Beoordelingen Kleinwalsertal

Het is altijd prettig om voor je vakantie ervaringen van andere wintersporters over een skidorp of skigebied te lezen. Een beoordeling kan je doen besluiten juist wél of niet naar Kleinwalsertal te gaan. Door middel van de onderstaande beoordelingen kun je bepalen of Kleinwalsertal ook voor jouw een goede bestemming is voor je volgende wintersport. Lees de recensies van bezoekers die reeds in Kleinwalsertal op wintersport zijn geweest. Ben jij in Kleinwalsertal geweest? Deel dan jouw ervaringen met andere bezoekers en laat je beoordeling achter. Zo help je andere bezoekers bij het vinden van hun ideale wintersport bestemming.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 9 maart 2018

Door: KanetJanet over Kleinwalsertal

Top dorpje voor familievakantie

Wij komen al 30 hier op vakantie. Heerlijk voelt als thuis.

Rust gaat pistes en voor kids leuk
Geen après-ski

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 7 maart 2017

Door: Hans over Kleinwalsertal

Mooi familiegebied voor zowel beginners als gevorderden.

Heel leuk gebied wat ideale pistes heeft voor de beginners die het nog allemaal een beetje moeten leren en alleen wat lesjes in Nederland hebben gehad. Vooral de blauwe pistes in Ifen zijn ideaal, beetje jammer van de oude liften daar maar van volgend seizoen zijn daar ook nieuwe gondels dus dan is het echt een top gebied.

Familievriendelijk, genoeg afwisseling tussen rode en blauwe pistes en zelfs wat zwart links en rechts.
Gebied is niet helemaal aangesloten. En ons appartementen complex Haus Usral Matt was anti Nederlanders.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 2 oktober 2016

Door: Marc van Eijndt over Kleinwalsertal

Volop skimogelijkheden tot in het dal

Kleinwalsertal is een skigebied met volop skimogelijkheden, vooral voor beginners en ontspannen skiërs. Doordat het dal zelf redelijk hoog ligt, zijn er veel pistes tot in het dal. Dit is ideaal met kinderen of gezelschappen die deels niet skiën.

Sneeuwzeker, pistes in het dal, weinig files
Skigebieden niet aaneengesloten, weinig après-ski

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 9 maart 2016

Door: Rob over Kleinwalsertal

Sfeervol gebied.

Zowel de Kanselwand en Ifen zijn mooie gebieden die bijna iedere skiër aankan. De Walmerdingerhorn iets minder maar ook niet verkeerd. Voor beginners meer dan genoeg mogelijkheden voor lessen.

Iedereen is lekker relaxed.
De verschillende gebieden liggen te ver uit elkaar als je de gehele dag variatie in pistes wilt.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 8 maart 2016

Door: Van der Leij over Kleinwalsertal

Rustiek dal met optimale wintersportmogelijkheden

Al meerdere malen in het Kleinwalsertal geweest en iedere keer voelt het weer als thuiskomen. Zo hoort wintersport te zijn. De rustieke wintersportdorpjes stralen een echte wintersportsfeer uit en een geschikt accommodatie is zo gevonden. Onze kinderen hebben hier leren skiën in de Heuberg Arena en op de Walmendinger Horn. Ook de Kanzelwand-Fellhorn is een echte aanrader, hier heb je net even wat meer mogelijkheden. Nu de jaren gaan tellen laten wij de ski's wat vaker staan en ontdekken wij ook de wandelroutes van het Kleinwalsertal. Ook voor wandelaars is deze omgeving zeer geschikt. De traditionele berghutten maken het wintersportaanbod compleet.

Sneeuwzeker wintersportdal
Authentieke skihutten
Familievriendelijke skigebieden
Vakanties soms druk

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 8 september 2014

Door: Jan over Kleinwalsertal

Fantastisch skigebied

Fantastisch skigebied waar ik graag kom. Met name de pistes op de Kanzelwand kunnen mij altijd erg bekoren. De diverse dorpjes in de omgeving zijn prima om in te overnachten. Alles wat je nodig hebt is aanwezig.

