sölden, was geweldig. Maar ja, toch maar elders proberen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 31 oktober 2006

Door: MVR over Saalbach

Ik ben afgelopen winter in Hinterglemm geweest met een aantal vrienden. We hadden goede verhalen gehoord over het dorp en het skigebied, dus we wilden de gok wel wagen. We zaten in een appartement direct aan de piste. Dus dat was ideaal. De après-ski is prima. We zijn vooral in de Tanzhimmel geweest. Ook het skigebied is zeer de moeite waard voor goede skiërs. Wellicht door de goede sneeuwomstandigheden. Als je van skiën en après-skiën houdt, dan is Hinterglemm een aanrader. Gaan dit jaar in Sölden skiën.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 20 oktober 2006

Door: S. Molensteen over Saalbach

Toevalligerwijs heb ik met mijn gezin voor deze winter Alpenhotel Saalbach geboekt. Ik ga nog eens goed informeren over dit hotel, want als de berichten van de heer Mokkert kloppen kan ik de reis nog beter zo snel mogelijk annuleren. Met name het gevaar van (bewuste) overboekingen en geluidsoverlast zijn geen prettige vooruitzichten. Ook op andere sites heb ik al een aantal slechte recensies over dit hotel gelezen. Dit bij elkaar opgeteld geeft mij geen fijn gevoel over dit hotel. Ik hoor wel veel goede verhalen over het skigebied Saalbach Hinterglemm en over de recreatieve mogelijkheden die er zijn. Waarschijnlijk ga ik voor dit jaar dus een ander hotel in hetzelfde skigebied boeken! Meer recensies over dit hotel en dit skigebied zijn absoluut welkom.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 18 oktober 2006

Door: H.Mokkert over Saalbach

Verleden jaar naar ALPENHOTEL SAALBACH geweest. Dit hotel is een schande, een malaise, een schertsvertoning. Samen met mijn gezin heb ik hier anno 2005 één week mogen vertoeven met de gedachte een heerlijke luxe 4sterrenvakantie tegemoet te gaan. Maar echter: NIETS was minder waar! Het begon reeds bij aankomst toen alle kamers volgeboekt bleken te zijn (naar mijn idee: bewust overboekt!). Gelukkig bleek er na een heleboel voorpret verspillende discussie en kwaadwillendheid toch nog 1 kamer vrij te zijn. Bij binnenkomst bleek wel waarom ze deze aanvankelijk niet aan ons wilden geven: Het was een puinhoop van jewelste. De bedden waren niet opgemaakt, er hing een onwelriekend geurtje, de wc zat verstopt etc. Nou goed, we hadden weinig keuze dus we deden het ermee. Tot onze verbazing bleek later dat het welliswaar halfpension was, maar dat elke 'gang' na 1 hap alweer verdwenen was. Dus moest er natuurlijk vollop bijbesteld worden, wat alleen tegen torenhoge prijzen kon. Ik kan nog heel lang doorgaan over dit hotel, bijvoorbeeld over het zwembad dat leegstond, diefstal van onze portemonnees en sieraden op de kamer, geluidsoverlast van de disco, het enorm onvriendelijke snauwende en fooieisende personeel en de staat van de kamers - het plafond kwam nog net niet naar beneden, maar dat wil ik jullie besparen. Een tip kan ik jullie geven: Ga NOOIT naar dit hotel! NOOIIITT!!!! En voor de arme stakkers die hun reis reeds geboekt hebben: God zij met jullie! Geef discussie met de hotelstaff maar direct op en betaal gewoon wat ze eisen, dat scheelt in elk geval de nodige tijd en ellende.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 2 oktober 2006

