Beoordelingen Vorderlanersbach

Het is altijd prettig om voor je vakantie ervaringen van andere wintersporters over een skidorp of skigebied te lezen. Een beoordeling kan je doen besluiten juist wél of niet naar Vorderlanersbach te gaan. Door middel van de onderstaande beoordelingen kun je bepalen of Vorderlanersbach ook voor jouw een goede bestemming is voor je volgende wintersport. Lees de recensies van bezoekers die reeds in Vorderlanersbach op wintersport zijn geweest. Ben jij in Vorderlanersbach geweest? Deel dan jouw ervaringen met andere bezoekers en laat je beoordeling achter. Zo help je andere bezoekers bij het vinden van hun ideale wintersport bestemming.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 1 maart 2020

Door: Marieke School over Vorderlanersbach

Heel rustig dorpje met leuke après-ski in mooi groot skigebied.

Leuk klein dorpje in het grote skigebied van Zillertal 3000. Directe aansluiting op het gehele skigebied en met een dalafdaling tot in het dorp. Het dorp ligt veel hoger dan Mayrhofen en is dus meer een mooi wit winter dorpje. Met de bus kun je ook nog naar de Hintertuxer Gletscher. In het dorp is de Hexenkessl voor een super après-ski feestje. Wandelend langs de rivier kom je in Lanersbach voor nog meer restaurants en après-ski.

Dalafdaling tot in het dorp, geen rij bij de gondel onhoog, zelfs niet in de drukke voorjaarsvakantie, Hexenkessl heel gezellig, maar om 20 uur dicht dus niet de hele nacht herrie.
Maar twee leuke restaurantjes in het dorp, maar Lanersbach op loopafstand nog meer leuks.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen

Reisorganisaties
Vorderlanersbach