Skip to navigation Skip to main content
Oostenrijk

Dolomiten Residenz Sporthotel Sillian - Sillian

Sillian | Tirol | Oostenrijk
Afbeelding - 200002342 - Sporthotel Sillian - Sporthotel_Sillian_39
© summittravel.nl
Afbeelding - 200002342 - Sporthotel Sillian - Sporthotel_Sillian_35
© summittravel.nl
Afbeelding - 200002342 - Sporthotel Sillian - Sporthotel_Sillian_28
© summittravel.nl
Afbeelding - 200002342 - Sporthotel Sillian - Sporthotel_Sillian_52
© summittravel.nl
Het elegante 4-sterren Superior Dolomiten Residenz Sporthotel Sillian ligt tegenover het dalstation van de lift en op ca. 1 km van het centrum. Het dalstation van de berglift ligt direct tegenover het hotel. Bij goede sneeuwcondities is ski-in & ski-out mogelijk! Ook een langlaufloipe bevindt zich in de directe omgeving (ca. 50 m).

De comfortabele accommodatie bestaat uit twee gebouwen, die door een grote ontvangstruimte verbonden zijn. Daarnaast beschikt de accommodatie over een receptie, liften, wifi, ontbijtruimte, eetzaal, restaurant, bar, serre, een zonneterras, skikelder en parkeerplaatsen (volgens beschikbaarheid).

In het wellnessgedeelte, dat meer dan 3.000 m² groot is vind je een verwarmd zwembad en een verwarmd buitenzwembad, kinderbad met glijbaan, pierenbad, Oost-Tirolse sauna met infusies van het wellnessteam van het hotel, bio-zweetruimte, diverse stoombaden, Kneipp-bad, zoutgrot, fitnessgedeelte alsmede ontspannings- en rustruimtes. Massages kun je tegen betaling boeken. Er wordt dagelijks een sportprogramma aangeboden (bijv. stretching, gymnastiek voor de wervelkolom, zie informatie ter plaatse).

Voor de kleine gasten is er een kinderspeelkamer, een kinderclub van ca. 100 m² (vanaf 3 jaar, zo. - vr., 9 - 21 uur) en een kinderopvang (op aanvraag). Per betalende volwassene ontvangt een kind tot 6 jaar extra gratis huurmateriaal bij de skiverhuur, op skilessen ontvang je vanaf 5 geboekte dagen 10% korting (zie informatie ter plaatse).
Afbeelding - 200002342 - Sporthotel Sillian - Sporthotel_Sillian_39
© summittravel.nl

Dolomiten Residenz Sporthotel Sillian - Sillian

  • Sillian
  • Tirol

€712,00

Accommodaties bij reispartners in Dolomiten Residenz Sporthotel Sillian - Sillian