Beoordelingen Warth

Het is altijd prettig om voor je vakantie ervaringen van andere wintersporters over een skidorp of skigebied te lezen. Een beoordeling kan je doen besluiten juist wél of niet naar Warth te gaan. Door middel van de onderstaande beoordelingen kun je bepalen of Warth ook voor jouw een goede bestemming is voor je volgende wintersport. Lees de recensies van bezoekers die reeds in Warth op wintersport zijn geweest. Ben jij in Warth geweest? Deel dan jouw ervaringen met andere bezoekers en laat je beoordeling achter. Zo help je andere bezoekers bij het vinden van hun ideale wintersport bestemming.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 28 januari 2017

Door: C.Koning over Warth

Middelgroot mooi skigebied met veel mogelijkheden

In skigebied Warth heb je drie opstappunten. Eén in Warth, twee drie kilometer verder en drie 5 kilometer verder. Wij gaven de voorkeur aan de derde. Hier is veel zon en zijn grote zonneterrassen naast ruime parkeermogelijkheid. Voor kinderen is er een sleeplift en sneeuwspeeltuin. Opstappunt een in Warth ligt grotendeels in de schaduw en er is beperkte parking. Mooi skigebied met veel blauwe en rode pistes. Goed verzorgd. De aansluiting naar Lech e.o is een extra uitdaging. In het kleine vriendelijke dorp zijn een paar restaurants en een kleine wat pittig geprijsde Spar. Er zijn veel wandelmogelijkheden. Après-ski is minimaal.

Behoorlijk niet al te moeilijk gebied met ook veel mogelijkheden. Aansluiting naar Lech e.o is een groot voordeel
Waarom de 3 Taler kaart (zonder Lech) wordt verkocht is niet duidelijk. Je hebt er niets aan dus meteen de duurdere Voralbergkaart incl Lech e.o maar aanschaffen

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 8 maart 2016

Door: Oli over Warth

De moeite

Ik ga al jaren naar Warth. Zowel met familie, vrienden als in grote groep. Het is een uitstekend gebied om te leren. Nu is er een verbinding met Lech. Zeker de moeite om te doen. Zeker het uur in het oog houden want je kan enkel terug met de lift. De autoweg tussen Warth en Lech is afgesloten in het winterseizoen. Door deze verbinding is Ski Arlberg één van de grootste gebieden van Oostenrijk. Kalm dorp. Logeren kan je doen in het Lechtal. Zeer gemoedelijk en gezellig. Skipistes worden iedere dag top geprepareerd en lange wachtrijen aan de liften zijn er nooit. Veel hutten op de pistes. Lekker van eten. Apres-ski is gemoedelijk. Ook topbestemming in de paasvakantie. Zeker doen

Uitgestrektheid en sfeer
Door de verbinding met Arlberg zijn de passen duurder.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
1

Datum 5 februari 2015

Door: Kelly over Warth

Wat een slechte keuze. Ga nooit naar Warth.

Het dorp is een grote chaos. Het eten, de mensen, de sneeuw, het is rampzalig. Zonde van mijn geld.

Helemaal niks
Alles

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 10 december 2012

Door: Vincent over Warth

Overzichtelijk, gemoedelijk, familiaal en sneeuwzeker.

In 1998 ben ik voor het eerst (als skimonitor) hier komen skiën en in al die jaren is het gebied (op een paar modernisaties na) nauwelijks verandert. Het feit dat vele Belgen het gebied fantastisch vinden zegt genoeg. Dit gebied is een standaard voor de Oostenrijkse gemoedelijkheid. Wie als gezin een betaalbare skivakantie zoekt kan in de vallei een mooi appartement boeken voor nog geen € 400,- per week. Maar wie pure luxe wil kan in diverse hotels terecht aan dezelfde prijs per dag. Verder vind ik de streek ronduit schitterend. Hier geen hoogbouw of grootschalige projecten maar logeren in authentieke dorpen. Aprés skiën is een Frans woord en zal je hier dan ook niet direct vinden al zijn er hier en daar een aantal gezellige hutten waar je kan doorzakken. Mooie verzorgde pistes en liften en voor elk wat wils.