Door: michel over Saalbach

Vorig jaar naar Hinterglemm geweest, was super! We waren er in januari, prachtig weer en het skigebied is erg groot. In ons weekje was het wat minder druk en dus waren er wat minder mensen in de kroeg maar het mocht de pret niet drukken. (men wist zelf ook niet hoe dit kon). Dit jaar van 13-20 januari naar saalbach! Hebben net een appartement geboekt bij landhaus bernkogel. Als ik het moet geloven een leuk plekje niet ver van de lift. Viel trouwens nig best tegen om een appartement te vinden en het is nog maar begin oktober...Kunnen niet wachten!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 29 september 2006

Door: Tineke Otte-Feenstra over Leogang

Leogang, is voor ons als gezin een geweldig gebied, door de vele ski mogelijkheden voor beginnende en gevorderde skiers. Een geweldige langlauf accomodatie, wandelen en sleen met de kids is ruim aanwezig. De apres-ski is redelijk maar met kleine kinderen kom je daar toch niet echt aan toe. Het dorp is knus en gezellig. Saalfelden ligt op korte afstand zo ook Zell am see. Kortom echt de moeite waard om te bezoeken. Wij gaan zeker weer !!!!!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 27 september 2006

Door: Petra over Fieberbrunn

Wij zijn nu drie jaar achter elkaar naar Fieberbrunn geweest, gezin met 2 kleine kinderen, en wij willen niet meer anders. Het is er rustig, geen gedram bij de liften, vriendelijke mensen, en super kind vriendelijk. Ze waren daar zelfs bereid om onze dochter ban 2 1/5 jaar op skiles te laten!!!! Waar vind je zoiets? Overal moeten ze 3 1/2 of 4 jaar oud zijn! Voor ons DE ski plek waar je met kinderen naar toe moet!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 3 april 2006

Door: jan van der Vegt over Fieberbrunn

Ik kom al 8 jaar in Fieberbrunn. We hebben een gezin met drie dochters. Ze hebben daar alle leren skiën en snowboarden. Ik kan de skischule rossenegg aanbevelen. Zeer gastvrije skileraren die goed met kinderen om kunnen gaan en bijna zonder uitzondering Nederlands spreken. De accommodaties voor jonge gezinnen zijn uitstekend. En de piste reckmoos en hochhörndel zijn prima voor de ervaren en gevorderde skiër. Hier komen uitsluitend goede en snellere skiërs. Prijzen zijn betaalbaar en de wachttijden aan de liften zeer kort (of niet). Een aanrader voor gezinnen met jonge kinderen. En zeer veel skigebieden met de Kitzbüleralpenpas te bezoeken ruim 350 km piste!! Deze is wel iets duurder dan de Fieberbrunn pas maar zeer de moeite waard. Kortom een aanrader.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 16 maart 2006

Door: Rogue over Fieberbrunn

Fieberbrunn is een heerlijke plaats voor jong en oud. Ik ben in het skigebied Pillersee min of meer opgegroeid (LET OP!!! NEEM ALTIJD DE PILLERSEE-PAS IVM SKIMOGELIJKHEDEN IN: Hochfielzen, St. Jacob, St. Johan, Waidring Steinplatte, KOST MAAR EEN PAAR EURO MEER). Gezien mijn werk (skileraar in Nederland, Frankrijk, Tsjechie en Oostenrijk) heb ik veel gebieden gezien maar slechts weinig skigebieden zijn zo ingespeeld of kinderen vanaf hun geboorte. Ook voor apres-ski zijn er leuke mogelijkheden. Het is alleen sterk afhankelijk van de periode waarin je in Fieberbrunn bent. Dus altijd even zoeken waar de warmte is.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 6 maart 2006

Door: bianca over Saalbach

ik kom hier elk jaar terug want ik vind dat de klasjes voor de kinderen perfect zijn en dat geeft gewoon een goed gevoel om ze dan achter te laten echt een aanrader

