Beoordelingen Kaltenbach

Het is altijd prettig om voor je vakantie ervaringen van andere wintersporters over een skidorp of skigebied te lezen. Een beoordeling kan je doen besluiten juist wél of niet naar Kaltenbach te gaan. Door middel van de onderstaande beoordelingen kun je bepalen of Kaltenbach ook voor jouw een goede bestemming is voor je volgende wintersport. Lees de recensies van bezoekers die reeds in Kaltenbach op wintersport zijn geweest. Ben jij in Kaltenbach geweest? Deel dan jouw ervaringen met andere bezoekers en laat je beoordeling achter. Zo help je andere bezoekers bij het vinden van hun ideale wintersport bestemming.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 19 maart 2019

Door: Simone over Kaltenbach

Prachtig skigebied

Prachtig skigebied, goed bereikbaar, het dorp zelf is wat saai, onder aan de dalafdaling kan je après skiën. Met je skipas kan je de trein pakken om bv. in een dorp verderop te gaan skiën. Langs de Ziller is een mooi wandelpad aangelegd, dus volop keuze.

Mooie pistes
Beetje saai dorp

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 19 maart 2018

Door: Toutenel over Kaltenbach

Super

Super dorp en pistes . Vriendelijke mensen.

Verzorgde pistes
Druk in vakantie

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 17 maart 2018

Door: Geertje Riemersma over Kaltenbach

Heerlijk skigebied, zowel voor beginners als gevorderden.!

Goed skigebied, ook voor kinderen.
N.v.t.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 17 maart 2018

Door: Anoniem over Kaltenbach

Voor elk wat wils

Leuk skigebied met veel mogelijkheden buiten het skiën. Leuk met stoomtrein door het dal heen gereden.

Diverse dalafdalingen
Niet veel

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 10 maart 2018

Door: Wilma over Kaltenbach

Leuk gevarieerd skigebied, voor ieder wat wils !!

Komen hier al verschillende jaren, leuke, brede afdalingen, fijn voor beginners, goed voor gevorderden om aan de techniek te blijven werken, we willen graag technisch ook mooi naar beneden komen he, je kunt makkelijk met elkaar afspreken via de Z route, heerlijk koffie drinken met overheerlijke Apfelstrüdel in de Kristallhütte, gezellig lunchen bij de Marmot (Kaltenbacher Skihutte) en aan het eind van de middag après-ski bij de Postalm.

Voor ieder wat wils, daarnaast met superskipas ook leuk om te gaan skiën in bv Mayrhofen, Hintertux en Gerlos, openbaar vervoer met Zillertalbahn en skibus prima geregeld
Betalen voor de Zillertalbahn en skibus wanneer je een dag niet skiet en wel een skipas hebt, dan moet je een kaartje kopen

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 10 maart 2018

Door: Anoniem over Kaltenbach

Heerlijk skigebied, voor ieder wat wils

Komen hier al vele jaren, voordeel is dat je in Kaltenbach voor ieder wat wils hebt, leuke brede afdalingen, leuk voor beginners en om je techniek te verbeteren, je kunt makkelijk met elkaar afspreken via de Z route, en natuurlijk koffiedrinken met overheerlijke Apfelstrudel In de Kristallhütte, eten bij de Marmot (Kaltenbacher Skihutte),

Met skipas en Zillertalbahn ook skiën in Mayrhofen, Hintertux en Gerlos,

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 7 maart 2018

Door: Sven Schuitemaker over Kaltenbach

hier geweest met school en erg naar mijn zin gehad

Leuk gebied, gevarieerde pistes en te doen voor allen

leuke pistes voor gevorderden, snelle stroming in liften
natuur en omgeving viel tegen

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 5 maart 2018

Door: Lisa over Kaltenbach

Fantastisch skigebied

Afgelopen week zijn wij voor de vierde keer in Kaltenbach geweest. Het is een mooi skigebied voor zowel de beginner als voor de gevorderde. Door de directe liftaansluiting van Hochzillertal-Hochfügen is het mogelijk om in beide gebieden te skiën. Op de pistes zijn er veel mogelijkheden om wat te eten en/of te drinken. Ook is er gelegenheid om na het skiën nog naar de après-ski te gaan. Wij zijn erg tevreden over dit gebied. Volgend jaar gaan we er zeker weer naar terug! :)

Directe liftaansluiting Hochzillertal - Hochfügen
Goede bereikbaarheid + parkeergelegenheid
Mooie en brede pistes
Geen 'sfeervol' dorp

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 5 maart 2018

Door: Anoniem over Kaltenbach

Prachtig gebied met veel mogelijkheden

Kaltenbach is een mooi gebied voor jong en oud. Door een directe liftaansluiting met het skigebied van Kaltenbach en Hochfügen is er de mogelijkheid om van het ene gebied naar het andere gebied te gaan. Als je met de auto gaat is er onder aan de lift genoeg parkeergelegenheid. Ook is het mogelijk om met de skibus te gaan. Kaltenbach is een financieel aantrekkelijke plaats, dit geldt zowel voor de accommodatie als voor het eten.

Financieel aantrekkelijk

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 5 maart 2018

Door: Anoniem over Kaltenbach

Mooi uitgebreid skigebied

Kaltenbach staat gelijk aan dagelijks goed geprepareerde, gevarieerde pistes en een moderne infrastructuur. De doorsteek naar Hochfügen zorgt ervoor dat je je nooit hoeft te vervelen. ‘s avonds na de pittige dalafdaling die altijd voor animo zorgt, ski je recht de Postalm binnen waar het fijn après-skiën is. Kortom: een leuk skigebied voor zowel jongeren als families met kinderen.

Uitgebreid skigebied
Moderne infrastructuur

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 5 maart 2018

Door: Maikel Kronenberg over Kaltenbach

Mooi gebied, voor ieder wat wils geen tijd om je te vervelen.

Schitterend en gevarieerd gebied, vooral de verbinding naar Hochfügen is mooi waardoor een groot gebied ontstaat met voor ieder wat wils. Daarnaast zijn de andere gebied (Zell am Ziller, Gerlos, Mayrhoven en Hintertux etc. etc.) in enkele auto/bus minuten te bereiken en toegankelijk vanaf 3 dagen superski pas, waardoor je binnen een week absoluut niet hoeft te vervelen. Wij verbleven hoog in bergen in de Tannen-Alm in Stummerberg, een prachtig hotel met super pesoneel en eigenaren.

Voor ieder wat wils

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 4 maart 2018

Door: Anoniem over Kaltenbach

We gaan 2019 weer terug

Ik was er in 2001 voor het eerst toen was ik 19 jaar ben begonnen met skiën op mijn 11e. Na 8 jaar Skiwelt geweest te zijn was het minder pistekilometers maar wel hoger gebied. Ik heb het gebied groter zien worden en ben er vorig jaar met mijn gezin geweest we hebben 2 kinderen toen van 4 en 6 en mijn vrouw stond voor het eerst op de latten. Jammer dat je gondel gebonden bent als je voor het eerst gaat skiën. Want skipas is vrij prijzig en vanaf 6 jaar moet je al betalen

Je kunt altijd skiën

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 4 maart 2018

Door: Marhijn van Mourik over Kaltenbach

Prima skigebied voor beginners en gevorderden

Met 80 kinderen in de leeftijd van 13 tm 17jr een week wezen wintersporten in het HochZillertal. Voor elk wat wils: van beginners tot gevorderden. Skigebied is niet erg groot maar uiteindelijk zijn de skipassen ook geldig voor andere skigebieden in de buurt. Helaas hebben wij daar geen gebruik van kunnen maken.

Pistes zijn prima en gebied is redelijk uitgebreid
Voor één week skiën is alleen het HochZillertal net te klein

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 3 maart 2018

Door: Bob over Kaltenbach

Top gebied

Mooi skigebied met een goede variatie aan pistes. Alles is goed en snel bereikbaar zelfs in de krokusvakantie.

Groot gebied met voor ieder wat wils
Bij aankomst en vertrek zeer druk op straat

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 28 februari 2018

Door: Ingmar Hartman over Kaltenbach

Mooi skigebied voor gevorderden

Kaltenbach omvat een groot en ruim skigebied! Er is zeker genoeg uitdaging voor gevorderden! Het dorp zelf is redelijk eenvoudig, als je van piste direct naar het hotel gaat en ‘s avonds nog een rondje wil lopen dan is het voldoende.

Groot en ruim skigebied
Dorp voldoet aan basis eisen
Après-ski is bijna nergens te vinden in het dorp
Kaltenbach zelf is niet geschikt voor veel activiteiten buiten het skiën om

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 28 februari 2018

Door: Anoniem over Kaltenbach

Fantastisch skigebied voor gevorderden

Wij zij nu als gezin nu voor het 4e jaar in Kaltenbach geweest met de wintersport. Zelfs in de zomer staan we altijd in de buurt van Kaltenbach op de camping. Het skigebied is erg groot en heeft genoeg uitdagende pistes voor gevorderden.

Een uitgebreide overzichtelijk skigebied

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 26 februari 2018

Door: Anoniem over Kaltenbach

Goed skigebied, super après-ski

Goed skigebied voor beginners, weinig zwarte pistes voor gevorderden. Klein funpark, wat wel enorm goed geshaped en gereden wordt door het personeel.

Onvriendelijk personeel bij de lift

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 20 maart 2016

Door: Jola Voerman. over Kaltenbach

Leuk gebied voor een korte vakantie

Het dorp zelf biedt weinig vertier qua apres-ski of uitgaansmogelijkheden. Alleen bij de lift zijn een paar horecagelegenheden. Accommodatie vaak op loopafstand van de lift.