Veelzijdig skigebied
In het weekend soms druk

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 12 augustus 2014

Door: Hans ter Braak over Kleinwalsertal

Zo mooi, dat ik er nu woon en appartementen verhuur

Ik kom al 25 jaar in het Kleinwalsertal en heb een wens in vervulling laten gaan door een nieuw huis met 5 appartementen te bouwen 7 jaar geleden in Mittelberg Kleinwalsertal. (Haus Walser Berge). Het Kleinwalsertal is zeer sneeuwzeker (dal op 1200m) omdat er gemiddeld 10 meter sneeuw in de winter valt. Je kunt tot in het dal skiën en er zijn 3 leuke ski-gebieden. Walmerdingerhorn, Kanzelwand en Ifen. Een ander voordeel is dat het Kleinwalsertal slecht 800km rijden is vanuit Nederland en de route niet druk is (geen München). Ook heb je geen vignet nodig. Ook handig is de gratis bus (10 minuten services) welke af een aan door het dal rijdt. Je kunt dus op de ski alle kanten op en overal weer op de bus stappen om terug te gaan naar je hotel/appartement. Veel vanakntiegangers van "ons"dal komen er al jaren en zijn nog lang niet uitgekeken. Zowel zomer als winter is het Kleinwalsertal een prima stek voor een leuke vakantie.

Skiën tot in het dal, gratis bus, niet duur, gezellig, veel eetgelegenheden, makkelijk aan te rijden
geen

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 28 oktober 2012

Door: Henk en Annemarie over Kleinwalsertal

Fantastisch wandelgebied

Wij zijn al 9 keer in het Kleinwalsertal geweest. Wij skiën niet, maar wandelen. Er zijn heel veel goed aangegeven winterwandelroutes. Meestal merk je na 5 minuten lopen al niet meer dat je in een toeristisch gebied zit. Er lopen maar weinig routes langs de skipistes, dus het is heerlijk rustig. Het openbaar vervoer is er super, want waar je ook uitkomt er is altijd een bushalte om je weer naar je accomodatie te brengen. In heel het Kleinwalsertal is de bus gratis met gästekarte.

Dichtbij Nederland, snel te bereiken
Heerlijk allround (wandelen, skiën, snowboarden) gebied, sneeuwzeker
Er is voor tieners weinig vertier qua après-ski

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 5 januari 2012

Door: Ronald over Kleinwalsertal

Prima skigebied lekker dichtbij (800 km) goede aanrij route, alleen de skipassen zijn in vergelijking met Frankrijk stuk duurder, sneeuwzeker, dus gewoon doen!!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 2 februari 2011

Door: Anoniem over Kleinwalsertal

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 2 februari 2011

Door: Anoniem over Kleinwalsertal

Even een reactie op de vorige schrijfster, Ingedut is het zeker niet, elk jaar zijn er weer positieve vernieuwingen in de diverse dorpen en op de pistes. Het Aparthotel waar wij altijd komen is continue bezig met vernieuwingen, afgelopen jaar nieuwe sauna's, indoor speelruimte, uitbreiding restaurant.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 12 september 2010

Door: Janneke over Kleinwalsertal

Ik ben er al een paar keer geweest maar ik vind het dorp een beetje ingedut. Het echt wel gezellig maar dan wel voor de 50 plusser.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 19 juli 2010

Door: Erik over Kleinwalsertal

Wij komen al meer dan 20 jaar in Mittelberg, Kleinwalsertal. Het is vrjwel sneeuwzeker en zowel geschikt voor beginners als gevorderden. Het Aparthotel met eigen zwemad, sauna, parkeergarage en goed restaurant maakt het helemeaal compleet. Bovenstaande was voor ons een reden om daar het afgelopen jaar een appartement te kopen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 19 maart 2010

