Recensies Bregenzerwald

Ervaringen van andere wintersporters zijn onmisbaar wanneer je voor een wintersport in het skigebied van Bregenzerwald wilt kiezen. Een recensie over Bregenzerwald kan de doorslag geven om wel of niet voor dit skigebied te kiezen. Zijn er veel pistes voor beginners? En is het skigebied wel zo kindvriendelijk als wordt beweerd? Hieronder lees je de recensies van wintersporters die in het skigebied Bregenzerwald zijn geweest. Je kunt ook je eigen ervaringen met de bezoekers delen door zelf een recensie over het skigebied Bregenzerwald achter te laten.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 16 juni 2020

Door: Treijtel over Bezau

Fijn, rustig, gemoedelijk

Hele fijne tijd gehad afgelopen winter in Bezau. Fijn rustig dorpje dat alles biedt wat wij nodig hebben, paar restaurantjes, geen drukte, goede vakantiewoningen. We hebben in de omgeving gewandeld en daar is het Bregenzerwald uitstekend voor. Er zijn tal van mooie routes met of zonder veel hoogteverschil. Ook hebben we geskied op de Niedere. Prima skigebiedje waar we fijn ontspannen hebben kunnen skiën. Hier nog geen wachtrijen, dure skipassen en andere vervelende bijkomstigheden. heerlijke wintersport

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 30 juli 2019

Door: T. over Egg-Schetteregg

Ideaal voor families met jonge kinderen

Afgelopen winter op wintersport geweest in Schetteregg. Fijne accommodatie op loopafstand van de pistes. Op de pistes was het heerlijk rustig en er was sneeuw genoeg. Voor de kinderen was er goede skiles, alleen werden er helaas geen groepslessen voor volwassenen aangeboden. Het pisteaanbod is beperkt maar als je het niet erg vindt om meerdere keren dezelfde piste te doen kun je je hier prima vermaken. Er is een centraal bergrestraurant waar je elkaar altijd weer tegenkomt. Ook hebben we de winterwandelroute gelopen, prachtig! Naar deze omgeving trekken ook veel toerskiërs. Schetteregg is mij zeker bevallen!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 4 april 2017

Door: Ingrid over Hittisau

Compleet wintersportaanbod

Alles waar je tijdens een (rustige) wintersport naar op zoek bent vind je in Hittisau. We hebben er een dagje geskied in de Alpenarena, hebben er gelanglauft en gewandeld. En dat allemaal te midden van de natuur van het Bregenzerwald. Er hangt een gemoedelijke sfeer en van drukte is hier geen sprake. Ook voor de architectuur en cultuur komen we naar het Bregenzerwald.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 4 april 2017

Door: Verheijen over Andelsbuch

Klein aber Fijn

Andelsbuch is een ideale bestemming voor een wintersport met de familie. De kinderen hebben op Der Niedere heerlijk geskied en ook wij konden ons hier ondanks het geringe aantal pistes prima vermaken. Dat er een centraal bergrestaurant is maakt het erg makkelijk met kinderen, hier zie je elkaar altijd weer terug. Ook zijn we gaan rodelen en hebben we rond het dorp een mooie wandeling gemaakt met de slee.... Daarnaast is het fijn dat een wintersport met kinderen hier nog enigszins betaalbaar is.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 4 april 2017

Door: Leonie over Alberschwende

Ideaal voor beginnende skiërs

Afgelopen winter in Alberschwende geweest en dat is zeer goed bevallen. Ik kwam hier puur om te leren skiën en dat is uitstekend gelukt. In het bijbehorende skigebied kon ik al snel de oefenweide verlaten en de blauwe pistes pakken. Ook hebben we in de avond geskied op de verlichte piste. Het dorpje is gemoedelijk en ideaal voor een rustige wintersport. Van après-ski is geen enkele sprake.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 4 april 2017

Door: Rini Baloise over Schwarzenberg

Wandelparadijs Bregenzerwald

Schwarzenberg en het omringende Bregenzerwald leent zich uitstekend voor een wandelvakantie. wij hebben ontzettend genoten van de prachtige wandelroutes en het landschap. Er lag niet al te veel sneeuw, maar op de hoger gelegen routes wel. Schwarzenberg is een fijn, rustig dorpje waar je met een gerust hart naartoe kunt gaan. Geen schreeuwerig massapubliek, maar vriendelijke mensen die er samen een gezellige tijd van maken

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 4 april 2017

Door: Nico de V. over Egg-Schetteregg

Eggt een topbestemming

Verwacht geen uitbundige après-ski, kilometerslange pistes en moderne faciliteiten. In Egg lijkt het op sommige plekken nog of de tijd heeft stilgestaan. Authentieke gebouwen, vriendelijke mensen en betaalbare prijzen. Het bijbehorende skigebiedje beschikt over een handjevol pistes, maar dit is voor ons prima aangezien wij ook wandelen en langlaufen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 4 april 2017

Door: Fam. de Vries over Bregenzerwald

Rust, natuur en prijsvriendelijk

Het Bregenzerwald heeft ons hart gestolen... Wat een heerlijke omgeving is dit. Alles waar wij tijdens een wintersport naar op zoek zijn is hier te vinden. De rust, de natuur, compacte skigebiedjes, vriendelijke mensen, aantrekkelijke prijzen: tal van redenen om voor een wintersport in het Bregenzerwald te kiezen. Ook is het gebied snel bereikbaar vanuit Nederland.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen

Sneeuwhoogte
Bregenzerwald

Berg0 cm
Dal0 cm
open - dicht
hoogten

Deze informatie geldt voor het skigebied Alpenarena Hochhäderich. Gedurende het wintersportseizoen wordt deze informatie dagelijks geaktualieerd

Toestand pistes geen info
Km pistes open 0
Liften open-
Rodelbaan open open
Snowpark

Reisorganisaties
bregenzerwald-kleine-skigebieden