Dubbele gondelbaan naar boven. Bevordelijk voor de doorloop en wachttijden.
Jammer dat Fügen niet aansluit op het gebied.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 8 maart 2016

Door: R.H.J. ter Voert over Kaltenbach

Fantastisch skigebied

Voor iedereen wat te doen

ruime piste
geen

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 29 januari 2016

Door: Petra over Kaltenbach

Goed georganiseerd op de berg, liften en gondels.

Komen hier al 25 jaar en voelt als thuis komen. Toen de kinderen nog klein waren ideaal voor skiles, gewoon boven op de berg. Perfecte skischool van Gerhard Wilddauer. Leuke gezellige en goede eet/drink hutjes. Topper gewoon.

100% genieten
kan er geen bedenken

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
2

Datum 7 januari 2012

Door: Guido Gilissen -St.Truiden (B) over Kaltenbach

Schitterend skigebied, vooral de verbinding naar Hochfügen is aangenaam skiën. De infrastructuur is modern, toch zijn enkele zetelliften rijp om naar Oost-Europa te verhuizen. Omdat het constant sneeuwde tijdens ons verblijf, werden de pistes niet of nauwelijks geprepareerd, maar dat vormt géén probleem: het zijn allemaal donkerblauwe of rode pistes die zelfs beginners niet voor onoverkomelijke problemen stellen. Het skigebied is groot genoeg om er een 3-tal dagen van te genieten. Daarna wordt het wel wat vaak van hetzelfde. Toch een aanrader.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 19 februari 2007

Door: Anoniem over Kaltenbach

Op vakantie gaan hier is echt wel vet! Leuke mensen. Ook kun je heeeeeeel goed en lekker skien en de après- ski beneden in kaltenbach is ook niet verkeerd. Ook kun je nog normaal uit in een aantal kroegen en diskotheken in de buurt...heel gezellig met al die Oostenrijkse mensen!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 18 februari 2007

Door: Anoniem over Kaltenbach

Wij zijn jaren in Kaltenbach geweest. Super gezellig gehad mooi skigebied (Zillertal). Alleen jammer dat lang niet alles op elkaar is aangesloten. Dus als je wat anders wilt moet je bijna altijd met de auto, bus of trein. Verder aardige mensen en kaltenbach zelf is ook een leuk gebied.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 10 november 2006

Door: Atoon Smeeman over Kaltenbach

5 de jaar waarvan 3x Uderns en 1 x in Stum. Van beide dorpen zit je in 10 minuten met de skibus in Kaltenbach. Komend jaar voor het eerst in Zell am Ziller. Skimogelijkheden voor de beginner en de gevorderde meer als voldoende. Zowel lange als korte afdalingen zijn mogelijk. Minpunt is voor de beginnende skiër (les). Het duurt op Kaltenbach bij de sleepliften soms wel 20 minuten voor je weer naar boven kunt. Voor de meer ervaren skiër is het mogelijk om dagtochten te maken van uit Zell naar Koningsleiten en terug. Après-ski in Kaltenbach is onder aan de skilift en in Postalm mogelijk, waar ik persoonlijk onder de skilift de meeste lol heb gehad.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 14 februari 2006

Door: Moune over Kaltenbach

Heel leuk en gevarieerd gebied! Vooral door de aansluiting op Hochfügen ook mooi groot en voor ieder wat wils. Zowel geschikt voor de beginner als gevorderde skiër/snowboarder en ook vrij uitgebreide off-piste mogelijkheden! Kaltenbach is het centrale punt in de omgeving waar iedereen omhoog moet, dus 's ochtends bij de kabelbaan vrij lange rijen. Maar men is reeds begonnen met de bouw van een tweede gondel dus vanaf december 2006 moet dit beter zijn. Ook prima uitvalsbasis voor de rest van het Zillertal. Met trein en/of bus ben je in no-time in Zell (Zillertal-Arena) of Mayrhofen, waar je met dezelfde Zilertaler Skipas ook overal kunt skiën! Kaltenbach heeft een prachtige (pittige) dalafdaling ('s avonds verlicht) die je vooral 's ochtends vroeg eens moet proberen. 's Middags is het door het grote aantal (en veelal onervaren) skiërs vaak een bultenfestijn en daardoor veel minder mooi. De aprés-ski is in Kaltenbach gezellig maar beperkt en speelt zich vooral af in de onderaan de dalafdaling gelegen Postalm. De prijzen zijn in dit gebied nog alleszins acceptabel. Samengevat: een aanrader!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 29 december 2005

Door: Sander over Kaltenbach

Komen al jaren in het Zillertal met een groepsreis. Kaltenbach is een goede basis om de pistes van hochzillertal en hochfugen te verkennen. Wij verblijven altijd in het dorpje Uderns bij de familie Mair. Geweldige mensen. Nu de verbinding tussen kaltenbach en Hochfugen er is heb je een erg mooi en gevarieerd gebied voor zowel de beginnende als de gevorderde skiër. Veel plezier in het Zillertal. Sander.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen