Beoordelingen Hippach

Het is altijd prettig om voor je vakantie ervaringen van andere wintersporters over een skidorp of skigebied te lezen. Een beoordeling kan je doen besluiten juist wél of niet naar Hippach te gaan. Door middel van de onderstaande beoordelingen kun je bepalen of Hippach ook voor jouw een goede bestemming is voor je volgende wintersport. Lees de recensies van bezoekers die reeds in Hippach op wintersport zijn geweest. Ben jij in Hippach geweest? Deel dan jouw ervaringen met andere bezoekers en laat je beoordeling achter. Zo help je andere bezoekers bij het vinden van hun ideale wintersport bestemming.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 30 september 2016

Door: Ad over Hippach

Uitgebreid sneeuwzeker skigebied, goed bereikbaar en prijs-kwaliteit verhouding is goed.

Gemakkelijk aan te rijden wintersport plaats. Alleen het laatste stuk vanaf de autobahn naar Hippach is filegevoelig. Bij het verlaten van het dal aan het einde van de vakantie dient men op zaterdagochtend om 4-5 uur te vertrekken omdat anders het verkeer totaal vast staat vanaf Mayerhofen tot aan de autobahn. Uitstekend skigebied centraal gelegen in het Zillertal, waarbij veel verschillende pistes qua niveau (waaronder de zeer uitdagende Harakiri afdaling) via de Horbergbahn te bereiken zijn. Er zijn de afgelopen jaren vele nieuwe nieuwe liften gekomen en sleepliften zijn er nauwelijks. Het gebied voorziet voor de minder tot zeer ervaren skier ruimschoots in de behoefte. Eet en drinkgelegenheden zijn er in overvloed. Prijs-kwaliteit verhouding is goed. Wij komen nu 15 jaar in Hippach bij hotel Zenzerwirt en zijn nog steeds erg tevreden over dit hotel.

Uitgebreid gebied, snelle liften, per trein te bereiken, centraal gelegen in Zillertal. Mooi snowboard park.
Nauwelijks après-ski, alleen bij de Horbergbahn.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 20 september 2015

Door: mirjam over Hippach

klein dorp met veel mogelijkheden in de omgeving

Je kunt ook met de skibus hoger vanuit het dorp rechtstreeks naar de piste gaan je hoeft dan niet met de horbergbaan naar boven, maar je wordt rechtstreeks aan de piste afgezet.

veel mogelijkheden.
langere wachttijden bij de liften.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 17 december 2008

Door: jan velthuis over Hippach

Hallo we hebben het hier over de Horbergbaan. Deze gaat inderdaad vanaf uitgebreide parkeerplaatsen naar boven naar het 1e station. Van hieruit kun je alle kanten op en kun je geweldig mooie dagtochten maken (steeds weer een andere bestemming). De kleinere dorpen hebben weinig vertier, maar wat zoek je? Wij gaan enkele keren (prima) uit eten en drinken, eventueel in het dorp iets. Je kunt trouwens op het 1e station natuurlijk wat gebruiken (live music!!) of onder aan de Horbergbaan in de Carousel of andere "kneipes", wel om de beurt autorijden of de (gratis) bus pakken!! In het dal kun je snel uitwijken naar andere liften bij Mayrhofen, Hintertux of terug naar Finken, Ziller etc... Kortom, een in de loop der jaren veelzijdig ski-gebied geworden.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 18 november 2007

Door: fam. Deckers over Hippach

Wij komen al meerdere jaren in Ramsau/ Hippach. Op zich is dit dorp niet bijster interessant maar de gemoedelijkheid, de rust en de centrale ligging maken dat er veelzijdig wintersportplezier is voor iedereen; denk aan de enorme rodelbaan, de aantrekkelijke skipistes en prachtige wandelgebieden. Daarnaast Mayerhofen en Zell am Ziller voor de 'stadse' uitstapjes. De gezelligheid en ontspanning vinden wij elke keer weer!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 3 januari 2007

Door: Anoniem over Hippach

Wij zijn nu voor de 2e keer in Hippach geweest. De Hornberg heeft over het algemeen wat steilere pistes dan de bv de Penkenberg en zeker de Ahorn (uitermate geschikt voor beginners). Een apres-ski aanrader is de Yetibar bij de Hornbergbahn. Wil je later nog uitgaan dan kan je naar de Ramba Samba bar waarop dinsdag en vrijdag live muziek is.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 4 december 2006

Door: Josefien over Hippach

Wij gaan nu voor het 3e jaar naar Hippach toe en inderdaad is er niet veel te doen (dit jaar blijven we ook niet met Oud en Nieuw, supersaai...) maar het hotel (Posthotel) is top! En de pistes vlakbij ook, 5 minuutjes met de auto, schitterend skigebied, je kunt ook leuk wandelen en met het treintje naar Mayrhofen vanuit Hippach. Voor de rust is dit een leuk dorp!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 23 februari 2006

Door: Nielz over Hippach

Het is meer een plaatsje voor de wintersporter die alleen voor het skiën of snowboarden gaat. Apres ski is er in principe niet... Het skigebied van Hippach/Mayrhofen is echter wel top

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 2 oktober 2005

Door: Pieter van Lieshout over Hippach

Hippach is een kleinschalig dorp tussen Zell am Ziller en Marynhofen. Diverse goede Hotels/pensions in allelei prijsklasses. Het is een rustig dorpje bijzonder geschikt voor de wintersporter die van rust houd. De mooie Hornbergbahn ligt op luttele minuten van Hippach verwijderd. Goede busverbindingen. Het skigebiet van Mayrnhofen en Hippach sluiten naadloos op elkaar aan. Ook de skigebieden van Zell am Ziller met de mooi gemaakte aansluiting naar Gerlos, Köningsleiten en de Gerlosplatte liggen vanuit Hippach slechts 10min. met de auto of bus verwijderd. Vanuit Hippach zijn de ski-pistes dus snel te bereiken. Zowel de beginner als de ervaren skiër kan hier zijn hart ophalen in een uitgestrekt gebied. Ski-scholen, ski-verhuur zijn ruim aanwezig. De liften zijn de laatste jaren allemaal vernieuwd, sleepliften zijn er nauwelijks meer. Niet onbelangrijk is dat Hippach goed en makkelijk te bereiken is. Wij hebben het in Hippach nog steeds in diverse Hotels en pensions erg naar ons zin.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen