Beoordelingen Grünau im Almtal

Het is altijd prettig om voor je vakantie ervaringen van andere wintersporters over een skidorp of skigebied te lezen. Een beoordeling kan je doen besluiten juist wél of niet naar Grünau im Almtal te gaan. Door middel van de onderstaande beoordelingen kun je bepalen of Grünau im Almtal ook voor jouw een goede bestemming is voor je volgende wintersport. Lees de recensies van bezoekers die reeds in Grünau im Almtal op wintersport zijn geweest. Ben jij in Grünau im Almtal geweest? Deel dan jouw ervaringen met andere bezoekers en laat je beoordeling achter. Zo help je andere bezoekers bij het vinden van hun ideale wintersport bestemming.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 5 maart 2018

Door: Femke over Grünau im Almtal

Geweldig voor groot en klein

Klein gebied maar van alle gemakken voorzien. Geweldige week gehad en zeker genoten. Prachtig weer en heel rustig, geen wachttijden bij de lift en bijna niemand op de pistes.

Rustig, mooi uitzicht, veel verschillende afdalingen, mogelijkheid tot off-piste, geweldige restaurants, heerlijk eten

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 7 maart 2017

Door: Anoniem over Grünau im Almtal

Wat een supergebied

Wat een supergebied!! Overal eeet je snel de weg waardoor je snel alleen op pad kan. Weinig/geen wachttijden voor liften en rustige pistes. Wanneer de pistens saai zijn, zijn er ook verschillende mogelijkheden om veilig offpiste te gaan.

Rustige pistes

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 1 december 2010

Door: meisje van 14 over Grünau im Almtal

het is echt een gweldige plaats om elk jaar weer heen te gaan! het verveel nooit, en je maakt al snel vriendinnen als je een hotel zit, die je ook op de piste kan tegen komen. als er wat gebeurd, is er snel hulp. je kan er veel leren en de restaurants zijn ook bere gezellig!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 3 maart 2010

Door: anoniem over Grünau im Almtal

Grunau is een heel fijn gebied om met je gezin op vakantie te gaan. Goed skischool en het gebied is heel overzichtelijk. Je komt elkaar vaker tegen en dat geeft een leuk sfeertje. Wij zijn al twee keer geweest en volgend jaar gaan we weer!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 25 maart 2009

Door: ToHaMaEv over Grünau im Almtal

Dit jaar voor het eerst in Günau geweest met ons gezin. Skigebied is geweldig voor beginners en gevorderden, mede vanwege de variëteit in pistes. Hoewel het skigebied niet groot is, kun je toch verschillende "tochten" maken. De (apres) ski sfeer in het dorp is erg beperkt. Helaas bijna alle dagen veel bewolking gehad. Echter als de zon schijnt is de hele omgeving sproojesachtig mooi.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 1 maart 2009

Door: Dionne over Grünau im Almtal

Voor de 10de keer geweest. 7dagen 24 uur sneeuw gehad en geen zon gezien. Het was gezellig druk, maar nergens wachtijden. Fijn gebied voor gezinnen. Het is geen groot gebied dus je komt elkaar steeds tegen. Jammer dat de gondel er wat lang over doet (en een stop in het midden) ski en snowboard les wordt door PBN gegeven. In het dorp is niets te beleven, dus moet je je zelf vermaken.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 23 oktober 2008

Door: Jaap uit Maarssen over Grünau im Almtal

Afgelopen februari voor het eerst, op aanraden van en samen met vrienden, naar Grünau gegaan. Heb er genoten van de rust en daardoor ook ruimte, ook al zijn de pistes natuurlijk niet van Frans formaat. Het verblijf in pension Grünauhof is een aanrader: zeer goed eten (mag wel wat meer), gemoedelijk en ongedwongen; voor de kinderen is dit pension één grote speeltuin. De tafeltennistafel in de kelder, de vele hoekjes en nisjes zorgen voor een ongekend verstoppetjesparadijs. Eigenlijk is dit pension een grote huiskamer. Erg veel faciliteiten zijn verder niet aanwezig in het gebied, maar om te skieën kun je er prima terecht.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 21 september 2008

Door: Fam. Rouville over Grünau im Almtal

Fantastische vakantie gehad in deze zeer mooie omgeving. Wij zijn zowel in de winter als in de zomer hier geweest in Hinterrinbach vakantiewoningen, waar zo veel mogelijk de oorspronkelijke gezellige oostenrijkse stijl in stand is gehouden en waar je met meerdere families in hetzelfde huis vakantie kan vieren. Prachtige wandel- en fiets mogelijkheden. Het is geen Tirol, met al de drukte die daarbij hoort. De pistes zijn geschikt voor zowel beginners als voor geoefenden. Ook wanneer er niet voldoende sneeuw was, waren de skimogelijkheden toch nog OK.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 5 maart 2008

Door: anoniem over Grünau im Almtal

Het is een heerlijk rustig dorp met goede pistes, zeker voor families met kinderen. De sfeer in het dorp is zeer gemoedelijk. Wij hebben dit jaar een appartement gehuurd bij de Nederlander die al eerder wordt genoemd. Is zeker niet bevallen. Wij denken er zeker over om volgend jaar weer te gaan. De kinderen hebben het echt uitstekend naar hun zin gehad en ook de mensen die wij gesproken hebben komen daar al jaren. Het gebied en het dorp zijn een aanrader.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 20 februari 2008

Door: Marit over Grünau im Almtal

Leuke omgeving, leuke mensen die je elk jaar weer terug ziet! Volgende week (9) ga ik er weer heen! En zit dit jaar in Grunauhof! Erg gezellig!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 31 januari 2008

Door: Jan Gerrit Hoekstra over Grünau im Almtal

Wij komen al jaren in Grunau. Wij vinden het er erg gezellig en ontspannend. Het gebied is niet groot, maar er zit wel veel afwisseling in de pistes. Je kan er op verschillende plaatsen lekken eten en niet te duur. Wij gaan straks (week 9) weer naar Grunau en hebben voor 2009 al weer geboekt. Zelfs in het hoogseizoen staan er bijna geen rijen bij de liften. Mijn vrouw en ik hebben de eerst jaren in een hotel gezeten (Grunauhof van Christiaan) en nu de kinderen mee gaan zitten wij altijd in een appartement, dit was het eerste jaar geen succus (Haus Interhimbach) beheerd door een nederlander, dit was echt heel erg. Wij zitten nu in buchegger (helaas het laatste jaar want zoon gaat er in wonen).

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 9 januari 2008

Door: Anoniem over Grünau im Almtal

Een aanrader voor mensen met jonge kinderen. Lekkere Oostenrijkse gezelligheid op de berg en in het dorp. Prima winkels in het dorp en grotere supermarkt in de buurt. Skischool met Nederlands sprekende skileraren en ultra modern huurmateriaal (schoenen, ski's, snowboard). Er is beperkt après ski.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 5 maart 2007

Door: Anoniem over Grünau im Almtal

De blauwe dalafdaling is op meerdere punten meer dan blauw!!!!Zeer smalle piste en op verschillende delen met netten afgezet.Niet erg prettig voor beginners en daar zou deze piste toch geschikt voor moeten zijn.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 9 december 2006

Door: Anoniem over Grünau im Almtal

Leuk skigebied dat gelukkig nog niet zo bekend is. Dus ook geen eeuwen durende wachtijden bij de liften en niet al te druk op de piste!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 3 januari 2006

Door: Anoniem over Grünau im Almtal

Een nog niet bekend maar tof ski gebied voor jong en oud

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen

Reisorganisaties
Grünau im Almtal