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 1 maart 2006

Door: over Leogang

Op zich een heel mooi gebied met diverse soorten pistes van blauw, rood en zwart en daarnaast diverse lengtes van de pistes. Heel mooi en goed aansluitend naar Saalbach-Hinterglemm. Helaas worden de pistes overdag niet of nauwelijks onderhouden. Hierdoor veel 'bult-vorming' op de pistes hetgeen de kwaliteit van de pistes niet ten goede komt. Leuke en gezellige berghutjes voor lekker eten en de nodige sapjes. Qua apres-ski mag Leogang zich wel wat meer ontwikkelen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 13 februari 2006

Door: Serge over Saalbach

Ben net 2 dagen terug en heb een super vakantie gehad. Als je van offpiste boarden houd heb ik een tip:ga tussen piste 11 en 18 dat is een superstuk echt gaaf. 2 weken was er geen sneeuw gevallen en wij kwamen en het ging helemaal los met de sneeuw. De apreski was ook gezellig. Echt een dorp om nog eens heen te gaan.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 1 februari 2006

Door: Marga Dippell over Saalbach

Ik kom al meer dan 30 jaar in Hinterglemm en ben al 2x ereburger. It's the place to be met schitterende pistes.Fantastisch skieën,nog beter Apres skieën en zeer goede en gemütliche restaurants om heerlijk te Eten vooral in de Heurige Stube van de familie Kees en retaurant Alpenblick. Ook s'avonds skieën is er fantastisch. Helaas kan ik dit jaar net gaan omdat we aan het verbouwen zijn en dat kost veel geld maar ik hoop volgend jaar wel weer te gaan want dit is wel rot dat we niet kunnen. Dus wie wel op wintersport kan, ga echt eens naar Saalbach Hinterglemm en je bent verkocht je wilt nooit meer iets anders.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 18 december 2005

Door: cees en myriam krijger over Saalbach

Wij zijn een gezin met vier kinderen, zelf 54 en 53 jaar.Als reisleider heb ik vanaf mijn 19e jaar heel Oostenrijk, Zwitserland en de Franse Alpen gezien. Elke plaats heeft zijn voor- en nadelen. Het voordeel van Saalbach/Hinterglemm is het uitgestrekte skigebied dat de dorpen in de omgeving verbindt. De keus aan hotels, pensions en appartementen is zeer ruim. Iedereen kan er iets van zijn gading vinden. Er is concurrentie tussen ski scholen, ski verhuur. Dat bevordert de kwaliteit. Ga niet te ver buiten het dorp zitten, parkeren in het dorp is beperkt mogelijk. De route naar dit gebied via "Salzburg", ook files, maar niet zo erg als Kufstein. Minder sneeuwzeker dan het Vorarlgebergte, maar in vergelijking met Tirol goed. Voor de periode rondom Carnaval een jaar van te voren boeken.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 9 december 2005

Door: Fam. Van den Hil over Fieberbrunn

Wij zijn hier vorig seizoen (2005) voor het eerst geweest met drie gezinnen met 4 kleine kinderen. Deze waren nog net te jong voor de kinderklassen maar de opvang was goed (ad-hoc) te regelen in het dorp zelf en bij het hotel (reserveren). De faciliteiten waren uitstekend en direct aan de piste. Leuke afdalingen voor de beginners maar ook verder gevorderden. Voor de wat moeilijke afdalingen moest je wat verder het gebied in maar er was voor ieder wat wil. Wij hebben een geweldige tijd gehad. Hopelijk kunnen we over 1 of twee jaar weer (ivm huidige babyboom) en kunnen de oudere kinderen in de skiklasjes genieten. We hebben er veel vriendelijke mensen ontmoet en de omstandigheden qua weer en sneeuw(hoogte) waren ook perfect.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 8 december 2005