Door: Anoniem over Kleinwalsertal

Kleinwalsertal is een leuk skigebied. Redelijk groot. Voldoende voor een weekje. Als je op de pistes bent uitgekeken en er ligt voldoende sneeuw, dan zijn er nog legio off-piste mogelijkheden. Riezlern is wel het gezelligst om te zitten. Hier ben je ook dicht bij het grootste gebied. Dagje winkelen in Oberstdorf bij slecht weer is ook leuk. Verder is dit gebied snel te bereiken vanuit Nederland. Dichterbij vind je het bijna niet.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 8 maart 2010

Door: Marijke over Kleinwalsertal

Kleinwalsertal is een geweldig goed skigebied. Voor elk wat wils.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 15 februari 2010

Door: edelweiss over Kleinwalsertal

Klein walsertal is een geweldige place to be!! Er is voo groot en klein wat te beleven. Super vriendelijke mensen en de skischolen zijn ook erg goed. Komen er nu al 25 jaar achter elkaar en daarvoor zijn we ook naar andere gebieden geweest, maar hier heb je alles. Skien boarden apres ski, mooie natuur wandelen off piste skien onder begeleiding van een gids geweldig!!! Kortom een super wintersport week ieder jaar weer. Bedankt skischool Bödmen-Baad Christof Heim en alle skileraren. Ook de skischool van Thomas in Hirschegg is geweldig gezellig. Alle benodigheden zijn er met heerlijke restaurantjes onderweg bijv. Buhalp (walmerdingenhorn).heerlijk eten daar.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 13 februari 2010

Door: anne over Kleinwalsertal

hallo ingrid, ik heb interesse in je tip! Wij zoeken nog iets en jullie zijn zo enthousiast!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 23 januari 2010

Door: Nik over Kleinwalsertal

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 5 januari 2010

Door: Ingrid over Kleinwalsertal

Ik heb zo veel mooie dingen gehoord en gelezen over het KWT en vooral over Riezlern. Wij waren hier graag naar toe gegaan in de krokus maar ik heb verkeerd geboekt! En nu is het niet meer te wijzigen. Als je nog wat zoekt in Riezlern van 20 tot 27-2; dan weet ik nog een centraal adresje. En wij zoeken nog wat centraals voor 4 pers. van 13 tot 20-2

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 22 december 2009

Door: Anoniem over Kleinwalsertal

Wat moet ik veel zeggen over KWT. Wij gaan er in Jan.2010 voor de 25e keer naar toe, dat zegt "genoeg" dacht ik. Ik vul deze recensie naar waarheid in, In K.W.T. moet je echt geweest zijn, (of natuurlijk vaker) om het te begrijpen hoe mooi en vriendelijk, ze daar in (Rieslern) K.W.T. zijn.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 7 december 2009

Door: stijn over Kleinwalsertal

Droomvakantie!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 10 november 2009

Door: maria over Kleinwalsertal

Kleinwalsertal is een uniek gebied. Het is het snelst te bereiken hoog-Alpendal vanaf Nederland. Het is er sneeuwzeker. Wat Kleinwalsertal uniek maakt is toch wel dat het een apart gelegen dal is waardoor je er nog veel natuur en weinig verkeerslawaai vindt. Vooral voor gemengde groepen is het super; wandelen, snowboarden, skiën, langlaufen, sneeuwwandelen etc. Dichtbij is het mondaine Oberstdorf dat ook altijd een bezoekje waard is. Jazeker, ook voor vergevorderde skiërs is het hier heerlijk wintersporten. Men kan er tourskiën en off-piste skiën.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 3 maart 2009

Door: estie over Kleinwalsertal

Riezlern is een leuk skidorp, lekker dichtbij en goed aan te rijden vanuit midden-Nederland (nog geen 800 km). Geen overdreven lange wachttijden in de krokusvakantie en je kunt uit diverse gebiedjes kiezen. Familie & Sporthotel Riezlern*** is een prima (gezins)hotel.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 6 januari 2009