Familiaal, rustig en gemoedelijk
Relatief korte afdalingen

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 1 januari 2010

Door: Rob Heijnen over Warth

In maart 2008 zijn mijn mijn zoon en ik gaan skien in Warth. Het is een relatief klein gebied met korte afdalingen dus veel "zitwerk'. We zaten in pension Bergheim. Een absolute afknapper. Er werd geadverteerd met WC und Dusche. Ja maar niet op de kamer. etagedouche en wc. Ook de beloofde TV was niet aanwezig. Bij navraag kregen we een "spriet-tv". dus 2 zenders ORF 1 en 2. Het ontbijt was karig, twee semmel max. Bovendien moesten we meer betalen dan was afgesproken. We hebben een klacht ingediend bij de VVV. Toen mevrouw dat hoorde kregen we een klein bedrag terug. Het dorp zelf is zeer klein, een Spar-combi-Wintersportwinkel, dat was alles. De slogan daar was "Nicht anfassen nur kucken". Ondanks de relatieve sneeuwzekerheid nooit meer naar Warth/Bergheim.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
2

Datum 1 maart 2009

Door: JJ. België over Warth

Warth is een piepklein dorp met maar één voedingswinkel (Spar)= zeer onvriendelijke bediening en een zeer beperkt gamma voedingswaren. Tijdens de krokusvakantie was er overvloedige sneeuwval en zeer koud op de liften. Er zijn genoeg liften in dit skigebied, maar de afdalingen zijn zeer kort waardoor je heel veel tijd doorbrengt op de liften. De wachttijden aan de liften vallen goed mee en het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam voor mensen met kleine kinderen. Voor de après-ski moet je niet naar Warth. De pisten en het dorp lopen al leeg vanaf 15 uur. Veel toeristen logeren in het lagergelegen Lechtal. Wij logeerden in één van de appartementen Sonnalp te Warth. Het was een serieuze tegenvaller. Zeer verouderd appartement. Er was zelfs geen afzuigkap in het kleine keukentje. Wat twee slaapkamers moest voorstellen,waren eigenlijk twee piepkleine kamertjes met stapelbedden en deze kamertjes hadden zelfs geen venster. Je mag geen last hebben van claustrofobie. Mijn algemeen besluit voor Warth. Ongezellig, doods dorp met een kerkje,één winkel en enkele hotels. Pisten zijn ok voor een beginnende skiër en mensen met kleine kinderen. Persoonlijk ga ik er niet meer naar toe.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 4 februari 2009

Door: De belgen over Warth

Wij zijn al heel dikwijls in Warth gaan skien. De kinderen zijn intussen uitstekende skiers geworden, ik ben er niet op vooruit gegaan, maar ieder jaar is het een reuze vakantie. Het is een klein, maar gezellig dorp, en het skigebied is voor ons groot genoeg. We staan de hele dag op de latten, maar we moeten er geen gouden plak gaan verdienen. Dus voor ons is Warth echt TOP.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 3 februari 2009

Door: mama over Warth

Wij gaan dit jaar al voor de 19de keer naar Warth. Onze kinderen hebben daar leren skien, en gaan na al die jaren nog altijd met evenveel plezier terug. Over 3 weken is het weer zover, we kijken er met zijn allen naar uit.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 22 januari 2009

Door: Anoniem over Warth

Maart 2008, Een weekje gaan skieën met de sportschool. Het skigebied is in vergelijking met andere gebieden relatief klein. Maar aangezien het mijn eerste keer op latten was, vormde dit geen probleem. Er zijn voldoende blauwe pistes en ook veel rode pistes, zijn voor beginners doenbaar. Er zijn ook een aantal wandelwegjes die leuk zijn om op te skiën, zeker als je als eerste de sneeuw mag ontmaagden. Beneden aan de pistes zijn enkele kleine afdalingen die je eigenlijk zelfs geen piste kan noemen, maar wel ideaal voor de beginners. Een zalige vakantie gehad en zeker voor herhaling vatbaar.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 2 november 2008

Door: Hans over Warth

Al diverse malen naar Warth geweest voor een weekje en voor wat betreft de opmerkingen dat het skigebied wat aan de kleine kant is kan ik alleen maar zeggen dat het voor ons als "normale blauwe en rode piste skiers met kinderen" helemaal perfect is en meer dan groot genoeg voor een volle week. OK, het is geen Sölden of Ischgl, waar je als fanatieke skier steeds weer elke dag een nieuwe piste kan ontdekken maar het is maar wat je zoekt en kunt. Pistes altijd perfekt verzorgd, meer dan genoeg gezellige skihutjes, prachtige hoge vergezichten, leuke kinderschool etc. dus wat wil je nog meer. Bovendien is het gebied, omdat het hoog aan de Arlberg ligt, zeer sneeuwzeker. Wij zijn nog nooit teleurgesteld aangekomen en altijd een dik pak sneeuw aangetroffen. Verwacht géén waanzinnige apres-ski alhoewel je natuurlijk niks te kort hoeft te komen. De kids willen steeds weer terug, dus dat wil wat zeggen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 6 april 2008