Door: Anoniem over Fieberbrunn

Bijna 25 jaar komen wij met vrienden van thuis uit of in Fieberbrunn ontmoet in dit geweldige plaatsje. Op vele andere plaatsen in oosterijk zijn we geweest, maar steeds was Fierbrunn het meest ideaal. binnen 10 tot 30 min kun je ook naar Saalbach Sankt Johan Kaprun (b.v. als je wat later in het seisoen wil gaan)er is altijd te skieen of iets te beleven voor jong en oud. Sinds twee jaar is er in Fieberbrunn ook een fantastsche rodelbaan met zeer velige rodels. De bevolking is gastvrij en de prijzen zijn normaal.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 21 november 2005

Door: Jan over Saalbach

Het skigebied Saalbach/Hinterglemm biedt voor elk wat wils. Zeer gevarieerd en redelijk groot gebied met over het algemeen makkelijkere pistes, maar ook voor de cracks onder ons is het een mooi gebied. Dorp is gezellig, maar de aprés-ski wordt door sommige mensen wel wat overschat vind ik. Het is wel een gemoedelijk dorp waar je je gauw thuis voelt. Lift verbindingen zijn echt top, omdat je vanuit het dorp echt alle kanten op kan. Hotels zijn goed te noemen o.a. Zur Dorfschmiedde en Hasenauer. Het enige nadeel van het gebied is dat het niet zo hoog is, en daarom wat minder sneeuwzeker.....

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 18 november 2005

Door: Kirsten over Leogang

Ik kom er nu ongeveer 7 jaar en ik vind het er geweldig.. Erg gezellig ook en je hebt een ruime keuze aan pistes.. Ook voor snowboarders is er genoeg te doen..!! Ik ga er 26 december weer heen!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 2 november 2005

Door: MadMax over Leogang

Vet relaxt dorp!! Elk jaar weer kom er nu al 6jaar echt top!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 18 oktober 2005

Door: Marit over Saalbach

Hinterglemm is prachtig, gezellige apresski. Goed voor allerlei skiers en snowboarders. Appartementen Rosenthalerhof zijn mooi en groot, wel iets van de piste verwijderd. Gezellig dorp,supermarkten zitten wel allebei helemaal aan het eind van het dorp, zorg dat je in het centrum of iets verder in het dorp zit.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 18 oktober 2005

Door: Tobbers On Tour , Dreumel, GLD over Saalbach

Ben al een aantal keren in Saalbach en Hinterglemm geweest, altijd top. Persoonlijk vind ik dat je in Hinterglemm de meeste nederlanders tegenkomt. Wellicht dat hierdoor de apres ski altijd reuze gezellig is in Hinterglemm. Lekker groot skigebied met voor ieder wat wils, in Hinterglemm een funpark met leuke terrasjes er omheen. En veel gondels en stoeltjesliften.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 9 oktober 2005

Door: Paul over Saalbach

leuk gebied voor iedereen!!!!!! en een uitbundige apre's ski!!!! vooral in hinterglemm groeten uit kootwijkerbroek!!!! Paul.voor noch meer ski kijk op www.elsigenalp.ch

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 29 september 2005

Door: Joop de Hoog over Fieberbrunn

Ik kom al zeker 25 jaar in dit dorpje en heb de hele ontwikkeling van het gebied meegemaakt. Het is een klein skigebied met veel variaties in afdalingen. Voor het gebied zijn ruim voldoende goede liften aanwezig en men kent er geen wachttijden. De mensen zijn er vriendelijk en behulpzaam bij het instappen. Het is tevens een dorpje van waaruit je mooie uitstapjes kunt maken naar skigebieden zoals Leogang van hieruit kan men dan ook naar Saalbach/Hinterglemm maar ook naar st. Johan, Kitzbuehl Kirchberg, Ellmau, Going en Schaffau.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen

Sneeuwhoogte
Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn

Berg0 cm
Dal0 cm
open - dicht
hoogten

Deze informatie geldt voor het skigebied Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn. Gedurende het wintersportseizoen wordt deze informatie dagelijks geaktualieerd

Toestand pistes
Km pistes open 0
Liften open-
Rodelbaan open
Snowpark