Recensies Murau

Ervaringen van andere wintersporters zijn onmisbaar wanneer je voor een wintersport in het skigebied van Murau wilt kiezen. Een recensie over Murau kan de doorslag geven om wel of niet voor dit skigebied te kiezen. Zijn er veel pistes voor beginners? En is het skigebied wel zo kindvriendelijk als wordt beweerd? Hieronder lees je de recensies van wintersporters die in het skigebied Murau zijn geweest. Je kunt ook je eigen ervaringen met de bezoekers delen door zelf een recensie over het skigebied Murau achter te laten.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 19 maart 2019

Door: Sanne over Murau

Super skigebied voor families. Voor ieder wat wils

Wij hebben echt een super vakantie gehad, manlief nam de zwarte piste, ik met de jongste de flintstone piste en de oudste testte even zijn snelheid in het funpark.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 18 maart 2018

Door: Christi-Mari over Murau

Super leuk familie skigebied

Overzichtelijk gebied, strak geprepareerde pistes, mooie omgeving. Après-ski is er niet volop, maar wel gezellig. Wij hebben gelogeerd in St. Lorenzen Ob Murau in een heel mooi vakantiechalet (Kreischberg Chalets nr 18) met jacuzzi en ligging gelijk onderaan de gondel. Heerlijk. Konden zo naar het huis skiën. Ook met kinderen heel leuk. Keuze uit twee skischolen. Allebei prima.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 28 februari 2018

Door: Francis van Ham over Murau

Geweldig voor een gezin met kleinere kinderen

Wij zijn dit jaar voor de 2e keer naar Kreischberg geweest. Toegeven, het is wat verder rijden, maar dat heeft ook z'n voordelen. Wij zijn van zondag-zondag geweest en hebben geen file gehad (in de carnavalsvakantie). Het is ook absoluut niet druk in het skigebied zelf. 's Ochtends om 10.00 sta je onder bij de gondel een half uurtje te wachten, maar als je eerder of later bent is dat veel minder. In het dorp is verder weinig te beleven, maar wij zijn met 2 jonge kinderen (6 en 8) en dan is het prima. Skigebied is niet al te groot, waardoor we de oudste al af en toen alleen een lift kunnen laten doen, aangezien hij toch niet veel kanten op kan.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 10 mei 2017

Door: Ben van veen over Murau

Mijn moeder en oma zijn van Oostenrijkse afkomst en kwamen uit Murau

Erg gemoedelijk

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 22 februari 2015

Door: Roel over Murau

Perfect familie skigebied

Heel leuk skigebied voor families. Met een gevarieerd aanbod van pistes, genoeg aanbod van blauw, rood en zwart. Het lift/gondelpersoneel is zeer behulpzaam. Pistes zijn perfect geprepareerd en liggen er tot in de late middag super bij. Qua apres-ski zijn er minder mogelijkheden en is niet tot in de late uurtjes, maar na afloop van een dagje skiën is er wel de mogelijkheid om een biertje te drinken in een apres-ski bar. Kortom een mooi gezellig skigebied

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 6 september 2011

Door: Fran en Sabine over Murau

Heerlijke vakantie gehad bij Fam. van Dongen Aktiv Wellness Pension Da Capo *** Mooie kamers, gezellige sfeer en een goede gastheer en gastvrouw. Een 10 met een griffel ! Zomer : heerlijk fiets en wandel gebied Winter : Heerlijke ruime pisten Kreischberg 200 meter van het pension

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 23 mei 2009

Door: Pieter de Vries over Murau

Prachtig gebied en heerlijk wandelingen gemaakt. Het verblijf op de ''Da Capo'' vond ik echter minder leuk. Het was uitermate onverzorgd en hetgeen waar we recht op hadden is niet toegekend. De houding van de twee eigenaren heb ik als vreemd ervaren

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 22 november 2006

Door: JS te W over Murau

Gaan er dit jaar voor de 3e maal heen om te boarden en te skien. Je hoeft hier niet heen voor de après-ski, maar de sneeuw/pistes (het zijn er niet veel) liggen er altijd super bij. Wij gaan nu voor de 3e winter heen en zijn hier ook zomers geweest want dat wilden we ook zien . We slapen in een appartement bij de Familie v. Dongen. Deze ex- Nederlanders zijn daar een paar jaar geleden heen verhuist en hebben het lekker voor elkaar. Ik kan wel zeggen dat we er een paar vrienden bij hebben. Ad & Ellen en kids 23 febr. gaat de expres weer vanuit NL rijden met de benodigheden zoals vorig jaar, hahahaha

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen

Sneeuwhoogte
Murau

Berg0 cm
Dal0 cm
open - dicht
hoogten

Deze informatie geldt voor het skigebied Kreischberg. Gedurende het wintersportseizoen wordt deze informatie dagelijks geaktualieerd

Toestand pistes geen info
Km pistes open 0
Liften open-
Rodelbaan open
Snowpark