Door: Ria over Kleinwalsertal

K.W.T. is een prachtig, autentiek Oostenrijks dal. Een aanrader voor een weekje, lang weekend of mid-week. Niet ver van holland, geen tol en geen autobaan vignet. Mooi skigebied, goede busverbinding, leuke winkeltjes, lekker eten. Wintersport is hier nog betaalbaar. Gezellig voor jong en oud. Wij hebben er een heerlijke kerstweek door gemaakt met veel sneeuw. We hadden een zeer goed onderkomen in Landhaus Annemargrethe te Mittelberg.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 28 december 2008

Door: Quillaume over Kleinwalsertal

Het skigebied stelt niet zoveel voor. De echte liefhebber moet hier niet zijn. Ga je tevens wandelen en langlaufen, dan is over het algemeen in combinatie met de prachtige natuur, het gebied prima. Voor wandelaars zeker een topper.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 28 mei 2008

Door: Anoniem over Kleinwalsertal

Het dorp Riezlern in KWT is een gemoedelijk mooi gelegen plaatsje, de dorpen Hirschegg en Mittelberg stellen niet zo veel voor. De wandelmogelijkheden zijn prima van licht tot zwaar. Het skigebied heeft voor iedereen wat, veel afwisseling. Wij waren met ons gezin in App.de Baar wat ons heel goed bevallen is, gastvrije eigenaaren die werkelijk alles voor je doe om het je naar de zin temaken.We komen terug!!!! Bedankt Peter en Yvon.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 7 januari 2008

Door: eduard over Kleinwalsertal

Wij hebben nieuwjaar gevierd in Mittelberg, Kleinwalsertal. Het ferienhaus Annemargrethe is ons zeer goed bevallen. Ruime en sfeervolle woningen van alle luxe voorzien. En schoon! We hadden alles op loopafstand. De kinderskischool Bödmen-Baad is een goed georganiseerde school waar onze 2 jongsten het heerlijk hebben gehad. Onze oudste zoon heeft zich prima vermaakt bij Christal Ground, het snowboard-park. Wij hebben zelf ook heerlijke winterwandelingen gemaakt. Wij boeken zeker weer naar het prachtige Kleinwalsertal.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 8 december 2007

Door: Sophie en Willem van den Berg, Amersfoort over Kleinwalsertal

Met opa en oma naar de sneeuw.... Wij, gezin met 3 kids 1- 4 en bijna 7 jaar zijn voor het eerst samen op wintersport geweest. De bedoeling was dat wij overdag gingen skien tot ca 15.00 uur, nadat we eerst de oudste naar de skiklas hebben gebracht. Wat bleek.... de skischool in bodmen baad kon onze germaine van bijna 4 jaar overdag prima vermaken en na 6 dagen mocht ze ook mee doen aan het gastenrennen. Tussentijds waren het opa en oma die de jongste met prachtige wandelingen, zichzelf en de kleine konden vermaken. Het prachtig centraal gelegen Haus Annemargrethe was onze uitvalsbasis. Op loopafstand (max 2 minuten) van de skischool, supermarkt en kerk. we komen zeker weer naar mittelberg. p.s. een geweldig gastvrije huismeester, en superrrr schoon!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 6 november 2007

Door: Sophie over Kleinwalsertal

Ik ga altijd naar Mittelberg. Het dorp is gezellig en de liften zijn op loopafstand. Ideaal is de bus die om de 10 minuten rijd en waarvan je gratis gebruik kunt maken. Vooral voor een gemengd gezelschap (gevorderde en beginnende skiërs, snowboarders, kinderen of wandelaars) is dit een super wintersportvakantiegebied. De reisafstand is een verrassing: binnen 800 km. zo'n prachtig, sneeuwzeker berglandschap!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 20 oktober 2007