Door: Rob over Warth

We zijn net terug uit Warth. Massa's sneeuw. Op de site van Warth wordt in elk geval de waarheid verteld over de sneeuwhoogten. Het dorp zelf is echt beperkt, een supermarkt, een sportwinkel en een paar hotels die ook een restaurant hebben. De pistes zelf zijn over het algemeen niet echt uitdagend. Je hoeft niet echt flink door te skiën om het gebied in één dag gezien te hebben. Wij zaten in Haus Bergheim, echt GEEN aanrader. Beloofd was een kamer met balkon, douche en wc. Geen balkon, douche en wc op de gang. Geen sat-tv en een matig ontbijt. De prijs was bij afrekening € 4,- pp pd hoger.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 2 november 2006

Door: vince over Warth

Ik ben een klein beetje verbaasd over de recensies over het skigebied Warth/ Schröcken. Het gebied wordt door velen omschreven als een beginnersgebied . Als doorwinterde skiër ben ik in heel Europa gaan skiën en ik moet eerlijk zeggen dat de omschrijvingen van gebieden vrij relatief zijn. In Warth zijn voor absolute beginners maar heel weinig mogelijkheden. Altijd weer is er wel een moeilijke passage of bocht waar beginners op sneuvelen. Wie het echter niet erg vindt om steeds opnieuw de oefenlift te moeten nemen kan hier inderdaad leren skiën. Maar de stap van de oefenlift naar de hogere lift is iets te groot. Daarentegen moet ik stellen dat skiën als gevorderde in het gebied redelijk bevredigend is. De moeilijkheidsgraad van bepaalde stukken (je moet ze wel weten te vinden) zijn toch van deze aard dat je er je tanden kan op stuk bijten. Ik heb mensen van gerenomeerde zwarte pistes zien komen in bekende skigebieden waarvan ik achteraf dacht: "Wat hebben die hier nu aan?" Of mensen die klagen over de beperktheid van een skigebied en om 10 uur in een hut aan de aperitief zitten. Nee, in Warth kun je als gevorderde wel degelijk sportskiën en diepgaan.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 1 oktober 2006

Door: Hein en Titia over Warth

Leuk gebied voor de beginnende skier! Wat minder echter voor de gevorderde skiers en snowboarders... Pistes redelijk vlak dus perfect om het kunstje te leren, maar daarna wordt het toch echt te makkelijk. Apres ski is beperkt maar wel oostenrijks gezellig !

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 16 augustus 2006

Door: mdb over Warth

Heeft er iemand ervaring met pension/hotel Biberkopf in wahrt oosterijk (is dit een leuk en goed pension etc)

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 13 april 2006

Door: Werner over Warth

Met de paasvakantie voor de 6 de maal naar Warth geweest enhet was er weer super gezellig met uitstekende pistes en vooral vriendellijke mensen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 23 maart 2006

Door: Anoniem over Warth

Wij gaan voor de 2e keer dit jaar op skivakantie naar Warth. Ik logeer telkens in het rustige en sfeervolle dorpje holzgau. Om te skiën gaan wij naar het skigebied warth-Schröcken. Voor gevorderde skiërs of snowboarders (zoals ik) zijn de pistes iets te gemakkelijk en iets te klein maar voor de kinderen perfect dus. Off piste kunnen de gevorderden zich zeker en vast wel uitleven... Niettemin is het de moeite waard om daar op skivakantie te gaan: prachtige uitzichten, zeer toffe sfeer,... Qua parkeerplaats hebben wij nooit last om parking te vinden, het is een ruime parking.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 9 februari 2006

Door: Anoniem over Warth

Met krokus gaan wij voor de 19de maal op ski vakantie. Telkens logeren wij in het prachtig dorpje Holzgau. Om te skieën gaan wij naar het ski gebied Warth Salober. Een fantastisch gebied voor wie geen 30 meer is en werkelijk wil genieten van de sfeer, de natuur en de rust. Ieder jaar opnieuw kijken wij weken vooraf uit naar deze vakantie.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 19 januari 2006

Door: tdriessen@radhm.nl over Warth

wij gaan voor de tweede keer naar Warth dit jaar ,voor gevorderden zoals ik is het gebied wat aan de kleine kant. Sinds we met de kinderen gaan skien is dit een ideale plek mede omdat je er moeilijk kunt verdwalen, wanneer je kind niet meer weet waar hij is kun je hem vertellen dat wanneer hij naar beneden blijft gaan hij vanzelf op een centraal punt uitkomt. er is maar 1 supermarktje en die is erg duur. parkeergelegenheid nabij de skilift is ook beperkt dus vroeg op de piste staan. verder gezellig en gemoedelijk sfeertje.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 28 september 2005

Door: Vincent over Warth

Warth profileerde zich in de laatste 10 jaar tot een echt skidorp. Men slaagt er echter in de gemoedelijkheid te behouden. Warth is qua verblijfsplaats heel duur. Beter is het om de skifaciliteiten van warth te combineren met een verblijfsplaats in het iets lager gelegen lechtal.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen

Reisorganisaties
Warth