Door: Geert-Jan over Kleinwalsertal

Dit is een tekst van een familielid v.d. eigenaren van Ferienhaus Annemargrethe (redactie): Komende winter ga ik 2 weken snowboarden in Kleinwalsertal. Vanaf mijn kindertijd kom ik al in Mittelberg en ik ben er nog steeds niet uitgekeken. Inmiddels ben ik 18 jaar en voor de wintersport ga ik nog steeds graag mee naar het huis van mijn ouders: ferienhaus Annemargrethe.nl (zij verhuren mooie woningen!). Kleinwalsertal is ook voor jongeren erg aantrekkelijk. Er zijn voldoende buitensportmogelijkheden en als je het dal kent zijn er ook voldoende après-ski-mogelijkheden. Ik kan niet wachten tot we weer vertekken naar ferienhaus Annemargrethe, mijn tweede thuis.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 29 maart 2007

Door: Anoniem over Kleinwalsertal

We hebben onze vakantie in Riezlern er weer op zitten, in een woord geweldig. De sneeuwconditie was boven op de Kanselwand super, beneden in het dal een beetje groen. Appartementenhaus De Baar in Riezlern ligt te opzichte van alle facaliteiten perfect. Bij voldoende sneeuw kun je tot in de tuin skiën, super.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 21 maart 2007

Door: ilse over Kleinwalsertal

Dit jaar voor de eerste keer naar het kleinwalsertal geweest en ik kan het iedereen aanraden! Goed te rijden vanuit nederland. Het skigebeuren is prima! Voor ons gezin (redelijk gevorderd) waren de afdalingen prima! een top pension (riezlern hof) kan niets anders dan dan optimistisch zijn. Mischien volgend jaar wat meer sneeuw, dan komt het helemaal goed. Al moet ik wel zeggen dat de mesen op de piste er alles aan deden om de condities zo goed mogelijk te maken! Een aanrader!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 29 januari 2007

Door: Anoniem over Kleinwalsertal

Ik miste de plaats Riezlern wat in het gebied Kleinwalsertal ligt. Riezlern is een heel gezellig dorp met alle faceliteiten, winkels, restaurants, liften naar skigebieden, wandelwegen, enz. Wij waren in Appartement de Baar. Heel gezellig huis echt Oostenrijks. Overgenomen door Nederlanders die het prima doen en zeer gastvrij zijn.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 27 januari 2007

Door: Jopie over Kleinwalsertal

Dit jaar voor de derde keer in het mooie Kleinwalsertal. In vergelijking met andere skigebieden is dit helemaal toppie. Zeer kindvriendelijk, mooi skigebied, sneeuwzeker, zelfs dit jaar met de kerst hebben we uitstekend kunnen skien. Dit keer weer geboekt in het schitterende appartement Annemargrethe, hoe schoon, ruim en luxe kan een appartement zijn. Na het skien in de sauna en de kids op de slee achter het huis op een mooie helling. Je moet ze 's avonds naar binnen slepen voor het bed. Volgend jaar zeker weer.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 16 januari 2007

Door: Danielle Heerdink over Kleinwalsertal

Wij zijn rond oud & nieuw een aantal dagen in Riezlern geweest. Riezlern is makkelijk bereikbaar (slechts 780km) en zeker als je een paar dagen gaat goed te doen. De Nederlandse eigenaren van Apartmenthaus De Baar zijn zeer gastvrij en hebben er alles aangedaan om ons verblijf zo prettig mogelijk te maken, met name oud & nieuw was zeer gezellig!! We hadden overigens niet gedacht dat de après-ski in Riezlern zo gezellig was, maar we hebben ons echt super vermaakt bij de Schirmbar. Zeker de moeite waard en we komen absoluut vaker.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 13 december 2006

Door: Bo ter Braak over Kleinwalsertal

Kleinwalsertal is een geweldig dal. Er wordt veel gezegd: niet voor jongeren, ik kom er vanaf mijn geboorte en kan er zeker wel een feestje vieren! Er zijn veel ski mogelijkheden voor beginners en gevorderden, daarbij veel restaurants en gezellige barretjes! Sneeuwzekerheid, wanneer er in de rest van Oostenrijk ook sneeuw ligt en op 800 km van Nederland. Korte reistijd dus! Dit jaar kerst vieren in het kleinwalsertal, heb er zin in!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 10 december 2006

Door: Leo B over Kleinwalsertal

Een heel gezellig en mooi dal dat snel vanuit Nederland te bereiken is (in 71/2 uur) : ideaal ! Het dal is met name geschikt voor jonge stellen, oudere echtparen en gezinnen met kinderen. Voor feestende jongelui is het minder geschikt. Het KWT is heel sneeuwzeker en staat bekend als een van de Schneeloecher van Oostenrijk. Ik heb regelmatig meegemaakt dat er meer dan 1.50 meter sneeuw in het dal lag. Er zijn voldoende liften en afdalingen met voor elk wat wils. Mittelberg en Riezlern zijn het gezelligst. Hirschegg wat minder.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 16 maart 2006

Door: janneke over Kleinwalsertal

Prachtig ski en wandelgebied makkelijk bereikbaar van uit nederland. Wij zijn ook in appartement Riedmann (ferienapartments-riedmann.de)geweest, super mooi uit zicht van uit het huis KWT in. Ski piste voor de deur en het dorp ligt aan je voeten. Gezellig dorp met winkels restaurants. Zeker een aanrader.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 14 maart 2006

Door: George over Kleinwalsertal

Leuk gebied, lekker snel vanuit Nederland te bereiken. Meer ervaren wintersporters zijn na een aantal dagen wel uitgekeken. Bij voldoende sneeuw leuke offpiste mogelijkheden. Prima voor een lang weekend boarden.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 3 maart 2006

Door: blenke over Kleinwalsertal

Wij komen al jaren in landhuis Annemargrethe in Mittelberg, Kleinwalsertal. Voordelen van het skigebied: - 750 km. vanaf Arnhem - geen vignet nodig - voor beginners en gevorderden - skischool met trend-wintersporten (spectaculair!) - nieuw funpark - kindvriendelijk - opa en oma mee? skischool op loopafstand en zeer goed geprepareerde wandelpaden - schitterend berglandschap - sneeuwzeker

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 5 januari 2006

Door: Anoniem over Kleinwalsertal

Het Kleinwalsertal een gemoedelijk en sneeuwzeker gebied. Wij hebben altijd vanuit Hirschegg het gebied verkent en met name met kinderen is dat een ideale plek. Vanuit Hirschegg kun je vrij gemakkelijk al skieend naar de andere gebieden. Alleen het gebied vanuit Riezlern naar Obersdorf is wat moeilijker te bereiken maar daarvoor kun je weer prima de bus nemen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 28 december 2005

Door: H. ter Braak over Kleinwalsertal

Dit dal bevalt ons uitstekend, lekker op de ski met drie leuke ski-gebieden. Wij komen hier reeds 20 jaar en zijn inmiddels eigenaar van 4 appartementen. (www.mittelberg.org)

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 4 november 2005

Door: P. Dame te Sliedrecht over Kleinwalsertal

Het Kleinwalsertal bestaat uit 4 dorpen t.w. Riezlern, Hirschegg, Mittelberg en Baad. Er zijn volop mogelijkheden voor skiers en Snowboarders, zowel beginners als gevorderden. Het gebied is vrij sneeuwzeker. Leuk, gastvrij, betaalbaar gebied. Aan te raden voor zowel families met kinderen als zonder.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 31 oktober 2005

Door: Marion over Kleinwalsertal

Wij zijn in Riezlern geweest, bij appartementhaus Riedman. ligt prachtig ten opzichten van het dorp en de liften. Knus en gezellig en geweldige mensen. Aanrader zeker voor kinderen omdat er een baby lift vlak bij het huis is.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 22 september 2005

Door: Frank Verweijen over Kleinwalsertal

Een onverwacht leuk gebied. Dichtbij huis. Het doet eerder Zwitsers dan Oostenrijks aan.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen